Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inszetti ..

Czy inteligencja tu jeszcze gości?

Polecane posty

Gość inszetti ..

Brakuje mi inteligentnych rozmów ... :(

Gość jjakkkaka
Moja poszła sobie na spacer.. i nie wiem kiedy wróci.. :( :P

Gość jabajabaduuuu
casanova tu u nas nie gości :o

Gość inszetti ..
Chyba nie tylko Twoja .. Albo jest coraz gorzej tutaj, albo moje wymagania rosną ... Już sama nie wiem ... :(

Gość wysmiewczyni
o tak inteligetnych rozmow tu brakuje, ale klasy ewidetnie co poniektorym tez oj bardzo....

Gość zona Polaka
ja bede tworzyc polska inteligancja , bo mam manza z polska

Gość yntelygencja
siema🖐️:classic_cool:

Gość inszetti ..
Eh klasa ... Prowokuje tylko ... może coś tu zabłyśnie .. bo już nadzieja opada ... a też nie mam ochoty na Kołakowskiego w ten upał ... :(

Jedyną klasą, jaką tu wszyscy mamy, jest nasza-klasa :classic_cool: A ja mam urlop już za 55 min.!!!

Gość inszetti ..
kosmiczak - jak go spędzisz?

Spróbuję się nie utopić w jeziorze podczas desperackich prób wpojenia mi miłości do żagli przez ukochanego... A jak tam Wasze plany na lato?

Gość inszetti ..
No cóż brzmi dobrze ... Ja skończę kurs .. jak się uda dwa .. może krótki wyjazd (wypada :P) i mam w planach całego Kołakowskiego ... no i Tołstoja (odkrywam na nowo) .. Ale jakoś kiepsko mi idzie ... :(

O Jezu, Kołakowski na lato, po prostu można popaść przy Tobie w kompleksy...szacuneczek:) mnie słońce zwykle wypala szare komórki i mogę przyswajać tylko czytadła w rodzaju Musierowicz, Chmielewskiej i Szwai...chociaż zwykle czytam polską fantastykę - tylko latem głupieję :D

Droga autorko, jest różnica pomiędzy inteligencją a mądrością. Wyróżniamy dwa rodzaje inteligencji, płynną i skrystalizowaną. Inteligencja płynna, czyli wrodzona to szybkość przesyłania informacji pomiędzy neuronami, nie można jej rozwijać. Inteligencja skrystalizowana, to wiedza przyswajana przez całe życie i szybkość dostępu do Niej. Myślę jednak, że nie tego tutaj brakuje, bo IQ nie odzwierciedla człowieka. Liczy się to jaki ktoś jest, brakuje tutaj ciekawych tematów i mądrych wypowiedzi. Jak ktoś napisał brakuje tutaj również klasy, ale czego można się spodziewać po zwykłym forum.

Gość inszetti ..
Znam rodzaje inteligencji .. nie o to tutaj chodzi ...

Gość inszetti ..
A mądrość, to już w ogóle całkiem inna historia .... Powiem szczerze, że nie mam zaufania do tego terminu i rzadko go używam ..

Gość inszetti ..
O IQ też mi tutaj nie chodzi ... :(

Moja inteligencja już się upłynniła a potem skrystalizowała - znikam i zaczynam urlop!!! Pozdrawiam serdecznie

Gość inszetti ..
O temat godny jednostek odrobinę myślących ...

To jest właśnie forum, tutaj rozmawia się anonimowo o rzeczach, o których nie mamy odwagi powiedzieć innym. Czasem to są bzdury, czasem poważne problemy. Co prawdą są tutaj ludzie, którzy swoimi wypowiedziami pokazują wręcz idiotyzm, jednak gdzie ich nie ma? Ciekawych tematów się nie szuka, One same przychodzą i myślę, że prędzej w normalnej rozmowe niż tutaj. Umów się na randkę, wybierz do znajomych a na pewno tematy godne jednostek myslących same przyjdą;)

Gość inszetti ..
Kenniks - no masz rację ... Z tym, że z tymi jednostkami myślącymi, to jest poważny problem ... A mianowicie: oni mają tyle zajęć, że trzeba im czas wykradać .. :(

Dla przyjaciół zawsze ma się czas... Wiadomo, że można być nieraz zabieganym, ale często też ma się takie dni, gdzie można usiąść przed komputerem i ponudzić się kilka dobrych godzin:)

Gość inszetti ..
Pracują nawet do 20 h na dobę ... (niektórzy) potem studia (któreś z kolei) .. oprócz tego polityka czynna ... Inni bywają wszędzie, gdzie się coś dzieje w kulturze - opera, filharmonia, teatr ... I właściwie kontakty to jakieś imprezy tylko ... oczywiście imprezy zamknięte... czyli tam, gdzie bywać trzeba ...

Bez przesady z tym 20 godzin:D Wyjeżdza się o 5.30 i wraca o 20.... Niecałe 15. Jeśli ktoś ma już dobrą pracę, która spełnia jego aspirację nie idzie na studia. Trzeba realizować swoje cele życiowe i każdy ma inne. To co napisałaś powyżej nie tylko tyczy się ludzi "inteligentnych" z klasą. Bo kiedyś w teatrze, gdzie wypada się ubrać elegancko widziałem parę, blondynka w mini i facet w dresie Adidasa. Niby trzeba iść za "modą", jednak tradycja jest tradycją. Ludzi o których Ty mówisz, można spotkać wszędzie, na ulicy, w sklepie, w kinie, na plaży itd. trzeba tylko w to uwierzyć;)