Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poll

POZNANSKA IMPREZA - RECENZJA

Polecane posty

Witam, jak widac, wlasnie wrocilem :P spotkanie zaczęło sie w milym klubie na garbarach, ktory to jednak szybo opuscilismy i udalismy sie na podboj miasta :P cream po drodze probowal zarwac niezla laske ( w czarnej miniowie :P ) ktora zmierzala do \"tuby\", ale ze mielismy w planie \"stare kino\" zrezcznie go od tego odciagnelismy. w \"starym kinie\" zabawa jakich malo :D cream wymiatacz parkietu :D zarywal mała czarna :D w wolnych chwilach ... tzn kiedy ja imprezowalem na parkiecie z panna A. pilnował stolika z alkocholem :P jestem wykonczony :P ale ja zawsze mowilem ze 20 - latki, takie jak wlasnie panna A. to mnie wykończą, tym razem na parkiecie :P nie opowiadam wiecej, bo za duzo tu gimnazjalistow :P w planach, wiem ze cream rozwaza nastepne spotkanie :P mam nadzieje ze juz bardziej liczne, i rownie udane :P :D :D o szczególy spotkania jak i przyszlych spotkan prosze zwracac sie do creama :D pozdro 🖐️

ech w starym kinie już nie ma takich imprez jak kiedyś bywały, tanie piwo, laski w dredach, nieśmiertelne krzesełka etc :)

szkoda że krakowskie okoliczne grono kafeteriowe takie nieliczne.

maciek !!! to Ty dawno a stary kinie nie byles :P albo zle trafiales :P co wczoraj byla za impreza, nawet troche ludzi bylo mimo ze wakacje :D a jak muzyka, dzieki dj Rubinowi :D polecam stare kino !!! :D o moja glowa :o :P

malo tego :D :D okolo godz 4 nam impreze skonczyli :( i probowali nas usunac ostrym metalowym utworem :D tylko ze zle trafili bo ja tez gustuje w takich kawalkach :D :D :D wiec na zasadzie ugody puscili nam dwa romantyczne utwory i opuscilismy klub ..... by zaraz wstapic do drugiego : "minoga" :D :D dj Rubin rulez :classic_cool:

glowny organizator - cream tez rulez :classic_cool: najlepsze imprezy w poznaniu, przyjezdzac :classic_cool:

co ja tu widze:D omineło mnie widze wiele , organizujecie klub wsparcia imprezowe z kremem w roli głównej w Poznaniu! SUPER! a jak to się zaczeło? Poszliście w 2 na podryw?: ps. dopisuje się do grupy krakowskiej :P

madchen, widac Cie ominęło, boś obrażalska :P

Gość morie
Cześć Cream i Poll! Jednak spotkaliscie sie w realu, na imprezce :) Milo slyszec ze tance byly, ze spotkanie bylo udane :)

Gość morie
kogo jeszcze namowiliscie na zabawe?

witam 🖐️ pewna mila osobke o imieniu Agnieszka :) jest tu nieznana ale wyjatkowa :)

Gość B5xcv
gratulacje dla creama za: -bycie na dyskotece -tanczenie -podrywie odwazny jestes

Gość B5xcv
tchorzem, jak juz cos. Nie, nie mowiles. Ale pisales, ze siedzisz w domu, nigdzie nie wychodzisz i dziewczyn tez nie podrywasz.

Gość B5xcv
tchorzem, jak juz cos. Nie, nie mowiles. Ale pisales, ze siedzisz w domu, nigdzie nie wychodzisz i dziewczyn tez nie podrywasz.

Gość kopenhafen
i mnie też nie:O