Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie-wiedzacaa

majac 18 lat - za mloda na sex?! potrzeba szklanki wody?! o czym mowicie?!

Polecane posty

Gość nie-wiedzacaa

Dość mam tego. Mam 18 lat (prawie 19) i biorę pigułki. Chcę rozpocząć współżycie ze swoim narzeczonym (jestem z nim ponad 2 lata) I coraz czesciej wpada mi w oko artykul,temat faorum gdzie kobietki/dziewczyny radza aby to odstawic bo to trucie organizmu i niszczenie, więc pytam jakie są inne metody zxabezpieczania dla mnie (plastry,zastrzyki?...bo prezerwatywy odpadają). i słyszę komentarze w stylu(przepraszam za wulgaryzm ale cytuję): ,,Tobie to przyda się szklanka zimnej wody, albo poproś chłopaka żeby cię chuujem pobił po twarzy to może ci przejdzie chcica.'' No co jest! Mam czekać do 30?? Kocham swojego chłopaka, zależy nam na tym aby być bliżej fizycznie.. Dopraszają się te osoby jakby wyzwisk takimi tekstami i wykazują syndrom z gatunku ‘popieść mnie patykiem’. O wszechmogący Bobie toż to bełkot spod lady. Za cholerę nie nadążam za Tym słowotokiem i mam wrażenie, że jesteśmy z innego gatunku sapiens. Jedni mogą się poszczycić wybitnym stopniem umysłowego niedorozwoju i byle down to przy nich geniusz, bo umie związać sznurówki;/ A jakie jest Wasze zdanie na ten temat? Każdy przecież sam podejmuje decyzje co do rozpoczęcia współzycia? Lepiej jak jestem uświadomiona niż z tych ,,13stek które są mamusiami'' kurde ;/

Gość jezooo
Szacuneczek że już zadbałaś o piguły 🌻 W Twoim wieku to chyba najlepsze zabezpieczenia. A ludzie którzy tak piszą na forum jak zacytowałaś to dlatego że pełno tu małolat,dla których zabezpieczenie to stosunek przerywany i zaraz pytają czy jak je tzytzki bolą i mają mdłości to jak to możliwe żeby były w ciąży,"przecież on skończył na zewnątrz"? Ja sama wyzywam czasami takie osoby:)

Gość nie-wiedzacaa
hehe o kurcze :) no to to takie bezmózgowia to ja bym również pojechala, ale w czym ja winię zabezpieczając się ... ok jeszcze zeby to nie byl moj partner staly i jedyny.. :P ale ... jacie co za ludzie ... ;/ dziekuje Wam za poparcie:P

Gość jezooo
No poczytaj czasami swoje rówieśniczki:)Ostatnio był "fajny" temat że laska uprawiała sex 2 m-ce temu,miała już 2 okresy i się pytala czy teraz może zrobić test ciążowy,bo "ona słyszała",że w czasie ciąży okres się zdarza.I ona na poważnie była przekonana że na pewno jest w ciąży:DNie wiedziala tylko że w czasie ciąży co najwyżej mogą być plamienia a nie normalny okres. P.S.Ja też zaczynałam w wieku 19 lat.

Gość jezooo
Ja też jestem z końca sierpnia:D nie przejmuj się nimi,ważne że chcesz się zabezpieczać i wiesz coś o tym.Ile to jest małolat,które nie mają o tym zielonego pojęcia:O

mnie też wkurwiają takie osoby i teksty typu : \" lepiej się weź za naukę itp\" :O żenada Tabletki to dobry wybór :)

Gość rthz nl
Przepraszam. Tobie nie jest potrzebna szklanka zimnej wody. Tobie jest potrzebna sterylizacja, bo jak będziesz kiedyś miała dzieci to skrzywdzisz je samym faktem, ze jesteś ich matką.

Gość rthz nl
Co tam gryzipiórku? Już nie wystarczy ci wypisywanie swoich zboczonych fantazji i dorzucasz do tego lizanie du.py? Lepiej wychodziło ci to pierwsze.

Gość paula85__
nie przejmuj się tymi komentarzami, pewnie pisze je jakaś 30letnia desperatka, która od miesięcy nie uprawiała seksu i Ci zazdrości, że Ty masz z kim :P Twój wiek jest już jak najbardziej odpowiedni a , że się zabezpieczasz to świadczy tylko dobrze o Tobie - jesteś odpowiedzialna ;).

Gość rthz nl
I widzisz. Lepiej ci wychodzi pisanie swoich fantazji seksualnych, ale niestety... one zawsze będą tylko i wyłącznie fantazjami.

Gość jezooo
rthz nl --->weź się zrywaj debilko🖐️

Gość rthz nl
Nie mierz wszystkich swoją miarą. I nie jestem kobietą.

Gość jezooo
no to zrywka prawiczku🖐️

Gość nie-wiedzacaa
... i po co te bezsensowne teksty sa wstawiane... eeh.. szkoda ze nie mozna tu miec tylko stalych nickow a takie teksty beda ,,nagradzane'' wywaleniem z forum ... do sexu trzeba dojrzec przeciez i kazdy wie kiedy jest na niego gotow, z wyjatkiem 13stek, wiec po co te zlosliwe i wulgarne teksty?

Gość nie-wiedzacaa
jezooo No poczytaj czasami swoje rówieśniczki Ostatnio był "fajny" temat że laska uprawiała sex 2 m-ce temu,miała już 2 okresy i się pytala czy teraz może zrobić test ciążowy,bo "ona słyszała",że w czasie ciąży okres się zdarza.I ona na poważnie była przekonana że na pewno jest w ciąży Nie wiedziala tylko że w czasie ciąży co najwyżej mogą być plamienia a nie normalny okres. ----------------> ...to te forum jest oblegane głównie przez takie ...,,przypadki''? ...

Gość GaLkOx3OsK
Ja swojej dziewczynie zlewam sie do papy i robimy to bez gumek Final To jest rozwiazanie!!!

Gość prawiczek i kropka
odpowiedni wiek moim zdaniem juz w miare. zycze ci aby twoj chlopak zostal potem twoim mezem :)

Gość rthz nl
nie jestem prawiczkiem! coprawda kobiety nigdy nie mialem ale wujek Arnold laduje mnie codziennie w kakaowe oko, a to tez sie liczy