Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KatarzynaBezSensuZycia

Usunelam dla niego ciaze!!

Polecane posty

Jestem jeszcze w malzenstwie ale to nie potrwa juz dlugo bo maz zarzadal rozwodu.Jestesmy ze soba 5 lat,zaszlam w ciaze ktora nie byla planowana .Tak bardzo sie cieszylam myslalam ,ze maz tez sie ucieszy ,ale on byl wkurzony starsznie powiedzial ze nie mozemy miec teraz dziecka ,ze mamy za male mieszkanie (3pokoje) ze chce dom wybudowac ,ze chce poswiecic sie swojej pracy . Zebysmy razem jescze sie bawili.Kazdy dzien bolal mnie bardzo maz mnie odtracil nie sluchal ze ja chce tego dziecka.Powiedzial ze to koniec jesli nie usune dziecka .Zrobilam to z bolem serca.Po zabiegu bylo mi bardzo zle dopiero po tygodniu moglam z kimkolwiek pogadac.Wszystko ukladalo sie super przyniosl mi kwiaty ,czekoladki mowil ze mnie kocha.Po miesiacu od zabiegu powiedzial mi ze chce rozwodu ze nie umie zyc z kobieta ktora usunela (zabila )dziecko!! jestem zalamana co mam robic przeciez ja zaraz zwariuje codziennie mnie zmuszal zeby to zrobic a teraz mnie zostawia bo nie moze zyc z morderczynia !

3 pokoje to za malo?! Co to w ogole za wymowka?? Ja mam jeden pokoj i nie rozpaczam z tego powodu... no coz, teraz musisz zyc ze swiadomoscia tego co zrobilas... popatrz teraz czy warto bylo usowac ciaze dla takiego faceta?? Nie chce Cie oceniac, bo nie taka moja rola, ale jak dla mnie to twoj maz jest niestabilny psychiczny... czego on w ogole chce?

Gość jezusmaria
dla mnie to kolejna prowokacja, nie wierze, ze sa na swiecie tak glupie kobiety bo jaka normalna usunelaby ciaze przy argumencie "3 pokoje"?

Gość Malina truskawkowa
Niewiem jak mozna dac sie namowic na mord,sory ale aborcja to czysty mord

Twój mąż to skończony sukinsyn.Wiedział że będziesz podatna na jego szantaże dlatego tak bardzo przekraczał granice.Teraz się ciesz że ,,pozbędziesz" się takiego męża.

Gość Malina truskawkowa
no tak mozliwe ze to prowokacja,ale ci sie kobieto nudzi

Gość prooowokacja

wiem ze to byla wymowka kazda dobra my mamy 3 pokoje i pieniadze ja mam prace i maz wiec byly by warunki na dziecko ale on go nie chcial od momentu gdy sie dowiedzial to mnie szantazowal rozwodem mowil ze dziecko wszystko zepsuje ze to nie czas ze pozniej ze jestesmy mlodzi tysiac argumentow przeciw ja to zrobilam nie chcialam zaluje a on mnie teraz zostawia bo nie moze byc z kims kto zabil dziecko jak tak mozna sie zachowac powiedzcioe mi

nie napisalam ze tylko przez 3 pokoje on kazal mi usunac doczytajcie a potem oceniajcie

Gość czy to jest to o czym
była mowa w nocy? ;-)

Mam nadzieję że ta historia to wymysłona prowokacja.... Jeśli jednak jest prawdziwa to mogę powiedzieć tylko jedno: TRAGEDIA.... Mogę tylko bardzo Ci współczuć... 🌻 Dodam jeszcze: widać po niej jak bardzo ważne jest porozumienie między małżónkami co do spraw zasadniczych. Gdy go brak dochodzi to takich sytuacji.

Gość o kuzwa....
A ty nam powiedz jak mozna zabic dziecko przy argumencie "3 pokoje"? Nie uwazalas jak robilas, to teraz rob jak uwazasz. jestescie siebie warci. Trzeba miec troche oleju w glowie, zeby umiec odroznic racjonalne argumenty. Nie chcialas, twoja sprawa ale teraz nie kwicz na forum ze ciebie biedna mezus kochany zostawia

Gość o kuzwa....
to ty doczytaj lepiej co sama brdzisz laska, nie mozna nikogo zmusic, co, zlapal cie za raczke, sila zaprowadzil do lekarza i przywiazal? gdybys sama nie chciala to bys tego nie zrobila, proste jak swiat

Jeśli Twój mąż Ciebie szantażował że zostawi Ciebie jak urodzisz to już mogłaś się domyśleć że jest gówno wart.Taka niestety prawda.Co to za mąż/ojciec który namawia do tego żonę i zabija swoje dziecko.Przykro mi to pisac ale również jesteś sobie winna.

ludzie ja nie napisalam ze przez 3 pokoje usunelam czy wy nie umiecie czytac on mowil ze mamy male mieszkanie ze chce wybudowac dom zajac sie jeszcze praca wiecej uzbierac zeby poczekac jeszcze spedzic razem czas ze dziecko zniszczy teraz wszystko pylo pelno argumentow i taki ze jesli tego nie zrobie to zklozy wniosek o rozwod

Gość a ile ty masz lat dziewczyno
że mąż twierdzi że jesteście za młodzi na dziecko?

