Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w co sie ubraccc

w co sie ubrac na ognisko

Polecane posty

Gość w co sie ubraccc

wieczorem przy takiej pogodzie jak teraz??

Gość nie ubierac sie
problem z głowy

Gość swietna rada
nie ubierac sie problem z głowy tak zrob zobaczysz ze bedzie super

No chyba jakies krotkie spodenki i koszulka ... no i zabrac jakis swetr gdyby bylo zimno ;/ Ognisko to nie pokaz mody ;/

spodenki do kolan badz krotsze jak kto lubi i jakas bluzke typu bokserka badz na ramiaczkach i do tego jakis sweterek na dlugi rekaw zarzucic na plecy

Gość Sylwusia13
Ja bym radziła spodenki do kolan albo krótkie. Fajnie byłoby gdyby były dżinsowe ;) A jeśli to będzie wieczorem lub będzie zimno to czarne lub dżinsowe rurki ^^ I do tego T-shirt z krótkim rękawem z jakimś fajnym wzorkiem lub bluzkę na ramiączkach :] A na wierzch założyć jakąś fajną bluzę z długim rękawem i kapturem. Do tego modne trampki i myślę, że będzie świetnie.! :P :)

Gość ale masz problemy
koszulkaq z krótkim rękawkiem, bluza i spodnie... w Zaleznosci od tego jak lubią cie komary xD jak bardzo to długie jak nie bardzo to do kolan xD

Gość Jooł
Jooł

Gość zajebiście
ja bym ubrała spudniczke lub sukienke albo taki zajebisty kombinezon z sieci sklepów H&M czrny lub szary napewno nie w jaskrawych kolorach do tego bolerko z długimi rękawami lub bezrękawnik do tego zwisające kolczymi takie kolorowe z pawich piór jednym słowem ubierz się zajebiście tak żebyś była troche zauważalna ale bez jaskrawych kolorów ciemne lub pastelowe zależy od pogody to moja opinia pozdrawiam.

Gość realistkowo
jeśli nie umiesz sie ubrac na ognisko to po prostu tego nie rób i koniec bądź realistką jak ja .

W dżinsy,koszulkę i coś do zarzucenia na ręce jakiś sweterek rozpinany;) Spodenki? Wieczorem jest zimno i kleszcze grasują:)