Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia..........

pojechalam za facetem do innego kraju czy mi odbilo?

Polecane posty

Gość glupia..........

ja sie zakochalam...a on mimo iz dawal jakies sygnaly byl juz z inna ale kretynka ze mnie:( mam dola

zdarza sie , a dlaczego masz dola, nigdy nic nie wiadomo jak ktos nie ryzukuje potem może rzałować ty zaryzykowałąś teraz pomyśl co dalej robic a nie użalasz sie , życie jest zbyt krótkie aby tracic czas na jekieś doly

Gość glupia..........
nie jest mi dobrze..bo zrobilam to tylko po to by z nim byc praca jest nedzna:( mam zal do siebie ze ludzilam sie ze cos z tego moze byc...:(

Gość glupia..........
xczuje sie jak debilka....

nie martw sie ja jestem jeszcze glupsza:D pojechalam tez za facetem do innego kraju za nie polakiem hahah a najlepsze uwaga ....ze nie mielismy ze soba kontaktu 6 mc on sie nawet nie pozegnal jak wyjezdzal nie poprosil a zadne kontakty a ja sie ludzilam to dopiero glupota:P:(:(:(

dziewczyny przeciesz niue jeden facet jest na świecie, trzeba wziąść się w garść i cos dal siebie zrobic , udało wam sie wyjechać utrzymujecie sie na powierzchni wiec nie jest tak żle,

Gość rsfes
nie :D ja tez pojechalam, raucilam studia dobra roote i zaczelam wszysto od nowa dla nieo :D i jestesmy 12 lat po slubie :D

hahahahaha Iza rządzisz ;D ---> wiem ze to bylo glupie..teraz powoli to do mnie dociera:( wiekszej glupoty nikt chyba nie zrobil

Gość ogłupiałam kiedyś z miłości
ja zrobiłam większą: kiedyś się zapisałam na kurs językowy, i się zabujałam się w lektorze. Facet tak się z czasem napuszył i nadął od tego, że mu odbiło, szajstał się z dupą po klasie i ego mu się rozrosło, że nie mieściło się w sali. A ja głupia siedziałam tam w przeświadczeniu że Mu się odmieni, przez co do dziś mam traumę i jestem na siebie zła.

a ja jestem przed rzuceniem wszystkiego w cholere (no może nie tak całkiem chce zrobic magistra a potem rzucic prace ktora teraz mam) i wyjechac do faceta ktorego nigdy nie widzialam na zywo (tylko przez internet...). No i oczywiście nikt ze znajomych ani rodziny o tym nie wie, a tutaj łatwiej sie wygadać... chcialabym zeby mi sie udalo tak jak RSFS ;)

no ja pojechalam bo on mowil ze bedziemy razem...bedziemy ale w trakcie rozlaki kiedy kazde z nas bylo u siebie nie mielismy kontaktu....

Gość fz
Arab?