Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dianuśka

poślubiłam Go..a teraz bije się w twarz...

Polecane posty

"Dały do MYŚLENIA" - myślę, że z tym drugim słowem jesteś na bakier (zresztą jak większość kobiet). Ale pamiętaj! krocze i tak wybierze za Ciebie, nie walcz, bo to walka z wiatrakami. Miłego dnia. :)

Gość Dianuśka
"Pozdrawiam i mam nadzieje, ze sprobujesz zawalczyc o swoje malzenstwo"- i tak własnie zrobie. jeszcze raz dziekuje.

Gość bebe30
orzeł czy reszka zawsze wiarę można odbudowć tylko wiąże się to z zaryzykowaniem i zaufaniem na nowo komuś a wiem jakie to trudne :( moze jestem taka bo wiem co znaczy stać po tej drugiej stronie, jak się wtedy czuje ... fajnie, ze cos Ci dała ta rozmowa :) czesc

Gość skiol
o kroczu zapomnij, ale skontaktuj się na bezpośrednią rozmowę.niech moc będzie z tobą

Gość Dianuśka
orzeł i reszka... może masz racje może nie... ale i tak Wam dziekuje.. na pewno mi to pomogło! nigdy nie kozystałam z tych portali..ale widze, że one sie przydają :) pozdrawiam!:)

Gość Dianuśka
"o kroczu zapomnij, ale skontaktuj się na bezpośrednią rozmowę.niech moc będzie z tobą" dzieki :)

Gość greckie wakacje
"Dały do MYŚLENIA" - myślę, że z tym drugim słowem jesteś na bakier (zresztą jak większość kobiet). Ale pamiętaj! krocze i tak wybierze za Ciebie, nie walcz, bo to walka z wiatrakami. Miłego dnia. buhahahha orzeł czy reszka -- you made my day:D ona wszystko bierze literalnie, nie mogęęęęę:D:D:D

Gość greckie wakacje
"o kroczu zapomnij, ale skontaktuj się na bezpośrednią rozmowę.niech moc będzie z tobą" dzieki wiecie co, zaraz popuszczę:D:D:D