Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadę

co zbieraliście? zbieracie? pytanie z kategorii lekkiej

Polecane posty

Gość jadę

zbieralam pudelka po zapalkach z roznych krajow zbieram wycinki z gazet. na potem. czasem nie ma kiedy poczytac zbieram bilety z roznych miejsc i imprez

Gość zbieram po głowie
:O

Gość jadę
oooo, o znaczkach zapomnialam. ale to jak bylam mala. a te pudelka z zapalek to jeszcze w zeszlym roku. ale mi przeszlo. natomiast z tymi wycinkami z gazet to mam obsesje. z kazdej gazety potrafie wydrzec i schowac przynajmniej jedna kartke zbieram po glowie ... dobre :) goracy dzien mamy, "trza" wrzucic cos lekkiego

Ja zbieram małe domki z różnych krajów w których byłam, albo byli moi znajomi. Póki co mam ich dwadzieścia parę, jak dobiję do setki otworzę muzeum :P

ostatnio moja siostra mi pomagala sprzatac pokoj i stwierdzila, ze jestem patologicznym kolekncjonerem! ze zbieram wszystko! a mi po prostu jakos tak zal wyrzucac :D karty z doladowan do telefonu np i wiele innych bzdurnych badziewii

ja w podstawówce zbierałam karteczki z królem lwem :P:P:P a potem kubki (po chuj mi tego tyle teraz?) znaczki (też nie wiem po kiego...) grosiki zabawki z jajka niespodzianki :D resoraki eto wsio

Gość kasikonik
a ja zbieram się 🖐️ ;)

Gość jadę
zbieralam kufle do piwa ... niektore zdobyczne :) zabawek z jajek niespodzianek mialam z 4 reklamowki. rozpieszczalismy mlodszego brata :)

Gość jadę
zbieram dlugopisy. a potem mi w pracy podbieraja ... :)

zbieram od kilku lat grosiki, diabli wiedzą po co, mam już chyba ze trzy kilogramy, a najgorsze jest to , że przez te głupie grosiki, czekam jak durny, na resztę i jak mam grosik to jestem zadowolony. W kolejce do kasy, zawsze dostaję kopa w kostkę od żony za swoją głupotę.

Gość papierki po czekoladach
znaczki, ale to banalne bilety wstępu do muzeów i temu podobne smsy od byłego :O