Co sie stalo to sie nie odstanie, niestety taka jest prawda, wez to sobie wszystko z poprawka na przyszlosc... ja osobiscie nie chcialabym miec nic wspolnego z kims, kto mnie szantazuje psychicznie, nawet jesli jest to osoba, ktora kocham. Otworz oczy i zastanow sie czy z takim czlowiekiem chcialabys spedzic reszte zycia? Daj mu ten rozwod, nie ma sensu z nim byc, chcesz zeby do konca zycia wypominal ci to co zrobilas?

To niech składa.Po cholere ci zyc z kims takim? Nie szkoda mi ciebie ani twojego męża.Szkoda mi Maleństwa...

Gość o kuzwa....
bylo sie zgodzic na rozwod, skoro usunelas pod wplywem szantazu to znaczy, ze sie na to ZGODZILAS, wiec nie pisz, ze ktos cie zmusil.. taka sama jego decyzja jak i twoja ja takiemu pokazalabym srodkowy palec i kazalabym skladac wniosek z orzeczeniem o winie wlasnej, w przeciwnym wypadku ujawnie sadowi co jest rzeczywista przyczyna rozwodu no ale to trzeba umiec myslec i realnie chciec dziecka, ty widac tak bardzo chcialas meza ze bylas gotowa dla niego ZABIC wiec nie jojcz, sama jestes sobie winna

Gość kocica mazurska
Dla mnie to jest wyssane z palca. Nie wierze, ze kobieta, która chce miec dziecko, a w kazdym razie nie ma nic przeciwko, usunie, bo mąż ja szantazuje. No chyba że jest potwornie glupia albo totalnie niesamodzielna. A jesli to przypadkiem prawda - to obydwoje jestescie dobrzy. Laska, która chce miec dziecko, a usuwa, a gostek, który chce, zeby usunęła, a potem się rozwodzi, bo usunęła.

Gość LILJA WODNA
No ja tez bym niemogla zyc z morderczynia ,moja kuzynka usunela ciaze,od tamtej pory jak sie otym dowiedzialam nie utrzymuje z nia kontaktow,nie rozumiem takich ludzi

Gość LILJA WODNA
wiesz jezeli to prowokacja to jestes niezle szurnieta bo chcesz zeby ludzie cie zwyzwali od najgorszych to takie sadomasochistyczne podejscie do sprawy idz sie lecz kobieto,a jezeli to ni jest prowokacja to i tak musisz isc sie leczyc ,bo zabilas swoje dziecko

jeśli to prawda to przykro mi ze dałaś sie tak ogłupić człowiekowi który nie jest wart życia dziecka. Stało sie i sie nie odstanie.Musisz teraz zapłacić za swój czyn. Na pewno nie możesz sie poddawać w życiu. Zacznij życie od nowa. Zmień otoczenie, zmień swoje życie. Ten człowiek zabił ci dziecko ale nie może \"zabić \"Ciebie. Nie jest to łatwe....ale z pomocą kogoś bliskiego albo wręcz odwrotnie z pomocą kogoś obcego kto jest bez stronny możesz wyjść na prostą. Moze to dziecko uratowało Ciebie?

Gość kocica mazurska
Teraz to już po ptokach. Po prostu wyciągnij z tego naukę na przyszłosć - po pierwsze liczy sie ZAWSZE to, czego ty chcesz, bo to TWOJE życie. Ty się liczysz. Usunęłas ciażę, zeby nie było rozwodu, a w nagrode dostałaś własnie rozwód. Koleś chciał sie rozwieść, tylko szkoda, ze ucierpiał przy tym płód, który własciwie był chciany i jak najbardziej mógł pojawic sie na swiecie.

to nie jest prowokacja ja juz nie chce z nim byc .ciekawe czy wy byscie byly takie odwazne gdyby maz grozil wam rozwodem jego jest mieszkanie i wiekszosc rzeczy on wiecej zarabia wiec gdzie bym miala pojsc z dzieckiem na bruk?

wiesz jak tak przeczytałam ten topik to dobrze ze twoj mąz chce rozwodu ja tez bym z toba nie wytrzymała

ja domyslam sie czemu on sie teraz odwrocil tak o 180 stopni ze najpierw kazal usunac teraz ze nie mialam tego robic on sie boi ze moglabym znow zajsc w ciaze dlatego woli sie rozwiezc bo nie dorosl do roli ojca

Gość bauacsfewbg
;) ;) :p