Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KaŚŚŚ.

Latynosi -

Polecane posty

Czy latynosom podobaja się szatynki? Bo ja wiem ze oni kochają blondyny ale jak myslicie, czy nas też lubią? :)

Gość michalink9
nie wiem nie miałam nigdy do czynienia z nimi. ale myślę ze lubią ;)

Gość ramburak
mysle ze latynosi nie lubią kobiet, tylko raczej jakies konie czy cos...

Gość basieńkaAAj
ramburak haha a cviekawe dlaczego:P nie podobasz sie latynosom i jestes wqrzona??:P

Gość ramburak
nie wiem, nigdy nie PYTAŁEM latynosa czy mu sie podobam, gdyby powiedział ze tak, to zaczałbym uciekać

Gość ramburak
a tak na serio, to to jest wyjatkowo debilny temat, jestes pieprzona rasisstka ze uwazasz ze oni wolą jakiś typ ? nie są ludzmi tak jak my i nie maja osobistych, jednostkowych pogladów ?

Gość basieńkaAAj
ramburak to po co piszesz takie głupoty? co nas obchądza twoje łupie słowa? spadaj stąd bo widze ze to nie temat dla ciebie

Truskaweczko no nie mogę. :p Za bardzo mi się mój kolorek podoba. :p A wcześniej byłam blondynką, więc... ;)

ramburak ja uważam, że nie mam po co się z tobą kłócić i nie odzywaj się, jeśli nie wiesz o co chodzi:) żegnam :)

Gość basieńkaAAj
dokładnie KaŚŚŚ. :D

a ja jestem farbowana, ognista rudowłosa i sie im podobałam :P mimo zrytego ryja i grubych ud. I mikroskopijnych cycków.

Gość ramburak
masz rację, dlatego zamierzam przeszkadzac jak tylko mogę, niekoniecznie w celu zwrócenia na siebie uwagi latynosów. a moze jakiś latynos przyjleci i uratuje cie przed moim nikczemnym pisaniem ?

ramburak sorry ale w ogóle nie rozumiem twojej wypowiedzi więc wyraśaj się jaśniej jeśli możesz:)

Gość bimbol
Nie wiem, w czym ma Ci to pomóc, ale odpowiem. Jestem szatynką (choć ja twierdzę, że mam włosy jasno-brązowe) i mój kolega z południa stwierdził, że jestem blondynką i mu się blondynki podobają. W Polsce nikt mi nie powiedział jeszcze, że jestem blondi, a jak byłam w Turcji to nazywali mnie aniołem - bo mam jeszcze niebieskie oczy. Jeśli też masz niebieskie to powodzenie murowane i nie zdziw się, jak Ci powiedzą tak jak mi.