Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka_aa

Zrobic pierwszy krok?????

Polecane posty

Gość malenka_aa

Poznałam chłopaka, po kilku spotkaniach nie mogę o nim zapomniec, przestał byc dla mnie tylko kolegą. Dużo rozmawialiśmy, jest inteligentny i oboje mamy podobne podejście do życia, on prawił komplementy, ale.... on ma dziewczyne, jest to związek na odległośc. Są ze sobą już dośc długo, ale widzę, że tak naprawdę to są bo są. Ja nie chcę rozbijac związku, nie wiem czy mu też zależy, ale już nie wiem co robic.

Gość nalesnik
ogarnij sie kobieto jezeli facet jest z inna to znaczy ze cos go trzyma przy niej . nie usprawiedliwiaj siebie ani jego ze to jakies przyzwyczajenie.a zreszta co to za facet jezlei ma dziewczyne aspotyka sie z inna to chyba o czyms swiadczy na przyszłosc..!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość salamandra plamista
rozbijaj zwiazki innych- sama skonczysz w rozbitym przez kogos

Gość nalesnik
znajdz sobie inny obiekt westchnien tylko ze wolnyyyyyyyyyyyy.!!!!!!!!!!!!!!

Gość malenka_aa
Szczerze?? Właśnie takie opinie chciałam przeczytac. Już raz przerzyłam wielkie rozczarowanie i wiem jak cięzko jest zapomniec, ale muszę się z tym zmierzyc. Wierzę, zę dam radę. Muszę. A im pożyczę szczęście. Dziękuje wam

Gość malenka_aa
przeżyłam*

Gość nalesnik
nie ma sensu sie bic z myslami kiedy ja rzuci i czy wogole to zrobi to tylko by cie wykonczyło...zajmij sie sobą a czas pokaze....jezeli jest Ci pisany to rzuci tamta i wpadnie tobie w ramiona ..nie daj sie tylko oszukac. a i zycze powodzenia wposzukiwanich nowego obiektu.!!!!!!!!!!!

Gość nalesnik
w ogóle..***

popieram naleśnika:) jestem w podobnej sytuacji...czekam, kumpluję się, ale bez przesady, czas pokaże...