Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakakkakakak

kruche zeby helpppppppp

Polecane posty

Gość jakakkakakak

wczoraj odlamal mi sie kawalek zeba, cala scianka od wewnatzr, dzis pol polomby, mam dosc swoich kruchych zebow, stomatolog powiedziala, ze mam wiecej plomb niz zebow czy ktos tez tak ma, ile moze koztowac scianka zeba:((

Gość jakakkakakak
ile?????????? ale na kase tzn. z doplata czy prywatnie, ja mam chyba 5 lub 6 na dole, kurde jakie dziwne uczucie, wizyta dopiero w piatek :O

Gość jakakkakakak
ja mam takie od zawsze jak pamieta, tzn, kiedys chodzilam do kiepskiej dentystki(tez na kase z powodow finans), nie czyscila dokladnie zebow, kilka mam przez nia wyrwanych, a teraz sa po prosty kruche, slabe, gryzniecie i od razu ubytek , malo nabialu jadlam, kuzyn, ktory codzinnie jadl bialy ser ma zeby jak modelka :)

Gość jakakkakakak
ale co bolalo? to doklejanie? kurde nie strasz mnie, mam isc do protetyka by mi w innym zebie zrobil scianke, bo mi odpadla u gory -caly bok :((( mowiz ze bedzie widac? :O kuzwa kaalek zeba to przeciez oglupieli :O

Gość dalido...
Cichuteńka - toś panna przepłaciła - uuuuuuuuuuu..... Płacę za to samo 150 zł duże miasto, nowoczesna klinika.

Gość jakakkakakak
ja cwierc wieku, tak bym chciala miec twarde zeby :O

Gość jakakkakakak
a c zy to boli??? myslalam, ze doklejaja jak plombe, pewnie najpierw musi byc zab wyleczony co? ja w tym bez scianki mialam leczone kanalowo, czesto sie odzywa bol, a dentystka kaze koronke

Gość jakakkakakak
cichutenka nie zalamuj mnie 😭 jaki precic k... :O nie!!!!!!!!!!!!!

Gość jakakkakakak
cos mi sie wydaje, ze bedzie trzeba :O szkoda, ze od srodka tez jakos nie zabezpieczaja nie?

Gość jakakkakakak
bialy tzn ma inny kolor niz normalne? a ja sie ludzilam, ze nie bedzie widac :( poza tym skoro jak mowisz daja preciki i wkladaja w dziasla to ciekawe vco bedzie z tym moim 1 zebem co scianka cala odpadla i po leczeniu kanalowym nadal boli :O

Gość jakakkakakak
tzn od roku chodze do fajnej starszej babki, ma ok. 60lat, jezdze 30km i czekam miesiacami, bo to na kase, niestety czeto zdarzaja sie stazysci u niej, oni robia, ona siedzi , i wlasnie przez jedna taka chyab mi wszytsko odpadlo i zlamalo, ale coz :O jeden stazysta byl slodki az wtyd bylo gebe otworzyc :P

Gość jakakkakakak
no wspolczuje Ci i sobie, ja dzis jadlam zapiekanke w domu i nawet nie slyszlam jak chrupnelo :Oboje sie tylko ze do przyszlego piatku moze byc gorzej atfuuuuuuuu potem lakrka idzie na urlop, a mam jeszcze 2 lub 3 ubytki na pewno, potem praca od wrzesnia i znow mi nie bedzie pasowac by jechac :O

Gość jakakkakakak
dzieki, wszytskiego dobrego 🌼