Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aleks91

o co chodzi z EMO

Polecane posty

chciałabym sie dowiedzieć co sądzicie o różnych subkulturach. W ostatnim czasie bardzo dużo słyszy sie szczególnie o EMO. Ludzie nie mają chyba o nich zielonego pojęcia bo piszą i mówią takie rzeczy az sie chce śmiać. Zresztą to nie dotyczy tylko ich. Są głupie stereotypy: jak jesteś rasta- to ćpun, jak punk- to pijak i psychol. Poważnie ludzie są ciemni ale im sie zdaję że pozjadali rozumy bo to i owo, gdzieś tam usłyszeli. Wypowiadajcie się...

Gość moj brat jest emo
i oprocz wyrozniajacego sie ubioru jest zupelnie normalny. Dodatkowo nie pije i nie pali.

Gość bękart obcego
a ja mysle ze to emo-sciemo ktore chodzi na ulicach samo sie prosi o to zeby ludzie sie z nich nabijali. a potem placza ze nie rozumiemy ich wrazliwosci ;/ noz qr.... jak ja widze takiego chlopczyka co siedzi mi na dworcu ze spuszczona glowa z morda wymalowana niczym ta dupa z tokio hotel i udajacego ze caly swiat go nie rozumie no to sorry gdybym byla troche mniej zyczliwa stprzedalabym mu chyba kopa...jako ze ogolnie lubie czytac blogi wlazlam na bloga jakiegos emowca a tam czytam dzien 25- swiat sie dla mnie konczy nikt mnie nie rozumie slucham muzyki i pragne zniknac. dzien 26- dzis z psiapsioleczkami idziemy na zakupy:D juz nie moge sie doczekac bo dostalam kase na nowe tenisowki;/ a najgorsze jest to ze to nie bylo dziecko to byl blog jakiejsc 17-latki;/

Gość moj brat jest emo
po 1 moj brat nie pochodzi z bogatej rodziny po 2 nie chce sie zabic, nie ma depresji ani nic z tych rzeczy. po prostu lubi tą muze i styl ubierania.

Gość bathory s.
i makijaż....

Gość moj brat jest emo
moj brachol sie nie maluje. jedynie co ma to rurki ktore i tak juz są modne, trampki, rozne koszulki i jedynie co ma innego to fryzura

Gość bękart obcego
to Twoj brat nie jest emo tylko sie wzoruje na emo a to roznica. to tak jakbym ja powiedziala ze moj brat jest skinem bo lubi miec ogolona glowe i slucha ciezkiej muzyki;/

Gość emo to styl dla 14-16 latkoof
sadze ze z tego sie wyrasta

Gość moj brat jest emo
oj jest wierz mi

Gość bękart obcego
bo wyglada jak emo i slucha jakiejs tam muzyki? emo z zalozenia to ideologia a ni styl

ehhh znowu te stereotypy. niech mi ktoś powie skąd to się w ogóle wzięło, bo jak człowiek jest smutny, troche sobie poryczy to od razu pojeb??? nie rozumiem tego, ludzie czepiają się róznych stylów, a sami najczęściej są nijacy...

Gość bękart obcego
ja nie czepiam sie stylu dla mnie kolesie moga chodzic w sukienkach i wisi mi to ale po co dorabiac do tego ideologie?