Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czego wciaz mi brak

Dlaczego nie ma dziewczyny dla mnie ?

Polecane posty

Gość czego wciaz mi brak

niski nie jestem, paskudny jakiś też nie , uprawiam sporty itd, jestem lubiany mam poczucie humory ale dziewczyny znalesc nie moge...tzn żadna mi nie okazuje, że chce czegoś więcej a te do których ja startuje mnie spławiają, wpadłem w kompleksu unikam znajomych bo oni maja dziewczyny i slysze czasami glupie docinki..dolina :/ aha 23 lata :/

Gość fiku /miku
takie zycie... pech...los... czy nie wiem jak to nazwac. Ja mam tak samo, tyle że jestem dziewczyna i mam 20 lat... nic tylko siąść i płakać heh

Gość fiku/miku
no dokładnie kiedy... bo ile do cholery można czekać :P

Gość fiku/miku
"cierpliwość kiedys kończy się... " :P

Gość fiku/miku
no widzisz, a inni mowia zeby nie szukac bo samo/sam przyjdzie.... to jak to w koncu jest? A mi sie powoli konczy..

Gość ja888888
fajna madchen pisalas ze masz faceta do seksu

ja nie szukam bo nawet nie wiem jak:P znaczy sie co, kazdego faceta mam na ulicy zaczepiac czy jak?:D sam sie kidys napatoczy mi na droge, ale do cholery, kiedy

heh no do seksu mam ale uklad miedzy nami ejst taki ze jak on znajdzie balbine albo ja znajde faceta to koniec seksu miedzy nami, jestesmy dalej znajomymi ale bez seksu:) a ja chce faceta ktory bedzie ze mna tak oficjalnie, do ktorego bede mogla sie przytulic, wyzalic, itp bo ten do seksu to miedzy nami takie raczej stosunki sa jak kolega kolezanka, tyle ze np zarty mamy bardziej takie dwuznaczne miedzy soba:P inni juz pytali czy ejstesmy para przez te zarty:P

Gość fiku/miku
ja tam powoli zaczynam dostrzegać plusy samotności, tylko jak mnie czasem taka tesknota i melancholia dopadnie to....ach!:/

fajna madchen myślę podobnie, a raczej myślałem, bo jak to sobie wyobrażasz napoteczenie się? Wpadniecie na siebie przy ognisku i zobaczycie k...ki w oczach? Miłość od pierwszego wejrzenia? Jeśli dwie osobie w trakcie rozmowy wyraźnie są sobą zainteresowane, wteda jedna z nich musi przejąć inicjatywę. I nie zawsze musi to być facet. Sama próbuj, niektórzy faceci lubią jak kobieta przejmie inicjatywę, albo chociaż da znać, że liczy na coś więcej, aby facet mógł zrobić pierwszy ruch. Proste jak drut :)

ja widze wiekszosc plusow dzis np czulam ze rosne kiedy weszlam do sklepu a 3 facetow odprowadzila mnie wzrokiem usmiechajac sie:D jakbym byla z facetem to by nikt nie popatrzyl tak:P na balet moge isc na luzie, potanczyc z tym czy tamtym chociaz racja, nie ma sie do kogo przytluc, itp:(

Gość fiku/miku
no właśnie, chwile kiedy tak bardzo chcialoby sie poczuc objecie silnego meskiego ramienia hehe, sa okropne...zwazywszy na to ze tego ramienia nie ma i nie zanosi sie na to zeby sie znalazlo:(

Gość Denn
Niestety ten sam problem.Nie mam dziewczyny:(

Gość fiku/miku
ach my samotni....czemu nie jest nam dane to co maja wszyscy wokol

Gość ja888888
fajna madchen a ten od seksu nie moze sie wkrotce przeistoczyc w stalego partnera?...

Gość ona_85
dla mnie też nie ma faceta :O samotność jest zła :(

fajna madchen, nawet jakbyś była z chłopakiem, to by się oglądali, tylko, że bardziej zazdrośnie. Lubimy popatrzeć :)

Gość ona_85
łatwo powiedzieć gorzej zrobić :O

Gość ona18__
fajna madchen zazdroszcze ja nawet do sexu nie mam :P..... ehh...ale nie mam nawet czasu go szukac, w tym roku matura,brak czasu dla siebie i dla innych...

Gość ona18__
a tak w ogole to nie wyobrazam sobie tego sexu z jakims kolega zwyklym...bez uczuc...jak to by mialo wygladac??

" a tak w ogole to nie wyobrazam sobie tego sexu z jakims kolega zwyklym...bez uczuc...jak to by mialo wygladac??" niektórzy nie wyobrażają sobie nawet sexu z uczuciami :classic_cool: więc nie jest źle :P