Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maleńki Aniołek

ZAŁAMAAAANA!!!!

Polecane posty

jak Cie wciągnie, to tylko kwestia czasu jak na Multiplayerze będziesz kosic tego swojego chłoptasia hahahaha kobiety są silne:D

Gość hokus pokussssssss
no nie wiem,czy ta rada jest dobra.....

Amant Wszech Czasów k.odwetowa - hehe, to mnie pocieszyłeś:P gracz26 - hehe, jestem w 100% przekonana, że go nie nudze. On po prostu odkąd ze mną jest nigdy taki nie był.. Ma tak od jakiegoś czasu.. mam nadzieję, że mu to przejdzie.. Ja szczerze powiedziawszy nie lubię takich co siedzą całymi dniami przy DURNYCH grach... przecież on już nie ma 15 lat..

hokus pokussssssss - wiesz.. masz rację.. to chyba ja powinnam coś zmienić.. żeby wiedział, że niekoniecznie ma mnie na własność, że też moge odejść jak kiedyś nie wytrzymam już z nim:P dziękuję:*

Gość gracz26
gry juz dawno przestaly byc przeznaczone tylko dla nastolatkow... takie czasy, okaz troche zainteresowania jego hobby a sama sie o tym przekonasz, moze jego nudzi jak przez pol dnia paznokcie sobie malujesz ;-)

Gość jhjob
no ale od jak dawna on tak cie zlewa? moze ty czasem tez ogladasz glupawe dla niego seriale mowienie facetowi choc spac, czekam na ciebie w lozku, kiedy on gra nic nie pomoze. zapytaj sie co bedzie robil, jak juz wszystkich pozabija w tej grze....

Gość Łyciaaaa
ej sory ale ty uwarzasz.....ze facet ma olewac dziewczyne tylko ze wzgledu na jakas głupia gre ???;/ ja rozumiem pograc sobie godzine moze 2 ale nie 10... dla mnie to jest troszke przegiecie...... napewno jak by potrzebował tej dziewczyny ona by mu pomogła a nie....a on sobie ja poprostu olał....Phii

Gość Dziwne_uczucie
Jeżeli są akty to bardzo dobra informacja. Znaczy, że gra ma scenariusz. Scenariusz musi się kiedyś skończyć. To także znaczy, że gra musi mieć jakaś historię i "wyższy cel". Tak jak już Ci pisałem. Postaraj się z nim o niej pogadać. Szanse na zmienienie modelu na najprostszy znacznie wzrosły.

Dziwne uczucie 🌼 DZIĘKUJĘĘĘĘĘĘĘ!!!!!:) od rana działam - jak poradzileś! Trzymajcie kciuki:classic_cool: Dziękuję jeszcze raz wszystkim, że chcialo się Wam czytać ten topic i mi doradzać..:) kurde.. KOCHAM WAS:P hehe:) napiszę jutro co i jak:) Póki co lecę spać. Dobranoc;)

Cześć. Poszłlam dziś z koleżankami na basen na cały dzień, zostawiłam go samego. Niedawno wróciłam a ten co? GRA:/ już starałam sie go cały dzień olewać.. a on nic:(

to olewaj go cały czas, to musi trochę potrwać zanim się ogarnie i zauważy...o ile wogóle zauważy...a Ty sie baw, zajmij się czymś, może Ci przejdzie i sama go kopniesz w d...

mam dobrą znajomą ona kochała męża na zabój mają 2 dzieci ona chciała tworzyć ognisko domowe a on grał, grał grał grał..... teraz tworzy ognisko domowe z innym- niestety- mąz przebudził się dużo za późno- potem się starał naprawiał, cudował a w niej już od tego jego paroletniego grania po prostu wszystko się wypaliło- szkoda ich małżeństwa.....szkoda

Z dniem dzisiejszym mnie ta sytuacja przerosła. Godzinę leżałam w łóżku z zamiarem zaśnięcia. Nawet jednym okiem oglądałam jakis film.. ale się skończył.. nie było nic ciekawego wyłączyłam TV, myślałam, że zasnę. Niestety, ani przez chwilę nie mogę przestać myśleć o Nim.. zastanawiałam się jak to będzie.. nie mam pojęcia.. zostałam sama z tymi przytłaczającymi myślami.. to chociaż tu się wygadam.. Może powinnam napisać sms-a do Niego..? Smutno mi.. bo nic nie zrobił w tym kierunku, żeby się chociaż odezwać..:(

Gość ewa82
a ja cie rozumiem

Gość ewa82
moj facet tez woli ostatnio sie wyspac niz byc ze mna