Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inszetti ..

Czy inteligencja tu jeszcze gości?

Polecane posty

Gość inszetti ..
Kenniks - ogólnie nie narzekam ... bo sama normalnie wracam wieczorem .. (choć tyle nie pracuje, ale zajęcia dodatkowe mnie zajmują - nie tylko intelektualne :P) Tylko teraz tak ... chyba te upały ,.. mnie się nic nie chce .. a siedzę sobie na urlopie i ewidentnie brakuje mi inspiracji, motywacji ... aby dobrze wykorzystać ten czas .. Ogólnie to aż tak żle nie jest ... niektórzy mieszkają daleko, ale mamy kontakt ... Jeden teraz uczy się w NY .. nawet mnie zaprosił .. Drugi dr też chętnie przyjeżdza ... ale wiecej to jednak dzieje się wirtualnie ... Bo to przez całą Polskę ... Na miejscu mam też fajnych ludzi .. ale teraz wszyscy w pracy .. :P I tak jakoś mi się przykro zrobiło, że ja nie ... że coś mnie omija .. :P Dlatego też marudzę ... :D

Pomarudzić rzecz ludzka. A zwłaszcza teraz... Jak ma się troche wolnego, upały... No i w dodatku nie ma co robić. Ja niestety muszę Ciebie już zostawić:) Zajmij się jakimś hobby, spacer, znajdź jakiś cel na ten wolny czas, a wszystko zleci szybko i radośnie, stając się jedną chwilą zapisaną w pamięci;) Pozdrawiam - Kamil

Gość inszetti ..
Kenniks - wierz mi, że nawet po 20 h pracują ... oczywiście, nie codziennie ... ale często ... Ten co teraz jest w NY dr fizyki i chemii .. potrafił nie zauważyć, że doba minęła ... A ten drugi tez spokojnie potrafi .. tyle przepracować ... tylko jak się ze mną umawiał, to wracał wcześniej (czyli gdzieś o 22 :D) Trzeci dyrektor pewnej dużej firmy też ma takie dni (na szczęście tylko dni :D) Kobiety jednak (przynajmniej te co znam) lepiej tutaj wypadają ... aż tyle nie pracują ... choć najbardziej aktywna, to tez nie dba przesadnie o swoją cielesność ,.. :D zbyt duże klapki na oczach ... P.S. Heh te dresy, to tam raczej przez przypadek trafiły ...

Gość inszetti ..
Kenniks - wiem, dopadła mnie jakaś pustka, czego nienawidzę .. Dlatego wiję się w tym maraźmie ... Ale będzie lepiej zapewne .. weekend! :) Też pozdrawiam - Iga :)