Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ma prawo

Żądanie mojego chłopaka !

Polecane posty

Gość czy ma prawo

gdy mu powiedziałam, że jak byłam w Anglii byłam przez pół roku z czarnoskórym, ten powiedział, że mam zrobić test na HIV i , że jak mogłam mu wcześniej nie powiedzieć...on już się zapisał na badanie i cały nerwowy chodzi...a mnie to trochę upokarza..co o tym myślicie ?

Gość kocica mazurska
no ma prawo, ma, czarny czy nie czarny

Gość ma prawo
I jeszcze powinien cie rzucić, ja szacunku nie mam dla takich szmat twojego pokroju.

Gość oczywiscie ze ma
prawo!!

Gość bajjka
ma prawo jasne ale dlaczego jak spala z czarnym to ma byc szmata?

hmm... Mój był na badaniu, bo wiem, że miał przede mną kilka kobiet. Ale sam tego chciał, ja go nie zmuszałam. On tez mnie do niczego nie zmuszał. Powiem Ci tak - zrób, co Ci szkodzi, on będzie spokojny, Ty będziesz miała pewność. W dzisiejszych czasach nigdy nic nie wiadomo...

Gość czy ma prawo
czyli wy każdego partnera prosicie o testy ?

Twój chłopak ma chyba jakieś rasistowskie uprzedzenia.

Gość Poznaniak85
HIV pochodzi z afryki, większość nosicieli na świecie to czarni..więc gdzie tu rasizm ?

Ja od niedawna doszłam do wniosku, że takiego badania będę chciała od każdego chłopaka i sama też zrobię, bo niestety, ale takie czasy i chcę mieć pewność. Ale nie jesteś szmatą i nie słuchaj tych zaściankowych i rasistowskich docinków.

Gość czy ma prawo
w sumie to chyba go rzuce, bo facet ze sprzetem ponizej 19cm to jakis dzieciak. Winston mial za to najlepszy sprzet jakiego widzialam i czulam w sobie. zastanawiam sie powaznie nad powrotem do Anglii, bo ci zacofani polscy chlopcy sa po prostu zalosni.

Gość czy ma prawo
ale, to że miałam wcześniej białych chłopaków jakoś mu nie przeszkadzało i nie musiałam robić.."testów"

A potem kobiety za granicą,mają przez takie Polki jak autorka złe opinie. ;) Nie dziwie się chlopakowi. :)

Jak dla mnie to jest rasizmem. Nawet jeśli HIV pochodzi z Afyki, to w tej chwili rozprzestrzeniło się już na tyle,że nie robi różnicy czy czarny czy biały.

Gość Poznaniak85
ale nadal 80% nosicieli to czarni...więc chyba jednak nie rasizm a zdrowy rozsądek

Gość sivaneo2.pl
powiedz to tym dziewczynom, ktorym Simon Mol wmawial, ze sa rasistkami kazac mu zakladac prezerwatywe

"Nawet jeśli HIV pochodzi z Afyki, to w tej chwili rozprzestrzeniło się już na tyle,że nie robi różnicy czy czarny czy biały." Rozprzestrzenił sie, bo pobratymcy Simona Molla działaja ostro na całym swiecie... Ja sie kolesiowi nie dziwie wcale...

Gość oczywiście że ma prawo
:O Nie wiem, czy powinien to robić ze względu na to, że spałaś z czarnym, ale prawo ma jak najbardziej. A Ty, gdybyś była rozsądna,sama byś takie badania zrobiła. Jeśli spotkam kogos, kto miał przede mna jakies dziewczyny, kto juz nie jest prawiczkiem- a w moim wieku na pewno spotkam kogos takiego, też będę od niego wymagac zrobienia dokładnych badań i to nie tylko na HIV. MIłość miłościa, ale o zdrowie trzeba dbać. I nie po to dbam o siebie całe życie, żeby mnie potem ktoś zaraził syfem, bo lubi podupczyć:O

Gość Ozgur
Co ja o tym mysle? Jezeli Go kochasz i na Nim Ci zalezy, to co za problem zrobic sobie taki test? bedziesz miala i Ty pewnosc i on rowniez.. to nic nie kosztuje, aby pojsc i Go zrobic :)

" Jak dla mnie to jest rasizmem" czarni nieznoszą białych i Arabów Arabusy nienawidzą sie z Hindusami i to jest spoko... ale niech jakis biały sie odezwie - to jest juz rasizm.. Ludzie piszacy takie bzdury jak cytowane słowa, nie mieli chyba nigdy do czynienia z kolorowymi... wiekszosc czarnych to koszmarni rasiści

z tym jest podobnie jak z tolerancją dla gejów.... niedługo bycie hetero stanie sie wstydliwe i niemodne...

>> obowiązkowo trzeba będzie z nimi sypiać, Te szmaty od sajmona rżneły sie z tą małpą bez zabezpieczenia, bo ten oskarżał je o rasizm :o

Gość wysmiewczyni
he he fajnie sobie gadacie, tak baby z murzynami oznakowac wiec ja proponuje dziwkarzy rowniez oznakowac bo mnie takze bierze na wymioty jak miala bym takiego kliencika dotykac....no i obowiazkowo powinni tacy badania na tryple i hiva robic.

Gość ja myślałam ze to prowokacja
a tu się wszyscy tak podniecają tematem:o

>. tu się wszyscy tak podniecają tematem Temat to moze i prowokacja, ale sytuacja jak najbardziej życiowa :o

Gość ja myślałam ze to prowokacja
nie wydaje mi się ze życiowa:D już widzę jak wszystkie laski się facetom chwalą z kim i ile razy to robiły:D większość udaje cnotki niewydymki a faceci w to wierzą:D

Gość larousse
Ja nie rozumiem o co w ogole chodzi, co z tego że był czarny?! Jeśli facet nie miał zastrzeżeń do jej poprzednich białych partnerów i nie wymagał robienia testów to nie wiem czemu miała by to robić po czarnoskórym?Autorka napisała że była z nim pół roku ,wiec nie był to raczej jakiś przypadkowy partner i jest takie samo prawdopodobieństwo że może być nosicielem HIV jak u białego męzczyzny ,z którym by sypiała