Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasiii22

podoba mi sie tekst tej piosenki? a wam?

Polecane posty

Gość sasiii22

Wstałam wczesnie, znalazłam coś zaginionego, Moje jedyne imie, Nikt inny nie widzi ale ja zostalam powtrzymana, I w któtce na zawsze przyszłam, Przestalam przepychac sie choć na chwile, lecz nic sie nie zmieniło, Kim jestem tym razem, gdzie jest moje imie? Przypuszczam, że odeszło. Nikt nie dzwoni do mnie do drzwi, I nieodpowiedzialny nie będzie się martwił o kogokolwiek, I cichą przeszłość cieżko jest ignorować, Patrząc pewnie przed siebie, nie zostało nic do zobaczenia, Co zrobione to zrobione, życie które dostalam trzymam w sobie, Teraz pozwół odejść, co teraz może niegdy nie być, Zapomniałam co mogłam zobaczyć, Tak wiele pięknych rzeczy, Zapomniałam co mogłam chcieć, Tak wiele pięknych rzeczy, Żeby znaleść co życie możę przynieść, Zabierz ten szcześliwy koniec, to cały czas to samo, Bóg nie chciał niepotrzebnych prostych możliwości, Pozwól mi wstać, obudz mnie, marzenia są uczuciami tych śladów winy, Ciągle marznąc myślalam ze moge to zatrzymać, Teraz kto będzie czekać. Nikt nie dzwoni do mnie do drzwi, I nieodpowiedzialny nie będzie się martwił o kogokolwiek, I cichą przeszłość cieżko jest ignorować, Patrząc pewnie przed siebie, nie zostało nic do zobaczenia, Co zrobione to zrobione, życie które dostalam trzymam w sobie, Teraz pozwół odejść, co teraz możę niegdy nie być. Co teraz powinnam zrobic? Czy moge zmienić moje zdanie? Czy powinnam zacząc od początku? To było jedno moje życie - to było moje życie jeden raz beautiful things w tlumaczeniu na polski

Gość sdagww
a czyje to?

Gość sasiii22
andain beautiful things to jest przetlumaczone na polski