Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tore amore

Czy to była zdrada?

Polecane posty

Gość tore amore

Byłam z moimi znajomymi nad morzem. Mój facet nie mógł jechać, bo nie dostał urlopu, ale powiedział, żebym jechała bez niego i wypoczęła. Wczoraj na plaży spędzałam czas ze znajomymi. Był wsród nich mój dobry kumpel, z którym uwielbiamy się wygłupiać. No i on poprosił mnie, zebym posmarowała mu plecy olejkiem. No to usiadłam na nim i smarowałam. Cały czas śmialiśmy się i wygłupialiśmy. Potem on mówi, że teraz chce, bym posmarowała mu klatę. No to dobra, przewrócił się, ja znów na nim siedze i go smaruję. No i właśnie...wyczuwam, że facet ma spory wzwód...:) Głupio mi się trochę zrobiło no i z niego zeszlam, a on się zaczął z tego śmiać (totalny luzak). Wieczorem powiedzialam o tym (wzwodzie) kumpeli, która tez byla z nami na plaży. No i ona mnie ostro skrytykowała, że głupia jestem, że mam faceta, a zabawiam się z innym itp...:( A przecież my nic takiego nie zrobiliśmy... A co wy sądzicie o tej sytuacji??

Gość lisiczka l
Sorry ale masz faceta i siadasz na nim?:o Jakie ma znaczenie, że to Twój kumpel przecież to też facet:o Ja na Twoim miejscu źle bym się z tym czuła. Pomyśl o tym jak by to Tój facet siedział na jakieś lasce załóżmy na swojej przyjaciółce?

no wiesz co???? Zapytaj swojego sumienia,bo jesli czujesz pewnien niepokoj, sumienie podpowiada ci,ze zle zrobilas!!!

Gość tore amore
lisiczka---> no ok, ale ja mu smarowałam plecy, no i po prostu tak z przyzwyczajenia usiadlam na nim. Nie sądzilam, że on tak zareaguje...

Gość lisiczka l
Skoro to dla ciebie w porządku to nie ma o czym móić jak dla mnie i wedle mojego gustu to nie było fair.

Gość dla mnie zdrada
to coś więcej niż nasmarowanie cudzych pleców na plaży; nawet, jeśli się na te plecy nieopatrznie usiadło.

Gość jestescie stuknieci
po pierwsze to nie zdrada...na milosc boska...wypowiadaja sie tu chyba same cnotki niewydymki... problem w tym jak sie ona z tym czuje ..jesli nie chcialabys by Twoj facet tak postepowal z innymi dziewczynami jak Ty postapilas z kumplem to tak nie rob..i tyle...

Gość D.L.W
WSTYDZ SIE!!!!!!!!! JAK MOGLAS TAK CHLOPAKOWI ZROBIC!!!!!!:o

Gość NIKIA010010
zadaj sobie pytanie-czy chcialabys zobaczyc swojego faceta siedzacego na innej dziewczynie i smarujacego jej plecy dobrze sie przy tym bawiac?? nie wydaje mi sie,aby to byla zdrada, bez przesady...ale chyba siadanie na facecie to troszke za duzo:) ps..nie uwazam sie za cnotke:)

zdrada to duże słowo, ale nie sądzę, żeby siadanie na jakimś kolesiu mając faceta było ok. ja bym tego nie zrobiła. i nie wyobrażam sobie panienki siedzącej na moim mężczyźnie bo wybiłabym jej zęby:]

Gość Pomysl sobie
ze dobra kumpela siedzi tak na twoim facecie, a on ma wzwod. Jesli cie to nie rusza w zaden sposob, to nie powinnas miec wyrzutow sumienia