Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bloem

Czy facet...

Polecane posty

Gość Bloem

...powinien zawsze walczyc o kobiete? Mam kolege w pracy. Osoby trzecie twierdza ze jak tylko na nas patrza to widza, ze az sie iskrzy jak ze soba rozmawiamy. Ta gra w kotka i myszke trwa dwa miesiace. Oboje wiemy, ze sie sobie podobamy. Niestety on nalezy do osob typu "niesmialy". Pytanie: czy mam mu zaproponowac spotkanie, czy czekac, bo kobiecie nie wypada proponowac randki facetowi? W sumie boje sie porazki i nie wiem czy mam czekac az on cos zaproponuje

Gość Bloem
Co to znaczy podejsc sposobem do niego?

Gość Bloem
Oczekuje jakichs rad, bo facet mi sie potwornie podoba. Wiem od osob 3cich, ze ja mu tez sie potwornie podobam. tylko nie wiem jak go podejsc

Gość Bloem
Dzieki!!!! Wlasnie wychodze z zalozenia, ze chyba jutro zapytam sie czy gdzies wyjdziemy. Przynajmniej bede wiedziala na czym stoje:)

Gość ogolnie malo jest osob naprawd
ja bym sie nie zgodził i grzecznie odmówił:)

Gość Bloem
A dlacego bys sie nie zgodzil????:)

sposobem tzn.nie proponuj wsprost tylko cos wymysl zeby sie z toba spotkał...no ja tez nie wiem nie znam kolesia......ty cos wymysl np.ze by ci w czyms pomógł,albo popros go o jakas pomoc tak by by był koło ciebie

Gość Bloem
W zasadzie pracujemy razem i zawsze jak mam jakies pytanie to ide do niego:). Kilka razy bylismy na kawie ale to bylo raczej taka przerwa w godzinach pracy. Teraz zastanawiam sie nad prawdziwa randka, czyli jakies kino, albo kolacja w restauracjii, ale jakos tak strasznie sie boje jakiejs porazki, typu, ze odmowi. On staaaaasznie mi sie podoba:)

Gość no widzisz a facet tak samo
boi sie porazki odrzucenia wierz mi

Gość jhjob
zapytaj sie go czy widzial jakis fajny lub konkretny film (np, ktory ty chcialabys obejzec), zapytaj sie go czy ci poleca, czy go moze pozyczyc albo zdobyc jesli ma mozliwosc. jesli on tez nie widzial, to moze tez bedzie chcial go zobaczyc, moze dogadacie sie, ze obejrzycie go razem. jesli mu zalezy, bedzie sie staral go zdobyc (a moze ma jakis inny fajny film, ktory ostatnio ogladal). propozycja na wspolne wyjscie nie wydaje mi sie dobra, zwlaszcza jesli on jest niesmialy i nie bedzie pewny co to za niespodzianka. samo wyjscie na przyslowiowa kawe moze go wystraszyc, jesli nie wie w jakich tematach mialby sie poruszac. postaraj sie wyczuc, czy chetnie jest w stanie cos zrobic dla ciebie prostego i czy chetnie sie w to angazuje. jesli widzial jakis film, albo chcialby go zobaczyc, to moze bedzie dazyl byscie obejzeli go wspolnie.

Gość Bloem
Okey, jutro zapytam sie czy gdzies wyjdziemy w sobote. Jak odmowi to, mowiac brzydki "kij mu w oko". Nie wie co stracil;) Wtedy przynajmniej bede wiedziala, czy sa jakies szanse na przyszlosc

Gość blackcat
kup bilety i powiedź że koleżanka z którą miałaś iść sie rozchorowała/wyjechała/cokolwiek i szkoda by sie zmarnował :P Albo zorganizuj impreze np. grill, zaproś pare znajomych (najlepiej pary) i jego, lub zaproś go na jakąś impreze ze znajomymi bo np nie masz z kim pójść. Na tego typu imprezach zawsze łatwiej wychodzą takie rzeczy :P