Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula20.

Pytanie do grubych kobiet ?

Polecane posty

Widac,ze wakacje--banda przemądrzałych smarkaczy okupuje kafeterię. Gdybyscie wiedzieli, jaki zenujący poziom reprezentujecie,sami byscie sobie odcęli internet. Masakra, i toto kiedys dorosnie i będzie nasz piękny kraj reprezentowac.Ratunku.

Gość oh lalala
no wlasnie wszystko lezy w genach :) 21 lat mam i dalej ciało nastolatki :P moja mama rowniez szczupła siostra tez jemy co chcemy bez ograniczenia :P chociaz przyznam ze chcialbym wazyc 2 kilo mneij czyli 48 :)

Gość ograniczone
czemu wszyscy tu prawie myślicie, że jak ktoś jest gruby, to jego dieta składa się z fast foodów, a jedynym ruchem jest gimnastykowanie palca podczas zmieniania kanałów na pilocie...? żal dupę ściska, owszem, ale z powodu takiego zacofania :O

Gość FacetTerazNiePijany
Ale debile , hey glupol mowi, nie, nikt sie nie urodzil grubi. To jest od jedzenia, nie mozecie sie wstrzymac, dobrze ze jestes normalna, to o co ci chodzi, mowie o grubych. Jak Ci gdziesz tlusc wisi to jestes gruba, stan sobie przy lustrze i sprawdz lepiej. Masz obowiazek do wszystkich facetow miec ladna pupe i nogi, nie powinnasz nas zmuszac na patrzenie na cos gorszego.

Gość aska844
a może by tak zacząć rozróżniać te stopnie "kaszaloctwa"? przecież te dziewczyny na zdjęciach mają chorobliwą otyłość, to nie jest "lekka nadwaga". ja mam rozm. 40-42 (wzrost 170) i nie żrę jak opętana, mój wielki grzech to siedzenie na tyłku :) co więcej nie chciałabym ważyć mniej niż 56 kg. rozm.38 to mój ideał :/ ciekawe jak mnie sklasyfikować? :P

Gość bathoryy
niestety, dla osoby otyłej, kazdy NORMALNIE wygladajacy człowiek to anorektyk jedzacy liśc sałaty na tydzień....

Gość oh lalala
nie zaprzeczam pilam duzo imprezowalalam tez dalej to robie :):):) ale szare komówki mam bo w kocu studiuje kretynko !!!!!!!!!!

Gość ograniczone
facet teraz nie pijany- nikt się nie urodził gruby? wyłącz kafeterię i poczytaj jakieś książki... albo, jeśli Cię odrzuca od "kartek", poszukaj w internecie- a potem się wypowiadaj, bo się ośmieszasz

U niektórych to dziedziczne,czy jest się szczuplym,czy tez pulchnym.Aczkolwiek ludzie z kompleksami wyzywają się na szczupłych,bo sami nie mogą sobie poradzić zeswoją tuszą.Zazwyczaj tak jest. :) Ktoś kto nie ma zadnych kompleksów nie wyzywa się na iinych,proste i logiczne.

Gość FacetTerazNiePijany
bathoryy = :) :)

oh lalala w wieku 21 lat ma sie ciało bez zskazy bathoryy!! ja tez tak mysle jak przychodzi do mnie jakas gruba narzekająca ze ma nieszczesliwe zycie a za chwile sieda do batoników to szlag mnie trafia bo te osoby mają mózg 5latka który nie potrafi sobie kawalka czekolady odmówic ok choroby rozumien ale w 90% da sie je wyleczyc trzeba sie starac a nie tyylko narnowac czas na zale

Gość oh lalala
kobieta sama z siebie powinna chciec pieknie wygladac faceci to druga sprawa przyjanmniej jak dlamnie :P

Gość bathoryy
Carinio - lepiej nie mozna było podsumować.... :):):)

ale debile--ale ta szczupłonoga może mieć tak bo jest szczupła i ma to wgenach,a nie dlatego że np jogurcik na dzień. :O :)

Gość ograniczone
Carinio- dokładnie :D wytłumacz to jeszcze sobie i innym "szczupłym" naskakującym na "grube", bo to o czym napisałaś działa chyba w obydwie strony, nie ?:D:D:D:D

