Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłopotanyyy

BRZYDKA DZIEWCZYNA

Polecane posty

Gość Zakłopotanyyy

Poznalem brzydka dziewczyne, jest ultrainteligentna i ma super charakter, gada sie z nią jak z wyrocznią, ona jest mną zainteresowana i ja sam bym ją przygarną chetnie ale boje sie ze bedą sie smiac kumple ze nie jest ladna, co radzicie? Pogonić ją czy nie

a to się z kumplami będziesz umawiać ? Jeśli Ci się dziewczyna podoba to w czym problem ?

Gość wnuk smirnofa
nikt inteligentny nie jest brzydki. to sie wyklucza :)

Ja bym Ci odradzał. Wiesz, z brzydkimi babami jest jak z maluchem - fajnie sie jeździ, ale wstyd przed kumplami :o Nie wstyd by ci było z bazylem się pokazywać? :o

a czy ta "brzydka" dziewczyna cie pociąga fizycznie? Bo jeśli nie to nie wróżę przyszlości dla takiego związku.... Chemia musi być. Wiadomo rozmowa jest bardzo ważna, ale osoba musi być też obiektem westchnień:D:D

Gość Zakłopotanyyy
jest fajna, ładnie pachnie i ma gładką dziewczynową skóre.

spadaj stad debilu ,,przygarnął\'\' dziewczyne sie przygarnia??? ,,pogonic ja?\'\' qwa mac idz cwoku wyzyj sie na trzepaku a nie na kafe z dziewczyn smieci robisz ;/

spadaj stad debilu ,,przygarnął\'\' dziewczyne sie przygarnia??? ,,pogonic ja?\'\' qwa mac idz cwoku wyzyj sie na trzepaku a nie na kafe z dziewczyn smieci robisz ;/

Gość onatralalala
No wlasnie jesli nie pociaga Cie fizycznie to nie ma sensu....A co do kolegów to mysle, że sie do niej szybko przyzwyczaja jak znajdzie z nimi wspolny jezyk a jak jest inteligentna to sobie poradzi.

sam musisz postawic sobie pytanie 1. Czy nie bede sie wspydzil chodzic z nią za rękę po ulicy? 2. Czy nie bede czul obrzydzenia jak bede ją calował? 3. Czy jest dla mnie ładna. Dziewczyna moze byc brzydka ale dla kogoś kto sie w niej zakocha jest najładniejszą na swiecie, wiec jesli Ty bys czuł cos do niej to była by dla ciebie ladna a nie szukał bys w niej jakis zalet a prawie ich nie widzial (chodzi o wygląd zewnętrzny)

brzydka czy ladna dziewczyn sie jak smieci nie traktuje spadaj stad autorze najpierw sie naucz jak z dziewczyna posteowac potem przeczytaj slownik j polskiego a jak juz to ogarniesz mysle ze zajmie ci to kilka lat to wroc i sie popisz;/

Gość dokładnie
jak nie śmierdzi i jest mądra BIERZ! :D

camp przeciez wiem ze kozaczysz z takimi radami tylko tu a naprawde jestes gentelmanem wiec nie ryj autorowi bo jeszcze glupszy bedzie :classic_cool:

Wcale nie jestem dżentelmenem :classic_cool: A z brzydką byłoby mi wstyd przed kumplami, a już najbardziej przed ojcem. Obraziłbym go, gdybym miał mu przedstawić jakiegoś paszczaka jako moją dziewczyne, nie tak mnie wychował :o

Gość coco jamboo
nie ma brzydkich kobiet SA TYLKO ZANIEDBANE :)

jakos wierzyc mnie sie nie chce ze uroda jest dla ciebie az takim priorytetem no chyb ze jestes ach och cudo to moze bym uwierzyla;p

Gość supermachoman
pogon paszczura, nie bedziesz zadawal sie ze smokiem przy ktorym Ci pala nie stoi i w ktorego bys brzydzil spuscic. wyczaj na imprezie jakas ladna blondi z kolczykiem w pepku i na jezyki. zajebiscie wtedy robia loda. i bedziesz bez wstydu pochwalic sie piekna foczka.

Gość jeżeli jest inteligentna
to wybacz ale nie masz u niej szans:O chyba, ze na jeden raz do łóżka🖐️

>> camp mam wielka ochote nacharchac na twoj ryj gdzie mieszkasz? Sluchaj, jak się chcesz ze mną umówić, to wystarczy powiedzieć, a nie takimi okrężnymi drogami próbujesz do mnie podbijać :classic_cool:

>> jakos wierzyc mnie sie nie chce ze uroda jest dla ciebie az takim priorytetem Dla każdego faceta jest. Jak go dziewczyna nie kręci wizualnie, to koles po prostu się taką nie zainteresuje choćby nie wiem jak zajeebista z charakteru była :o

Gość IV23
Z doswiadczenia wiem: - brzydcy faceci biora wszystko co im sie nawinie - sredni faceci biora piekne laski azeby sie dowartosciowac - przystojniacy nie maja az takiej selekcji, bo nie szukaja u swej partnerki zaspokojenia swej mniejszej wartosci

Gość IV23
Stad wielokrotnie widzialam przystojnych z pannami za ktorymi wiekszosc z was by sie nie obejrzala. On wysoki, sniady, muskularny, ona niska, z nadwaga. I dobrze.

Gość camp nou ty psie
jak sie kibicuje barcelonie to nie dziwne ... cham jebany i prostak z ciebie

Gość IV23
Z tego wynika ze camp nou jest typowym sredniakiem.

Gość IV23
A nie ma nic gorszego niz przecietnosc, szarosc, koloryt ciala nieprzyciagajacy.

Gość tehuyetu
żal mi cie a utorze skoro patrzysz na opinie kolegów