Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość close to me

Co kobiety myślą o facetach którym dały kosza ?

Polecane posty

Gość ankietka ...
hmm ... Chyba byłam dla niego ... nie wiem, ale boi się mnie ... tylko patrzył ... (spotkaliśmy się na służbowym przyjęciu) .. żadnego znaku ... tylko wzdychał i patrzył ... A wszystkim potem opowiadał o "nas" bo nie tylko koleżance, wiem, że wiedzą też inni jego podwładni ... :O W gruncie rzeczy nie wiem, po co im to opowiadał .. czy nad tym nie panował, czy może chciał, aby to dotarło do mnie ... Mówię o tym, bo to świezyzna ... :O dzieje się ... można powiedzieć ... :O Zastanawiam się czy to tak zostawić .... czy może coś z tym zrobić ... :O

Gość Dar0
myske ze koles dalej do ciebie cos czuje lub nadal mu sie podobasz i podswiadomie chce zeby to doszlo do ciebie

Gość ankietka ...
Sama właśnie nie wiem o co tu chodzi ... po co facet opowiada podwładnym? to chyba nie jest typowe? tak mi sie wydaje ... Ja tam w pracy nie opowiadam o byłych (choć akurat z nim nigdy nie byłam) ... i nie tylko dlatego, że nie pamiętam ich ... :P No ale do mnie kompletnie się nie odzywa .. ani cześć, ani nic ... wiem, że mnie obserwował ... akurat się mijamy na pewnej ulicy .. (powiedział koleżance) właściwie jadąć autem choćby się uśmiechnął ... a nic ... (po tych doniesieniach śledztwo zrobiłam i wiem, że akurat przejeżdza autem ... ) powiem szczerze, że namieszał, że teraz sie zastanawiam ... o co tu chodzi .. :O

Gość Dar0
chyba powinnas z ninm pogadac bo dziwnie sie zachowuje bo inaczej sie nie dowiesz o co kaman

Gość ankietka ...
Sama nie wiem ... czy to warto rozgrzebywać .. :O Mam też teorię, że to jakaś w miarę ważna dla niego historia (choć w ogóle nie zauważyłam) a teraz jak doszedł do siebie, nie chce do tego wracać ... W końcu każdy z nas ma już swoje ułożone życie ... No ale chyba wolałabym nie wiedzieć, bo teraz będę się zastanawiać, o co chodzi ... :O I kusi, aby się dowiedzieć ... czy chociaż porozmawiać ... :O

Gość Dar0
z czasem bedzie ci to obejetne

Gość ankietka ...
Pewnie tak, tylko jak tak dalej jego mordka będzie na pierwszych stronach gazet .. to jeszcze długo będę sie zastanawiać .. :O Podejrzewam, że jeszcze na jakieś imprezie służbowej się spotkamy ... :O Heh nawet miałam tam u niego pracować, wtedy jeszcze nie wiedziałam kto będzie moim szefem ... A teraz głupia sprawa .. :O

Gość ankietka ...
Jak myślicie .. zmierzyć się z tym? Czy lepiej niczego nie ruszać? Korci mnie, bo go nawet nie znam, tak jakbym coś przespała ... ale może to głupi pomysł .. może pożałuje tego? :O