Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KatarzynaBezSensuZycia

Usunelam dla niego ciaze!!

Polecane posty

usunęłas bo chciałas usunąc gdybys nie chciała nikt do tej decyzji by cie nie zmusił a tak on przkeonał sie jaka jestes naprwde i teraz kopnał cie w dupęę i dobrze zrobił jeste wieel wyjsc kobiety samtonie tez wychowuja dzieci i sobie radzą całkiem nieźle a moze maz akurat pokołaby i był z wami a tka najprosicej usunać wiec sie nie dziw ze tak postąpił teraz z tobą

jak mozna byc z kim s tyle lat i nie wiedziec jaka bedzie jegoreakcja na ciaze????? przecierz to jest niemozliwe :)

i usunełas nie dla niego tylko dla siebie czyli dla własnej wygody sama to powiedziałas

No bravo!!! "ciekawe czy wy byscie byly takie odwazne gdyby maz grozil wam rozwodem jego jest mieszkanie i wiekszosc rzeczy on wiecej zarabia" Posłałabym go z kopem du.pe w kosmos.Pracujesz, masz mieszkanie, nie masz dziecka. Siuper.

KatarzynaBezSensuZycia -----wiesz co ja bym zrobiła? pogoniłabym takiego dziada gdzie pieprz rośnie! W dzisiejszych czasach jak się ma ochotę do działania i ma się dwie prawe ręce to ciężką pracą można mieć wsyztsko! Nikt nie powiedział że będzie łatwo ale wszystkiego mozna sobie od gęby odmówić by wychować dziecko i się jeszcze dorobić.

Gość o kuzwa....
"ciekawe czy wy byscie byly takie odwazne gdyby maz grozil wam rozwodem jego jest mieszkanie i wiekszosc rzeczy on wiecej zarabia wiec gdzie bym miala pojsc z dzieckiem na bruk?" jestes glupia, tyle ci napisze, ja zostalam sama z dzieckiem, bo facet zostawil mnie z powodu ciazy wiec w tylek wsadz sobie swoje materialne argumenty, jest tyle mozliwosci pomocy samotnym matkom ze swoimi plytkimi wypowiedziami tylko sie osmieszasz i pokazujesz ze totalnie NIC nie zrobilas w tym kierunku by nawet samej sie dowiedziec co ci sie nalezy, wygodnie ci w tym mieszkaniu i z tym facetem, wiec po co dziecko, nie? po co ryzykowac rozwod, nie? lepiej sie wyskrobac ode mnie nie dostaniesz wspolczucia, bo MASZ CO CHCIALAS Ja swojemu owszem, pokazalam srodkowy palec i kazalam wyp...lac z mojego zycia, gdy dal mi ultimatum "aborcja albo odchodzi", mieszkanie bylo wynajmowane, wiec POSZLAM DO PRACY i wynajelam z 2 kolezankami dwupokojowe mieszkanie na spole, co nie wynosilo mnie wiecej jak 350 zl miesiecznie trzeba chciec, nie uzalaj sie nad soba, bo taki sam on skurwiel jak ty len smierdzacy

ja jestem w ciazy moj synius kopie mnie wlasnie w brzuszku i nie wyobrazam sobie ze moglabym sie go pozbyc nie ma sytuacji bez wyjscia wolalabym odejsc od tego dupka ale miec nawieksze szczescie na swiecie moje dziecko co z ciebie za matka

Gość marika 5634
a po ile macie oboje lat??????????????

Gość kalamana
przysiegałas w kosciele ze wychowasz dzieci ktorymi was Bog obdarzy?

naprawde staram sie nie oceniac dziewczyn, ktore zabily wlasne dziecko, jednak ciebie ciezko jest nie oceniac, wiec trzeba bylo nie zkladac topiku nie rozumiem ani jednej kobiety, ktora to zrobila i nigdy nie chcialabym wiedziec jak nawet kazda z nich wyglada bo zapewne zrobilabym jej krzywde, zabijacie bezbronne dzieciatko, ktore zdane jest tylko na matke i to ona je zabija, tu nie ma oczym dyskutowac, ocenione zostaniecie tam na gorze i tego nie unikniecie a ty jeszcze sie tlumaczysz, ty i twoje argumenty sa zalosne, bo nie ma argumentu, ktory usprawiedliwilby cie, wiec moze sie juz lepiej nie produkuj jesli oczekujesz, ze komus bedzie ciebie zal to sie pomylilas

... to juz nie chodzi o religie, bo moze kobieta jest osoba niewierzaca... to kwestia wlasnego sumienia... Staram sie ciebie nie oceniac, zrozumiec, ale przepraszam, po prostu nie moge... :(

w życiu nie zrobiłabym czegoś takiego dla faceta,ale to była twoja decyzja. gdybys została z dzieckiem miałabyś coś dla kogo warto żyć i pokonywać wszystkie przeciwnosci losu.nie miałabyś ojca dziecka. a teraz nie masz ani tego ani tego i czy warto było.nie sądze. daliście życie dziecku i je odebraliście.ono samo na świat sie nie pchało

Gość kocica mazurska
ciężko ci pewnie bedzie, no ale co - trzeba isć do przodu Wazne, zebys wyciagnęła z tego jakaś naukę, wtedy ta cała akcja nie bedzie na darmo, przynajmniej bedzie z niej jakis pozytek. A za chłopem nie płacz, bo naprawde nie ma za czym.

