Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula20.

Pytanie do grubych kobiet ?

Polecane posty

Gość do zołza
nie wszystkie się wstydzą,wierz mi,znam kilka kobiet przy kości,pięknych i pewnych siebie. A puszczalskie są wszędzie i wśród chudych i grubych,więc nie generalizuj

Gość bathoryy
Jakby grube było atrakcyjne to by nie było tyle topików na cafe o odchudzaniu !!

Gość comfortable
tak a propos... wszystkie puszczalskie jakie znam to właśnie skóra i kości, chude szkapy, które nie potrafią nic innego niż dawać dupy :O pustaki.

Gość do zołza
nie mowie o wielorybach:-o,tylko o kobietach z lekką nadwagą

>> znam kilka kobiet przy kości Dlaczego wy jestescie takie zakłamane? Uzywacie tych zmiekczen typu puszysta, przy kosci, kobiece kształty, a to i tak oznacza jedno - obrzydliwie tłustego wieprza :o

ja nie musze jesc samej sałaty!!jem wszystko ale z ubiarem i cwiczę na silowni i nie mam problemów z tyciem!!!!!!! choroby???chyba zaburzenia łaknienia

Gość do zołza
To często musisz zmieniać facetów - jak tak na Ciebie lecą? Trudno się zdecydować, który lepszy.

>> wszystkie puszczalskie jakie znam to właśnie skóra i kości, chude szkapy, które nie potrafią nic innego niż dawać d**y Zaaazzzddrrrrooośśśśććććć cie grubasie bierze :D:D

bathoryy Jakby grube było atrakcyjne to by nie było tyle topików na cafe o odchudzaniu !! Camp Nou >> wszystkie puszczalskie jakie znam to właśnie skóra i kości, chude szkapy, które nie potrafią nic innego niż dawać d**y Zaaazzzddrrrrooośśśśććććć cie grubasie bierze ZGADZAM SIĘ Z WAMI :)

Gość FacetTerazNiePijany
Ja mam troche inne zdanie, napewno niektore tu nie zgodza sie ze mna. Mysle ze grube dziewczyny powinna byc bardzo wdzieczne ze ktos ich podrywa i isc z facetamy szybczej do lozka. Ile razy bylem pijany i sobie pomyslalem ah nie udalo sie z jakas ladna to sobie poszukam gruba, lepiej jak nic. Podchodze a tu tak samo trudno jak z ladna ??? Co macie do stacenia ? Jestes gruba, chodz do lozka na jedna noc, moze byc kilka miesiecy zanim znowu bedziesz miala szanse, nie rozumiem :(

Gość do zołza
to wyzej to nie moje:-o Nie jestem tłusta ,więc nikomu nie zazdroszczę i nie musze pol dnia spędzac w silowni i zycia na diecie:-o i moze dlatego jestem tolerancyjna w przeciwieństwie do was

Gość ka jo je
widze,że tu ludzie wprost uwielbiają szufladkować. Czy wy naprawdę mysliscie,że charakter zawsze zależy od wyglądu?

Gość poziom dyskusji
i wartosc merytoryczna przedstawianych argumentow powala.... glupota. ....jak sie czyta takie badziewie, to nasuwa sie refleksja: i po cholere ta dosptepnosc internetu?

do zołza lecą lecą ....duzo sie kręci fajnych kolesi większość tylko może mi kurtkę podac bo ja jak te desperatki nie rzucam sie na BYLE CO!! puszczalskie chude szkapy???? buahahahahahahaha takie kobiety znają swoją wartość!! nie popadajmy w stereotypy ze kazda ładna szczupla od razu jest łatwa otoczka facetów sprawia ze moze sie tak wydawac gdyz mężczyzni stale sa przy nich

Gość FacetTerazNiePijany
poziom dyskusji, Nie mozesz zabraniac komus dostep do internetu.

Gość do zołza
ka jo je dokładnie o to chodzi:),tylko te wiecznie odchudzające sie kobiety nie potrafią tego zrozumiec,ich zycie przysłonia wieczna walka o figure

do zołza ja cwiczę bo lubię sport nie dlatego ze ogranełą mnie mania chudosci ja lubie cwiczyc a to przeklada sie na atrakcyjny wygląd pozatym za parenascie lat utrzymam efekt bede miala jedrna skore a te ktore nie cwiczą co beda miały??

Gość oh lalala
grube baby sa oblesne smierdzą nie dbaja o siebie fujjjjj a faceci ogladaja sie tylko za szczupłymi taka prawda kaszaloty hahahahhahahah 168- 50 kg 21 lat wymiary 88-63-81 ahhahahahhahahaha i co spasione babsztyle ( chciałąm napisac swinie ale nie bede obrazac tych jakże przeuroczych stworzonek) :)

Gość FacetTerazNiePijany
Moze jak te grube zajeliby sie penisamy zamiast kawalek czekoladki 8 razy dziennie to sytuacja innaczej by wygladala.

>> bathoryy Kurrwa, ostrzegaj na nastpeny raz, ze po otwarciu obrazka czeka wstrząs :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Gość FacetTerazNiePijany
"A jak ktoś ma krzywy nos czy odstające uszy to też nie będzie podrywany" tak sie urodzili, wy grube jestescie brzydkie bo za duzo jedzenia wpychacie do siebie.

Gość oh lalala
to z ciebie jest debilka!! czytałyscie na papilot.pl o grubych babach ze nie wpuszczją ich na imprezy w clubach hahahhahaha dobre mam na dzieje ze i w polsce tak bedzie bo jak widze te spocone grube odsłonienete cielska to mnie bierze na wymioty... a i szczuple laski nie maja kompleksów tylko wy bo caly czas o tym piszecie haha

Gość oh lalala
no wlasnie i najlepsza dla was dieta to NŻT ( NIE ŻRYJ TYLE)

Gość ograniczone
zolza- będziesz miała jędrną skórę i chyba jeszcze bardziej wypatrzone postrzeganie świata :O skoro jesteś z siebie zadowolona, to po jakiego chu... po co dowalasz innym? interesuj się sobą- takie to trudne? nie życzę Ci tego, ale gdybyś zachorowała i musiała przyjmowac tabletki, które spowodowałyby jakiś drastyczny przyrost wagi, to chyba byś się poszła zastrzelic? :O ...albo gdyby jakaś Twoja gruba "znajoma z widzenia" (bo jak mniemam nie masz grubych koleżanek- bo nie szanujesz ludzi innych niż "szczupli" a to wyklucza posiadanie takiej koleżanki), no więc gdyby tej "znajomej z widzenia" się "poszczęściło" i miala świetną pracę i super faceta, to zapewne obgryzłabyś sobie z zawiści kostki na rękach (... albo nie- stwierdziłabyś, że ma dobrą pracę, bo ma dobre znajomości, a facet leci na kasę :D hahahahaha)

Ale debile --ale najwiodoczniej masz jakies kompleksy,bo wyżywasz się na szczupłych. no cóż niektórym to żal dupe sciska,ze nie muszą się katowa dietami,bo mają w genach szybką przemiane materii.Taką osobą jestem JA :D

Gość bathoryy
Camp Nou , przepraszam ale szlag mnie trafia jak czytam takie topiki...., najlepiej siedzieć na tłustej dupie i jechać po osobach szczupłych, ale ruszyc tyłek i pobiegać, poskakac na skakance i odmówic sobie pizzy na rzecz zdrowej sałatki czy gotowanego miesa to sie nie chce....Najłatwiej zakładac topiki...jestem gruba nikt mnie nie chce....