Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura234

Która schudła a która przytyła Po ciaży??

Polecane posty

Gość laura234

hej , jak to u was było? od czego to zalezy? jedne kobiety bardzo chudną po ciąży , drugie za to tyja i za nic nie moga tego zrzucić? czy to wina hormonów czu stylu życia, opowiedzcie o sobie jesli chcecie

Gość podnoswze
Ja schudłam przed porodem 76 2 dni po 70 miesiąc po 65 3 miesiące po 60 6 miesięcy po 57 wow 3 kilo mniej niż przed zajściem w ciążę

Gość laura234
to zazdroszcze dziewczyny , ja znając życie pewnie bede jesczze grubsza , takie juz mam geny , zreszta to sie chyba sprawdza ze przez karmienie piersią sie duzo chudnie , obym tylko mogła karmić..:)

przed pierwszą ciążą 54kilo po - 45 po drugim porodzie tez w miare szybko doszlam do swojej wagi z 43 przed (59 przed porodem) mam 46 kilo i pewnie juz mi tak zostanie ale mam 30chę na karku to co się dziwic ;)

Gość lolafoka
schudłam

Gość lolafoka
ja schudłam 8kg-dziecko ze mnie wyciagało i ogolnie mi dawało wycisk niedospalam niedojadlam i kg lecialy w dol

Gość liliannna19
cześc dziewczyny, właśnie od czego to zalezy że sie tak chudnie

Gość liliannna19
cześć lolafoka :) ale masz na myśli że dzieciatko wyciągało jak jeszcze było w tobie czy jak urodzialś już kruszunke? ile schudłaś? a może malutko poprostu jadłaś

Gość lolafoka
w ciazy przytylam 13 kg od wagi 54 kg wyciagało jak urodziłam w sensie ze przez 10 m-cy karmilam piesia

Gość lolafoka
z tym ze ja jakos nie przytylam w sobie bo wszystko mi poszło w brzuch wiec zaraz po wyjsciu ze szpitala wrocilam do wagi wyjsciowej a pozniej cofneło sie do ok 48kg

Gość liliannna19
no właśnie oto mi chpodziło, bo wiesz dzieciatko wazy plus wody płodowe plus łozysko to daje swoje kg, ale mi chodzi czy przytyłas np w raczkach nóżkach? czy tylko poprostu w brzuszek szło wszystko a jak urodziłas po jakim czasie brzuszek wrocil do poprzedniego rozmiaru

Gość lolafoka
w ciazy jadłam normalnie z tym ze bardzo duzo spacerowałam pozniej tez jadłam zwyczajnie-lekkostrawnie ale takie normalne posilki

Gość lolafoka
w rekach i nogach nic a nic wszystko szło mi w brzuch z tylu jak ktos szedł za mna to nie wiedział ze ciezarna idze :D

Gość liliannna19
heheheeh musisz miec piekna figurke, a powiedz jak to jest z rodzeniem? jak w szpitalu traktują