Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WhenImGone

PIERWSZA WIZYTA U GINEKOLOGA /

Polecane posty

Gość WhenImGone

heja! Juz jakis czas bola mnie (chyba) jajniki.. Mysle ze chyba po to tak w podbrzuszu po prawej stronie. Moze to i ten wyrostek ale cos watpie. Nie bylam jeszcze nigdy u ginekologa :/ kurde i mam stracha. Co robic????? A i jeszcze od jakichs 2ch lat pobolewaja mnie krzyże czasami jest nie do wytrzymania. Mama mi cos kiedys wspminala ze jak byla w moim wieku tez ja bolalo i musiala do ginekologa pedzic. Dodam ze mam 17 lat. Moze ktoras z was ma podobny problem, albo juz miała???

Gość idź do ginekologa
niech Cię zbada i zrobi USG, głowa do góry!

hej!:) ja miesiąc temu mialam piersza wizyte u ginekologa [mam 15 lat] i strasznie sie tremowałam ale naprawde niema czego:) niedanwo byłam drugi raz to zrobiła mi USG bo chciała zobaczyć moje jajniki bo miałam nieregularne miesiączki. Wyszło że maja zatartą strukturę czy coś takiego temu takie miesiączki. Wypisała tabletki i teraz jest wszystko wporządku:) Nie zamartwiaj sie tylko do gina pędz:)))

Gość WhenImGone
takie jeszcze glupie pytanie : trzeba do ginekologa skierowanie miec od rodzinnego lekarza????

Gość idź do ginekologa
nie, nie trzeba :)

Gość WhenImGone
kurcze, teraz jakiejs babki szukac :-) bo jednak do faceta sie nie odwaze pewnie zajrzec

Gość WhenImGone
niestety wies. ale okolica łańcuta

Gość idź do ginekologa
facet wcale nie jest gorszy od kobiety ;) Poszukaj jakiegoś ginekologa z dobrą opinią, na tej stronie np. http://www.znanylekarz.pl/ A jeszcze lepiej poszukaj wśród znajomych, popytaj koleżanki. Na dobrego ginekologa nie tak łatwo trafić. Jesli masz dobrego lekarza pierwszego kontaktu, to zapytaj go kogo on poleca

Gość WhenImGone
dzieki za ta strone :-) patrze i nie widze nikogo z łańcuta :-( no trudno. musze sie zmobilizwac i pedze gdzies

Gość ona324213
a czy na pierwszej wizycie trzeba że tak powiem się rozebrać? ... ja się wstydzę

Gość zwykle tak
ale od razu pierwsze koty za płoty ;) nie denerwuj się, to lekarz i widzi takie co 20 minut ;)

Gość gałganica
jak koło lańcuta, to sie do rzeszowa przejedź, do zawrzykraja, fajny facet z niego

Gość WhenImGone
ojejjj to rozbieranie jeszcze... wiem ze dla niego to nic nowego ale wstyd jest mimo to :-) a gdzie ten zawrzykraj przyjmuje??

Gość gałganica
chyba przy placu wolności