Gość kalamana
trudno mi uwierzyc w te historie :O kobieta musialaby byc bezmozgiem kompletnym pustakiem lub osoba bardzo ulegla i podatna na wpływy i młoda gowniara chyba

Gość asienkalllaaaa
ah dziewczyny przesadzacie!!!! Słuchaj sprawa nie ulega watpliwosci, głupio zrobilas ze usunelas ciaze ze wzgledu na to ze dom, ze chcecie sie bawic, praca... przeciez to nie sa najwieksze wartosci w zyciu!!! Pozbyłas sie dziecka bo wolałas dom i pieniadze???????? Nie oceniam dziewczyn które usuneły bo był gwałt, dziecko chore, maz bił itd.. ale ze wartosci takie jak dom pieniadze i zabawa byly wazniejsze od zycia ludzkiego?????? dziewczyno to bylo Twoje dziecko malutenkie i bezbronne....

Gość UJadający Piesek Leszek
"lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć" - niech teraz ci to motto przyświeca - pieniądze są g... warte jeśli dysponuje nimi głupiec, nie żałuj jego pieniędzy - dopiero teraz masz szanse być szczęśliwa. Dziecka szkoda, ale teraz masz sie pozbierać i ułożyć życie mądrzej niż poprzednio. Na wyrzuty sumeinia zostaw sobie czas gdy sie juz od niego uniezależnisz.

Gość ..nicole ola
ja tez bym usunela jak by facet nie chcial wiec rozumiem autorke tylko glupi dupek no nie ze ja zostawil potem

Gość qwertyui
Nicole a jakby ci facet kazałby z mostu skoczyć albo się wysterylizować to też byś to zrobiła bo on tak chce?? Trochę własnego rozumu.

Tak szczerze mowiac to, tak wolalabym isc z dzieckiem na bruk niz je zabic,jestem bardzo przeciwna aborcji,rozumiem ze mozna wziac tabletke wczesno poronna gdy bylo sie zgwalconym,rozumiem rowniez aborcje gdy lekarz stwierdzi z jakis powodow medycznych ze tak bylo by lepiej,ale wszystkie inne tlumaczenia nie wchodza w rachube.Zreszta z tego co widac bardziej ci zalezy na rzeczach materialnych niz na mezu,mysle ze taki zwiazek predzej czy puzniej i tak by sie rozlecial

kurcze, tak czytam i postanowilam sie wypowiedziec. Argumenty za usunieciem byly argumentami jej meza, nie jej wlasne. Autorka tylko slepo kochala i potrafie to zrozumiec. Nie pochwalam aborcji, bo moja religia na to nie pozwala, ale historia zycia pokazala juz wielokrotnie jak kobieta potrafi byc zakochana i do czego jest wtedy zdolna.Nie oceniajcie i nie wyzywajcie, bo ona i tak nosi duzy balast w sercu, ktory nie jeden raz da o sobie znac. Ja widze w tej sprawie jeszcze jeden aspekt. Otoz droga autorko, przyjzyj sie swojemu mezowi blizej. Czy nic Cie nigdy w jego zachowaniu nie zastanowilo? A moze on dazyl do rozwodu juz dawno? Moze on poprostu kogos ma i szukal punktu zaczepienia? Moze myslal, ze jak kaze Ci usunac, to sama odejdziesz i on bedzie wtedy wolny? Moze to typ tchorza? Pomysl o tym A ukojenia szukaj gdzie indziej, ale na pewno nie na forum :) Pozdrawiam

szkoda mi autorki, bo najpierw usunela ciaze a potem dowiedziala sie ze maz nie chce z nia byc... faktem jednak jest ze sama jest sobie winna, bo cieszac sie na mysl o dziecku usunela ciaze tylko ze wzgledu na egoistycznego dupka! stracila w ten sposob powod do ogromnej radosci w zyciu... ja sama kopnelabym w dupe takiego idiote, a dziecko wychowala po swojemu...

Gość BMX
masz nauczkę

Gość a żeby cię szlag głupia pipo
:O

Gość facet szukal pretekstu
do zerwania, takiego, czy innego. Przykro,ze tak sie stalo. Ale tez miec dziecko z tamim typem... Nie warto byc z nim wiecej, to pewne