Gość oh lalala
studiuje na panstwowym uniwerku :P moze jestem troche stuknieta ale inteligentna rowniez :D no i szczuplutka grubaski \:P

Gość oh lalala
aha i jak widzisz taka laske na ulicy chuda ze szczupłymi nogami to odwracasz łeb pewnie dlatego bo cie zazdrość zrzera ahahhahahha

bathoryy :) taka prawda :) Ja niewyżywam się na grubybszych ode mnie,bo jestem szczupła.Nie mam takiej potrzeby,ale jak czytam najazd pulchnych na szczupłe,to mi się ciśnienie podnosi.A co to szczupłych wina,że one są grube??? :O :)

Gość ograniczone
oh lala- teraz prawie każdy studiuje, to nie jest żadne "osiągnięcie" chwalic może się ktoś, kto ma tytuł "doktora", bo samo studiowanie i otrzymanie tytułu magistra, to już niemal standard :O

Gość viera
Ale wy jesteście głupie to masakra. Co z tego że jedna z drugą piszecie jakie to macie cuowne wymiary po pierwsze każdy może napisać co chce jak go nie widać, po drugie jak widze takie wieszaki z przodu plecy z tyłu plecy to mi się żygać chce- dziura mędzy nogamu fu jaki facet ma ochotę dotykać kości ( no może nekrofil). Poza tym uważam ze to ze sie jest chudym to wcale nie oznacza że się jest pięknym , ważny jest koloryt skóry( jak sobie pomyśle ze miałabym miec trupio bladą karnację i opalała się na rózowo to mnie drze), poza tym chude też mają celulit i rozstępy. Więc samo określenie gruba , chuda to jeszcze nic nie znaczy, ważne jest skóra , wlosy paznokcie , ładne zęby. Osobiście nie mam problemów ze swoim wyglądem , pływam biegam zdrowo się odżywiam, więc z powodu wyglądu nie mam kompleksu.Wiem tylko że Panowie niestety w łóżku wolą te które mają więcej ciała niż suchary- wystarczy popatrzeć na gazety ( te od 18 lat tam wieszaków niema zgadnijcie czemu?

Gość FacetTerazNiePijany
Ale debile, tak ja mam i wiem ze kazdy powinienen dbac o siebie, dosyc ze prawie kazdy u mnie w pracy jest troche gruby, nie ma na co sie patrzec u kobiet. Kazda jedna ma pupe jak maly nosorozec, bo jedza za duzo. Ja czwicze juz od lat i jestem chody.

viera,twoja pierwsza część postu,mówi co innego,że jakieś kompleksy masz.Kazdy moze sobie moze napisac,ze ma idelaną figure,a potem z frustracji wyzywa szczupłe.Pogodzcie sie,ze szczuple nie bedziecie no chyba ze się wezmieniecie za siebie :) Zresztą,co mnie to obchodzi wasze ZDROWIE :D

Gość FacetTerazNiePijany
Grube ludzie. Wiecej jedzenia uzywaja Wiecej miejsca uzywaja Wiecej powietrza uzywaja Wiecej bezyny uzywaja

Gość bathoryy
Ta dyskusja jest bez sensu i na zasadzie czy pierwsze było jajo czy kura...Jezeli ktos uważa, ze przy wzroscie np 165 i wadze 89 kg mozna wyglądać bosko i pociągająco to ....

Gość fgfffdg
Ja jestem gruba i mnie nie podrywają..

Gość bathoryy
ide na obiad...listek sałaty i ....zaszaleje, jeszcze pół marchewki...

Gość FacetTerazNiePijany
ZOŁZA SKISŁA, dlaczego mam isc ? Dobra sama prowokacja (tak jak twoje wypowiedzi) ale musialem cos robic na koncu lunchu. Ale prawda jest taka w kazdej grubej dziewczynie mieszka idealna laska, wypuszcze ja :)

A ja zjem suchy chleb dla konia hehehe :P :D A tak na poważnie,to znam pulchną dziewczyne i ma fajnego faceta :P :)