Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka200

JESTEM ZAŁAMANA SWOIM STANEM ZDROWIA

Polecane posty

Gość goala
Podloze jest psychiczne-oczywiscie oprocz tych dziedzicznych czy nabytych schorzen.Moze lezec w nas juz od dziecinstwa jak rowniez ,poprzez jakies zdazenie,silna emocje....generalnie nie zdajemy sobie z tego sprawy na poziomie swiadomym.To lezy gleboko w podswiadomosci i trzeba sie tego pozbyc!!!Nawet szara codziennosc moze byc przyczyna blokady.A tak jak tu niektore z Was pisza o sobie to mozna wywnioskowac ,ze maja depresje.A ta choroba jest niezwykle niebezpieczna .Powoduje ogromne blokady psychiczne i tego wlasnie trzeba sie pozbyc!Dziewczynki trzeba WALCZYC!Mi sie udalo .Miom ,iz dopiero po chemi mi odrastaja wlosy to na prawde chce mi sie zyc i wiem ,ze wszystko bedzie dobrze! Czego i Wam zycze.

Gość goala
Tylko na prawde trzeba znalezc dobrego specjaliste-nie mam tu na mysli jakiegos super profesora -choc pewnie tacy sa swietni-ale lekarza ,u ktorego to Wy bedziecie czuly sie dobrze.TO PODSTAWA!Takiego ,ktorego obdarzy sie zaufaniem!Jesli jeden nie wzbudzi zaufania idzcie do innego .Nie wolno sie poddawac!:)

Gość też przebijam piątkę
Czy ten temat ma się zamienić w licytację kto ma gorzej? Chyba nie o to chodzi, prawda?

Gość goala
Dokladnie zgadzam sie z Toba ,mysle ,ze powinnysmy tu sie wspierac szukac jakichs rozwiazan,przedstawiac swoje doswiadczenia,a nie wlasnie licytowa "kto ma gozej"

" lekarze nie znają przyczyny - badania ok" To normalnie niestety:O.Alemnyslę że gdyby im dołebka sie przyłożyło giwerę to prędko by poznali:classic_cool:. " zero cycka ( miseczka A) za masywne uda ( przy wzroście 165 cm , 53 w najszerszym miejscu uda - jednym słowem nieproporcjonalna budowa ciała) " Tu nie widać żadnej choroby:P.

Gość załamka200
fakt - budowa ciała to nie żadna choroba ,tak juz jest i trzeba sie z tym pogodzić. Ale dziewczyny mi sen z powiek najbardziej spędzają te włosy .Dosłownie boje się ich myć bo przy każdym myciu jest ich gromada! Najlepszy dermatolog w moim miescie powiedział mi że to łysienie androgenne typu męskiego ( mam chyba łojotokowe zaalenie skóry głowy) .I co z tym robić? też przybijam piątkę : 28 lat i od 10 Ci lecą te włosy? To mnie pewnie tez to czeka.Jak nie szybciej... ;(

Gość załamka200
upup

Gość załamka200
hmmm prawie pół roku temu to pisałam.Czy cos się zmieniło(?) - Nadal mam doła, ale mam też odrobinę zadowolenia bo zauważyłam że nie wypadają mi już tak włosy! Od kiedy usłyszałam od endermologa że najlepszą sprawą na wypadanie włosów jest ...nie myślenie o tym, mycie włosów szamponem z czarnej rzepy ,bez chemii itp, zauważyłam że włosy faktycznie miej mi wypadają:) Aha, schudłam jeszcze troche ( biuścik 85cm,pod biustem 74c, talia 63 cm, biodra 89cm, udo w najszerszym miejsu 52 cm) więc nadal jestem nieproporcjonalna:( ( chuda na górze ,masywna na dole) Poza tym męczą mnie te żylaki ale ide niebawem na zabieg wiec bedzie jako tako Przesrane mam w tym życiu i już :( A mówią że szczupła, ładna ze mnie dziewczyna ( z twarzy) ale nie wiedzą jakie ja mam problemy.Boje sie ze zostawi mnie kiedys facet a wtedy to już zawsze będę sama...

Gość załamka200
upup

Gość na wlosy pij codziennie 2-3
herbatki z pokrzywy ale systematycznie. ja juz po 2 tyg zauwazylam mniejsze wypadanie. co prwda nie milam jakis drastycznych problemow z lysieniem ale mam cienkie wlosy i chce je wzmocnic i widze ze pokrzywa hamuje wypadanie

Gość załamka200
hmmm spróbuje spróbuje

Ja też mam 20 lat, i mimo tego że wszyscy mi mówią że jestem chuda, to i tak gdy patrze w lustro widzę tłustą świnię. Przestałam się już nawet ważyć, bo boję się że jeszcze bardziej się zdołuje. Osłabienie, brak chęci do życia, a kondycja - wątpie że potrafiłabym przebiec pół kółka na stadionie. Cellulit na nogach - glównie na udach, okropne rozstępy na pośladkach, szeroka miednica + oponka której nie potrafie w żaden sposób zrzucić. Ehhh :( deprecha...

Gość załamka200
up podnoszę problem nie zginął ;(

Gość skoro nie
pomogli Ci lekarze to dobrze Ci poradze trzymaj sie od nich z daleka!Oni nie lecza tylka maskują objawy chemicznymi lekami!!! Udaj sie do lekarza wykorzystującego metody naturalne!Ja tak zrobiłam znalazlam dobra lekarke ktora otworzyla swoj gabinet i robi np.akupunkture, masaze itp. Ja bylam dopiero na 2 zabiegach a czuje sie duzo lepiej!(nie bede opisywac choroby)Jesli czujesz ze lapie Cie depresja mozesz poprosic o rozgrzanie moksa twoich punktow energrtycznych moksa!Dostaniesz pozytywnego kopa i to rowniez usuwa zmeczenie!Ja wiecznie bylam bez energi i mialam dola a po 2 zabiegach juz od 2 tyg chodze jak nakrecona:) Przemysl jak sie odzywiasz bo to podstawa!!!Jak dotyka Cie choroba to nie jeden organ to Twoje cale cialo choruje.Szukaj pomocy poki jestes mloda i da sie cofnac niektore rzeczy!!! Mnie lekarze przez kilka lat leczyli w wyniku cxzego zatruli mi organizm lekami i to na tyle!Ja zwrocilam sie w strone natury do tego co jest dla nas dobre i naturalne a nie chemia.... Przemysl i walcz!Powodzenia!

Gość zalamka200
tak w sumnie to prawda - jedna choroba napędza drugą :/

Gość zalamka200
więc co robić?:(