Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laseczka XXXX

nosicie szpilki przy wzroście powyżej 170 cm??

Polecane posty

Gość pytajacaaaa
ok, to ja jako 'kurdupel' moge sie wypowiedziec.... ;) jak juz pisalam mam 156 cm wzrostu, ale cm moge zazdroscic dziewczynie, ktora jest ladna, bo co komus da wzrost, jak jest 'pasztetem'?? a skoro sama jestem ladna, wiec nie mam powodow do zazdrosco:D

Gość mam 172
nie nosze szpilek.Moj facet mimo,ze ma ponad 190cm nie lubi takich wielkich kobiet,twierdzi,ze to nienaturalne,zreszta jestem z tego zadowolona,bo nie czuje się w nich najlepiej:)

Gość a ja mam..
177cm i też chodzę w obcasach , mam to w dupie,ze kurduple są mi po pachy wtedy:D mój były miał ponad 190 i jak ubierałam szpile , to fajnie wyglądalismy.. takie 2 wielkoludy:D poza tym nie bede rezygnowac z czegos, tylko dlatego,ze jestem wysoka. Lubię ubierac sie elegancko i sexownie.

Gość lusiaaa:*
ja mam 173 cm wzrostu:p uwieeelbiam nosic szpilki:p 11-12cm przewaznie:)moj facet ma 194cm wiec moge sobie na to pozwolic:p

Gość mialam za niskiego chlopaka by
Nie-bo nie mam ^^ ale jak zakupie to z pewnoscia tylko i wylacznie koturny!

Gość mialam za niskiego chlopaka by
A mam 178 cm wzrostu.

Gość gość
Jak tak was czytam, to gorąco popieram nalot ,,wariatuńciów" z o2. Baby, ach te baby...

Gość gość
mam 172 i noszę szpilki 12cm

Gość elka43565
uwaga uwaga! kieruje ta wypowiedz do tych POWYŻEJ 170 a nie poniżej... coś ci powiem ja mam również 172 czasem czuje się zbyt wysoka ale tylko w tlumie niskich mieszkam w miescie gdzie przechadzają się po ulicach zwykle niskie ale to ile problem ze nie urosły a nie mój, w dodatku patrza się na mnie z zadrością i zawiścią, ja mam gdzieś docinki tych małych bo gdyby były chociaż na moim poziome to okej ale komu one probuja ubliżać? no proszę was! noś smialo buty na szpileczkach one sa dla kobiet przecież kazda ma prawo pozwolić sobie na fajny but i nic ludziom do tego! bądź pewna siebie i działaj! długie nogi to atut ja sama od czasu do czasu lubie się podwyzszyc bo lubie a faceci lubia takie zmysłowe kobitki:)

Gość JGHSXAHDGDHGF
ja mam 175cm wzrostu i ostatnio kupiłam sobie 11 cm szpilki :P powinnam je nosić ?? proszę pomóżcie mam dylemat

Gość gość
Tez mam tyle wzrostu i noszę wysokie szpilki. Zatem noś, a niskimi ludźmi sie nie przejmuj :)

Gość hdaje sgfj
tez mam tyle samo wzrosty i tez tej wysokości szpilki ;p jak ostatnio przechodziłam przez miasto to wszyscy faceci zie za mną oglądali i gwizdali ;D