Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość effelinka

czy moge tego uzyc??

Polecane posty

Gość effelinka

Czy do umycia futryn i drzwi drewnianych w domu moge uzyc cif'a?? Bo sa to biale drzwi i futryny a strasznie budne bo nikt tego juz dawno nie sprzatal :P to jest niby taki cif do wszystkiego..ale boje sie ze na drewno lub na farbe moze jakos dziwnie zadzialac ;/

Gość effelinka
to czym najlepiej to umyc? bo to musi byc jakis mocny srodek..zeby to wszystko zeszlo ;/

Gość jesli to nie mleczko
tylko plyn to spokojnie mozesz umyc. ja uzywam rowniez ajax w plynie. spokojnie i bez obaw. jesli drewno jest pokryte biala farba to cif wystarczy. jesli tylko lakierem to potem wypoleruj prontem aby mialo polysk. pronto w sprayu do drewna albo uniwerslane np fioletowe.

sorki, nie doczytalam, ze to biale. spokojnie mozesz mys cifem. jak nie bedzie chcialo zejsc to sprobuj mleczkiem potrzec a potem umyj woda z tym cifem by nie bylo sladow po mleczku, mleczko jest mocnijejsze niz plyn wiec szybciej brud zejdzie.

Gość effelinka
ten cif wlasnie nie jest w plynie, tylko to jest mleczko ;/ ale nie to zolte tylko jakies fioletowe

Gość effelinka
to moze po prostu nie bede tak szorowac..tylko przetre tym mleczkiem na szmatce i potem jest druga szmatka z woda przejade..?

Gość effelinka
no to jest zwykle drewno jasne ale pomalowane na bialo

a fioletowe to nie jest z bielinka przypadkiem? bo jest takie jedno, ja mowie, ze granatowe, ale inni, ze fioletowe. wiec sprawdz bo moze byc mocniejsze. ale i tak ok, ja uzywam tego wlasnie z bielinka , szczegolnie w kuchni do zlewu i w lazience do wanny i umywalki. spokojnie potryj tym mleczkiem, nic sie nie stanie, ale potem sama woda splukaj bo beda biale slady, takie suche jak proszek wiec niezbyt to. dobrze splucz woda, ciepla i uzywaj miekkiej szmatki. bez obaw, ja jestem maniaczka sprzatania to wiem :)

acha, nawet jak potrzesz to nic sie nie stanie! myj i nie patrz na nic! mleczko jest mocne i super usunie, bez obaw!!

Gość effelinka
ok to zorbie to :D musi byc w koncy to czyste :P

Gość effelinka
to jest na pewno Cif Super Cream Super Universal i tam jest napsiane tez tluszcz, kamien, brud, rdza, plamy plesni

no i luz! jak zostanie to bedziesz miec jak znalazl do kuchni i do lazienki, do plytek, wanny, umywalki i zlewu. wyluzuj! myj te futryny bo Cie Boze Narodzenie zastanie! :)

Gość effelinka
no juz ide :P ale mam tyle do zorbienia ze nie wiem za co sie zabrac :P

Gość how do yuo do
Effalinka idz dziecko uwazaj

Gość how do yuo do
*you