Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbitaaaa

zdrada, ale nie fizyczna!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość rozbitaaaa

Od chwili w której dowiedziałam się,że była inna miął rok-nadal jesteśmy razem...jednak ja nie potrafię o tym zapomnieć. Przez ponad dwa lata spotykał się z Nią to ona dostawała prezenty na walentynki i dzień kobiet podczas gdy mi wmawiał,że są to smieszne święta:( To z nią chodził do kawiarni na obiady, to z nią rozmawiał wieczorami i dawał kwiaty. Kiedy się o tym dowiedziałam byłam w ciąży podczas której zgotowali mi piekło-chyba nie było dnia abym przez nich nie płakała. Ona nastawiała go przeciw mnie choć sama miała męża i cztery mc później zaszła w ciążę i tu kolejny cios jej dziecko bardziej się liczyło dla mojego partnera. Zgotowali mi piekło,chyba jeszcze nigdy tak nie cirepiałam.Kiedy urodziłam moje maleństwo, on przychodził na chwilę a potem szedł do niej.......świat całkowicie mi się zawalił co prawda nie spali ze sobą ale to i tak boli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz nadal jesteśmy ze sobą, Ona zniknęła z naszego życia, ale jego zachowanie niekoniecznie się zmieniło....mam już dość...dłużej nie wytrzymam.....szkoda mi siebie i naszego maleństwa

Gość rany boskie...
tak to bywa jak sie daje duupy byle komu byle gdzie

Gość rozbitaaaa
rany boskie...-nie byle komu i byle gdzie bo przedtem bylismy szesc lat razem a maluch byl PLANOWANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość rozbitaaaa
zrobilam mu tylko ustami. więc mysłe , że nie bylo nic seksualnie bo go do srodka nie wpusciłam. to chyba nie zdrada?

Gość rozbitaaaa
pikok-DZIĘKUJĘ fajnie,że jest tu ktoś miły🌼

Gość rozbitaaaa
urodzilam takie brzydactwo , że sie nie dziwie , że uciekl.

Gość nie wiem czemu...
wierzysz, ze ze sobą nie spali.... to żałosne!!! ogromnie mi przykro i ciekawa jestem czyje to dziecko...być moze i jego

Gość nie wiem czemu...
co za gówno podszywa sie pod koleżanke!!!!!!! yebany hooj

doprawdy żałosne jest doczepianie się do dzieci!!!!!! Rozumiem,że to przez urazy z dzieciństwa WSPÓŁCZUJĘ

doprawdy żałosne jest doczepianie się do dzieci!!!!!! Rozumiem,że to przez urazy z dzieciństwa WSPÓŁCZUJĘ

Gość juz wkrotce
wspolczuje ci to musi bardzo bolec ja bym chyba nie wytrzymala i odeszla juz wtedy gdy bym dowiedziala sie o tej 2

Gość juz wkrotce
przepraszam ze pytam ile mieliscie wtedy lat kiedy zaszlas w cize?

no to juz szczyt żeby czepiac się dziecka! masakra! co za nieudacznicy tutaj siedzą (nie obrażając normalnych osób) do autorki ❤️ naprawde współczuje ale ja...chyba nie byłabym z tym palantem:( jestes zapewne jeszcze młoda, dziudziuś podrosnie a ty poznasz tego który napewno nie zapomni że są walentynki czy dzien kobiet i tego ci zyczę z całego ❤️

Gość hmmmmm myślę
skąd wiesz, że ze soba nie spali? on ci tak powiedziała? wierzysz mu? na tyle kłamstw... to zreszta byłoby dziwne.... myślisz że prowadzali się tylko za rączkę? naiwna jesteś.

Gość juz wkrotce
Ci macica wypadnie jak bedziesz sie tak pieprzyc na lewo i prawo

Gość czasem ma racjeeeeeeeeeeeeee
koorwa kto tu sie idiooo tttki czepia dzieci ??????????????????????? ja pieeee r dole co za gówn o nie umiejące czytac

Gość hmmmmm myślę
*powiedział Ja bym chyba odeszła.... Dziewczyno, im dłużej będziesz sie bujać na tej życiowej huśtawce, tym bardziej bolesny będzie upadek. Jeśli cie kocha, to niech o was zawalczy... a ty się odsuń, odejdź... Zawsze jestem zdania, że warto walczyć do końca o związek, ale tu naprawde nie ma o co walczyc... przykro mi

czasem ma racjeeeeeeeeeeeeee weż sobie przetrzyj okularki bo ci chyba zaparowały i przeczytaj kilka postów w górę! potem jape wydzieraj!

zartujesz? dlaczego z nim jestes! zostaw go w cholere!!!! a skad wiesz ze soba nie spali? i..jak to mozliwe...

Gość TRATATATAio
co za potwory, dziewczyna ma problem a wy jej jeszcze dowalacie posłuchaj nie masz pewności czy Cie nie zdradził... niezależnie od tego powinnaś chyba podjąć jakąś decyzję, bo możesz całe swoje zycie przez niego przepłakać czy warto?

Gość seks z mężem nie
branie za męża byle kogo, bo ciipa swędzi już tak. Wyszłaś za mąż za głąba, to teraz masz za swoje. Widziały gały co brały. Szkoda tylko dziecka, które przez durnego ojca i bezmózgą matkę będzie się wychowywać w niepełnej rodzinie

Gość chodzi mi o to...
ze jezeli myslisz ze z nia nie sypiał to idz sie zbadaj laseczko na głowe....napewno jej warkocze robił wieczorami i razem rozwiazywali krzyzówki....stara baba a taka goopia. ja to bym go obszczac nie chciala jakby mnie 2 lata oszukiwał

Gość nie słuchaj tych głupkow
co Ci chca dowalic. to nieudacznicy zyciowi leczacy na kafe swoje kompleksy! straszny chlam, ze tez ich nie zamykaja. ubolewam nad naszym spoleczenstwem a propo topiku to nie wiem sama co bym zrobila... musisz pomyslec czy potrafisz mu calkowicie po tym co zrobil zaufac... nie wypomniec... a czy on zaluje?

co za debile pieprza ze sie puszcza byle komu,ludzie jak matka Was nie kocha to idzcie sie powiesic a nie mscicie sie na innych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie czepiam sie dzieci....
kretynki tylko chodziło mi o to ze tamtej laski dzieciak nie wiadomo czy nie jest tego, co tu pisze jego baba czy tamtej męza idiotki...wiec nie widze totaj zadnego czepianbia sie dzieci kretynki....chodzi o ojcostwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1