Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karbowana

Po uderzeniach w głowę mam dziwne uczucie...

Polecane posty

Gość Karbowana

Witam, 2 tyg temu zostałam kilkaorotnie uderzona w głowę. Były to uderzenia dość mocne lecz z otwartej ręki. Podczas uderzeń przytomności nies traciłem, nie miałam żadnego wstrząśnienia ani sińców. Jednakże od tego czasu przez cały czas czuję dziwny ucisk na całej głowie i lekkie pobolewanie. Nie jest to mocny ból ale wkurza bardzo. Ponadto nie odczuwam żadnych innych dolegliwości, żadnych omdleń, zawrotów ani nic. Tylko ten ucisk i pobolewanie - kurde wiecie co to może być? Do lekarza mogę iść dopiero za tydzień :(

Gość kto cię uderzył
?? doprawdy uczucie pulsującego ucisku zdarzza mi się raz n a jakiś czas gdy boli mnie głowa

Gość Karbowana
A taka głupia historia... taki jeden koks Przemas sklepał mi czachę bo się na niego gapiłam :( On już taki jest, nienawidzi jak się nan iego ktokolwiek gapi!

Gość kuchares
Ja też miełem ten problem. Kułem w ścianie dziurę trochę trzęsło i było głośno. Następnego dnia czułem ucisk w głowie i lekkie pobolewanie. Nie uderzyłem się nigdzie i nie straciłem przytomności, widocznie to od tych wibracji. Teraz mineły już 4 miesiące ale lekki ucisk pozostał. Zrobiłem tomografie głowy ala nic nie wykazała, czekam na następną wizytę u neurologa. Jak się wyjaśni co było u ciebie daj znać. Pozdrawiam.