Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbitaaaa

zdrada, ale nie fizyczna!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nie słuchaj tych głupkow
na prawde nie sadzicie ( Ci madrzejsi) ze pora poszukac innego forum bo to zostalo opanowane przez idiotow?

Gość podsumujmy co narazie wiemy
wiadomo dwie rzeczy: że mąż autorki ma romans, oraz że autorka jest nieodpowiedzialną suką, co to ruucha się z przygłupami a potem płacze, bo nie wie że od seksu są dzieci.

Gość nie słuchaj tych głupkow
nie sadzicie, (co madrzejsi) z pora poszukac innego forum? bo to jest na 0 poziomie i opanowane przez idiotow?nigdy nie widzialam wiecej zlych ludzi w jednym miejscu niz na kafetrii, czy Wy sie ludzie Boga nie boicie chociaz troche?

podsumujmy co narazie wiemy-jakbyś jeszcze mądralo nie zauważyła ja chciałam tego dziecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WSZYSTKO WIEDZĄCA KOBIETO

czy ta kobieta ma inicjaly AK,panienskie AB i 32 lata?

Gość tak to już jest
że nieudacznicy życiowi i zakompleksione paskudy wyżywają się na innych ubliżając im na forum ZENUJĄCE

autorko, musisz być nieźle walnięta żeby wierzyć, że nie spali ze sobą przez dwa lata :D poza tym jakoś wcale mi autorki nie szkoda, on robił co mu się podobało, a ona nie rzuciła go mimo ciągłego poniżania. Zamiast zostawić debila to płakała codziennie że jej tak strasznie źle :O facet pokazał jej, że jest dla niego nikim, nie krył się nawet z tym że ma inną panienkę a ona dalej w to brnęła nie wiadomo po co. Dobrze wiedziała co to za typ i sama sobie zafundowała takie życie - współczuć można jej jedynie głupoty. Ja bym już wolała wychowywać dziecko sama (a po pewnym czasie poznać kogoś normalnego, kto by mnie kochał), niż codziennie płakać przez jakiegoś fagasa który a mnie w dupie. Tak to jest gdy woli się "znane zło niż nieznane dobro" - tak to jakoś szło...

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
pitahaya-jakaś TY mądra a jaka pojebana!!! Współczuję DEBILIZMU

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu >> autorka zakłada topik, więc mówię co myślę (i z tego co widzę to nie tylko ja mam takie zdanie). Autorka nie musiała się pchać w taki związek i sama wybrała taką drogę zamiast się z nim rozstać gdy ją zdradzał i poniżał. Nie cieszy mnie jej nieszczęście, ale nie jest mi też jej szkoda bo to był jej wybór

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
pitahaya-jestes popierdolona!!!!!!!!!!! lepiej przyjrzyj się swojemu facetowi jesli go masz hehehe