Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .bereniso

Kobiety , powiedzcie mi , czy to moze być ciąza? boje sie

Polecane posty

Gość .bereniso

juz niewiem co myslec , zeby było jasne wszystko napisze od początku bo bardzo sie boje ze jestem w ciazy ostatni stosunek uprawiałam z chłopakiem 5 lipca ( to był mój 17 dzien cyklu) miał prezerwatywe ale nie konczył we mnie , gumka była szczelna i cała sprawdzalismy , 16 lipca dostałam okres okropne bóle itd... natomiast 5 dni po okresie robiłam test ciazowy rano i wyszedł negatywny dzisiaj jestem równo w połowie cyklu i nie mam sluzu owulacyjnego a powinnam miec i powinny bolec mnie piersi na okres a nie bolą jeszcze... czuje niechęc do kawy , mało jem , a duzo chce mi sie pić i bardzo sie poce .. dodam ze mialam zapalenie dróg oddechowych i brałam antybiotyk forcid 1000 ale wziełam tylko 3 antybiotyki (19-23 lipca) czy antybiotyk moze wpłynąc na wynik testu ciazowego ????????? DLACZEGO NIE BOLĄ MNIE PIERSI I NIE MAM JAJECZKOWANIA ? CZY TO CIĄZA ? chłopak mowi ze nie ale ja i tak mam obawy bardzo sie boje ! mam 18 lat

Gość .bereniso
mam jeszcze jedno pytanie , czy testy z krwi beta daja wiarygodny wynik ?

Gość dziecko kochane
testy z krwi sa 100000000000000% pewnosci Ty masz juz ciaze urojona ,......ktory to juz top????????? 4? ??? 20??????50????? 2000??????????????? NIE JESTES W CIAZY!!!!!!!!!!!! znajdz se jakies hobby i zajmij sie czyms :O

Gość pewnie za dużo na słońcu dziś
załóż jeszcze z 15 takich samych tematów. Ty jeszcze test na inteligencję przy okazji sobie zrób

NIE JESTEŚ W CIĄŻY, nie wmawiaj sobie niczego :O dostałaś okres, facet nie skończył w Tobie i jeszcze kochaliście się w gumce, test wyszedł negatywny (choć nie rozumiem po co go robiłaś?) a Ty chcesz jeszcze robić beta? Owszem, są wiarygodne ale nie jest Ci to do niczego potrzebne. To jakaś Twoja obsesja?

Gość .bereniso
robiłam test ciazowy kilka dni po okresie dlatego ze mozna miec okres i byc w ciazy , ale wydaje mi sie ze test zrobiłam za wczesnie troche :O i chce isc na krew.

Gość bimbol
Po co chcesz iść na krew? Ja bym na Twoim miejscu kupowała już wyprawkę dla dzieciaka!

Gość .bereniso
bimbol- powaznie mówisz? jejku ja sie tak boje , chłopak mówi ze nie zaszłam w ciaze bo on zawsze wyciagał i miał gumke ale ja sie boje bo nie mam owulacji a zawsze mialam co miesiac owulacje

skąd Ty masz pewność że nie masz owulacji? Weź dziewczyno wyluzuj bo już naprawdę przesadzasz

Gość .bereniso
juz niewiem co myślec, mam sluz przezroczysty i ciagnacy ale jest go bardzo mało :O

Gość .bereniso
kupiłam kolejny test , jutro rano zrobie :(

Gość .bereniso
jak myslicie , test wyjdzie negatyw. ? :O

Gość .bereniso
tego sluzu jest barzo mało prawie wcale mysle ze antybiotyki nie mogły zakłucic cyklu bo wziełam je tylko 3

Gość .bereniso
czytałam ze mozna miec okres w ciazy i dlatego tak sie boje , co prawda zaczeły bolec mnie cycki ale mam mało sluzu owulacyjnego ,

Gość jezusmaria
sluz owulacyjny nie wystepuje w ciazy, baranico!

Gość .bereniso
ale ja własnie nie mam tego sluzu , wiem ze owulacji w ciazy nie ma... i dlatego sie martwie bo zawsze regularnie co miesiac mialam owulacje a 14 dni po był okres , teraz nie mam jajeczkowania :O jestem załamana :(

Gość .bereniso
jutro rano zrobie test , czy wynik wyjdzie wiarygodny ?

Gość .bereniso
kupiłam quick vue , czy to dobry test , czy wykaze wiarygodny wynik jezeli od ostatniej owulacji mineło 30 dni ?

Gość .bereniso
czy te objawy które wypisałam oznaczaja ciaze?

Gość .bereniso
jestem kompletnie załamana :(