Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poll

POZNANSKA IMPREZA - RECENZJA

Polecane posty

Gość kopenhafen
taaa... ja wogóle wątpię że jakas impreza była:P a tak wogóle cream, to my kiedys gadalismy na gg zdaje sie:)

Gość zaruchaleś wreszcie
?

Gość zaruchaleś wreszcie
czyli nie :(

poll , ja sie tam nie obrażam , jedynie wyrazam swoją agresje w jakimśtamsporcie albo czymkolwiek :D i.. moge wracać do debat:D w każdym badz razie dopisałam się do krakowskiego topiku, chociaż jak narazie, nie powinnam narzekać na brak możliwosci poznania ludzi bo bede od października w akademikach polibudy. ale dopisać się nie zaszkodzi , bo kto zna życie tak doskonale jak kafeteriusze :classic_cool: pisze pisze... a to Wy powinniście! WIęcej szczegółóóów poprosimy. Krem, to co z tą dziewczyną ? czy to ta Agnieszka z kafe (jest tu agnieszka? nie znam nicka bo nie ujawniliscie:P) :)

Gość charry-mary85
ja chciałam iść, ale niestety nie dałam rady :( no nic, podobno szykuje się kolejna impreza, więc choć nie jestem zbyt imprezowa, mam nadziej, że dołącze:) muszę koniecznie zobaczyć jak kafeteriusze dziewczyny podrywają;P

Madchen, nie mowie o \"obrazaniu\" sie tu na caffe, tylko bardziej \"prywatne obrazanie sie\" :P i juz Ty wiesz o co chodzi :P a Agnieszke juz prosze zostawic, co o niej napisalem to juz napisalem i to wystarczy :P tak tak, bedzie nastepna impreza, cream cos napewno ustali niedlugo :)

c.r.e.a.m jednak postanowiłam wejść na to kafe i może miałeś rację :) Jednak mój humor był dzisiaj straszny :O Przepraszam

a to od Ciebie było? to dlaczego jakis nic kobiecy był?

t o tym topiku krakowskim>? cream ale dlaczego w masz napisany jakis kobiecy nick?

o jejku Poll... w głowe zachodze i wymyśleć nie moge o co chodzi:D (nawet teraz po 3 drinkach hmm) Nie pomyliłeś mnie z kimś przypadkiem??

nie:O Madchen = madchen, a fajna madchen to inna osoba, aktywniejsza odemnie na forum owszem, ale ja byłam tu wcześniej :P :) pozdrawiam:) ps. przyzwyczaiłam się, spoko

aaa to sorry Madchen = madchen :P nie Justyna, to my bylismy szczesciarzami :P trza bylo wpasc jak zapraszalem :)