Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłopotanyyy

BRZYDKA DZIEWCZYNA

Polecane posty

Gość IV23
Test inteligencji to sie bada WAIS-R albo WISC-R Wechslera a nie jakimis ciolkowatymi z gazet, dupa z tego wychodzi a nie iloraz, co najwyzej mnoznik.

>> żal mi cie a utorze skoro patrzysz na opinie kolegów Musi brać to pod uwage. Przeciez on w tym środowisku sie obraca i nie chce, zeby koledzy się z niego śmieli, to normalne.

Gość no zrozumiale
że w pewnym wieku (zakładam, że koleś chodzi do gimgówna) opinia kolegów jest najważniejsza.:classic_cool:

Gość jak bedzie ładna i glupia
to dopiero bedzie wstyd przed kumplami - bo wszyscy beda ja posuwac. moze brzmi to chamsko ale tak jest. kazdy kto szuka dziewczyny zeby sie pochwalic przed kumplami konczy z najwiekszym wstydem ze ma dziewczyne ktora posuwaja wszyscy.

Gość campciu
"śmieli sie, śmieli" z twojej pisowni.

Gość tehuyetu
no tak ale czy jemu na niej zależy, gdyby naprawde mu zależało yo by nie zważał na innych

Gość IV23
Jak chodzi go gimnazjum to jest duza szansa, ze panna sie wyrobi, ja w liceum i w podstawowce wygladalam jak pryszcz na dupie murzyna, a teraz, studia to zupelnie inna gadka, az sie zyc chce:)

Gość volumee
a brzydką i mądrą byście sie zainteresowali?

Gość Zakłopotanyyy
dobra zamknijcie juz japy bo oszaleje. Zdecydowalem, biore ją i koniec.

Gość żenujący autor topiku
nie powinien sie z nia wiązać bo szkoda marnować życia dziewczynie z takim ćwokiem.:o🖐️

Gość jak bedzie ładna i glupia
a tak w ogole to chodzi o milosc. :) związek bez miłości to mordęga dla obu stron - jak jej nie kochasz to sie nie wycofaj i wyrywaj glupie laski przez neta. :P

Gość jak bedziesz mial brzydka
jak bedziesz mial brzydka laske to zaden kumpel cie nie zaprosi na impreze bo z kolei jemu bedzie wstyd zaprosic taka brzydka parke :P

Gość volumee
no kurd**** a czy oni ja znają on powinien jej bronić jak by co

Gość i tak z nia niedlugo zerwiesz
po prostu pekniesz, bedziesz sie ogladal za ladnymi laskami, natury nie oszukasz:P

Gość Marta33333
idiotyczne pytanie i większosc idiotycznych odpowiedzi(bez urazy, nie wszystkie) nie o to chodzi co się komu podoba, całemu światu .Ona może być obrzydlia dla całej reszty, a jesli TY widzisz coś fajnego w niej, nie wiem, tę skórę o której piszesz, usmiech, cokolwiek co Cię pociaga w niej także fizycznie, poza intelgeinecją to JEST DLA CIEBIE. reszta jest calkiem nieazna, koledzy, ludzie, no chyba, że jestes po prostu głupi i obchodzi Cię nie Twoje szczęscie, tylko reszta swiata:D, to wtedy szkoda gadac. generalnie w związkach chodzi o to, że partner musi nas pociagac osobowosciowo i fizycznie. dla kazdego to znaczy co innego w obu sferach. Najwazniejsze zeby nam sie ten ktos podobał, piękno jest w oczach patrzącego.

Gość dzien dobry bardzo
Porzuc. Powod? Niestety ty ultrainteligeny nie jestes. Ani nawet mini intyeligentny Nie pasujecie do siebie.

Gość supermachoman
z looserami sie nikt nie zadaje. sorry, ale jakbym mial kumpla co lazi z paszczurem, to koniec wspolnych imprez. WSTYD! laz po miescie i na browara ze swoich paszczakiem!

Gość supermachoman
Tamari ciebie chyba dawno nikt nie przedmuchal

Gość ty tam supermacho cos tam
zamiast siedziec na kafe nie powinieneś aby żelowac swoich wlosków i wyczyscić swoją beemkę rocznik 1987 aby byla gotowa na sobotnią imprezę w remizie? :classic_cool:

Gość supermachoman
Ahhhh wlasnie moj misiek pierdoli mnie swoja 2 metrowa palencja w moja waska dupeczke,dlatego tak pierdole na forum!!!Ahhhhh!!!!Mocniej kurwa!!!!uwielbiam jak mnie tak grzeja na zapleczu w jakims fajnym klubie!!!!Aaaaaaa....!!!Rozrywa mi dupe!!!Aaaaaa!!musze dorzucic masla bo jest slabe tarcie!!!:(Boli mnie dupcia!!!:(

Gość supermachoman
Aaaaa ratunku!!!Wlasnie dostalem krwotoku odbytniczego bo moj kenus za mocno mnie rypnal bez maselka :(!!!Aaaaaa!!!:(:(:(:(:(A ja jestem taka ladna dziwka z blond ale peruka i penisem niestety:(!!!Ale mozecie znalezc mnie tam gdzie zawsze!Pytajcie o miriam:(!!Ide wsadzic sobie tampona w dupcie bo zaraz mnie zaleje!!!:(:(:(