Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KASIA xyz

pierwsze tabletki

Polecane posty

Hej dziewczyny! Od czwartku biore tabletki LOGEST - to moje pierwsze pigułki. W czwartek wieczorem zobaczyłam u siebie plamienia więc pomysłałam, że dostałam okresu (termin zgadzałby się) po niecałych dwoch godzinach wzięłam pierwsza tabletkę i krwawienie było dośc słabe jak na pierwszy dzień. dopiero na drugi wygladało to jak \"prawdziwa miesiaczka\". biorę tabletki o 19. Pytanie moje jest takie: czy nawet jeśli drugi dzień okazał sie tym pierwszym to czy jednak będę musiała poczekac 7 dni ze współżyciem? Wydaje mi się, że nie jest to konieczne ale jednak wolę zasięgnąc rad doświadczonych żeby później nie było niespodzianek. I jak to się odnosi do alkoholu?czy to prawda, że dopiero 4 godziny po zażyciu można wypic alkohol? pozdrawiam:)

Gość Beataz wroclawiia
To, ze bylo malo krwi to nic, dobrze wzielas tabletke. Ja pije alkohol dopiero po paru godzinach , ale pije go zadko w sladowych ilosciach. No jesli chcesz dla wlasnego bezpieczenstawa poczekaj ten tydzien , albo zastosuj prezerwatywy. ja dopiero wspolzylam od drugiego opakowania poprostu chcialam zobaczy jak bede sie cuzla. Pozdrawiam

Dziękuje za odpowiedź :) To moje pierwsze tabletki, dlatego mam pewne obawy, ale myślę, że nie tylko ja tak mam hehe. Chyba poczekam tych pare dni. Mam nadzieję, że jeszcze ktos się wypowie na ten temat. Mam trochę kiepską porę na przyjmowanie tabletek, bo wiadomo - jest lato, wakacje, imprezy. Ale coś za coś ;)

Gość Beataz wroclawiia
no ja tez biore teraz juz koncze drugie opakowanie biore yashmin bralam 7 miesiecy diane 35 ale to z powodu problemow z cera ale nie wspolzylam. Dopiero teraz sie zdecydowalam :) i nie zaluje

Gość Beataz wroclawiia
ja za to zastanawiam sie Czy mozna bezpieznie wziasc aviomariun ?czy nie oslabi dzialania

Może sprawdź w ulotce, czy nie ma jakiejs listy leków albo składników, które moga wpływac na działanie tabletek. Chociaż wydaje mi się, że to już zalezy od tego czy będą wymioty czy nie.