Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

demiluna

niepokojąca senność miesięcznego dziecka

Polecane posty

Dziewczyny niepokoi mnie to że od wczoraj mój synek który skończył miesiąc prawie cały czas śpi. Budzi sie tylko na cyca i przy karmieniu zasypia, przy czym budzi się rzadko i nie ciągnie długo. Pieluszki moczy normalnie i kupki też robi normalnie więc chyba mowy nie ma o odwodnieniu. Ogólnie jest śpiochem, ale te 2 dni kiedy cały czas spi są niepokojace. Czy waszym maluszkom też się zdarzały takie dni?? JA postanowiłam że jeśli dzisiaj tez będzie taki senny to jutro skontaktuję się z lekarzem, ale jestem ciekawa waszych doswiadczeń.

Gość kazzara
Mój syneczek jak jest pogoda pochmurna to też bardzo dużo śpi. Teraz ma 4 misiące i jak jest deszczowo to potrafi i 5 godzin przespać w dzień. Jak był młodszy to potrafił spać cały dzień praktycznie budząc się tylko na karmienie. Mimo to ja bym na Twoim miejscu poszla do lekarza dla spokoju bo maleństwo może mieć np żółtaczę przedłużającą się. Z takimi maleństwami lepiej uważać

Gość moze miec hipoglikemię
hipoglikemie czyli zbyt niski poziom glukozy we krwi. jesli dalej bedzie taki senny skonsultuj sie z lekarzem, chociaz wydaje mi sieze miesieczne dziecko am prawo jeszcze tyle spac... ale jak masz byc zaniepokojona i chodzic zestresowana to idz do lekarza. pozdrawiam

Gość gtjugg
przeciez dzidzus jest malutki a takie niemowlaczki caly czas spia tylko jedza i spia ...

Gość sssssssssss...
być może chodzi tutaj o zbyt niski poziom cukru we krwi jak ktos napisał.A jastes pewna,że je wystarczająco często i dużo?