Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yana18___

za duże piersi

Polecane posty

Gość yana18___

piersi zaczęły mi rosnąc już w wieku 11 lat, [w podstawówce już miałam duże..]dodam że mam normalną budowę ciała, można powiedziec-szczupłą...i chodzi o to że moja mama [niestety!!!] nie powiedziała mi, jakie staniki powinnam nosic. dopiero teraz zorientowałam się, że nosiłam po prostu za duże [75D] - tj. odstawały, nie utrzymywały piersi [dało się to odczuc na wf-ie]..teraz mam piersi obwisłe prawie jak mieszkanka Afryki....albo jak 50-letnia baba z 5 dzieci...: [ [[[nie wiem czy to tylko wina złych staników, czy może genów?? chcę wiedziec jedno, czy mogę miec jeszcze jędrne piersi?? żebym nie musiała się wstydzic rozebrac np. przed chłopakiem?i żeby ładnie wyglądały nie tylko w staniku...wiem że można zrobic sobie operację, albo są takie zabiegi które jakos podnoszą te piersi..poradźcie; //

Gość zakładam ze teraz juz
zaczełas od doboru tych własciwych staników. To teraz masaże, ćwiczenia, kremy ujędrniające, witaminy i minerały i cała ta męka która pewnie pomoże minimalnie ..

Gość lena1985
tez tak miałam i mam. za duze cycki za poźno dobrze dobrany stanik. powiem tak odkąd zaczełam nosic dobrze dopasowany stanik czyli od jakis 6 miesiecy ogolnie wyglad piersi troche lepszy ale bez rewelacji. Próbowałam róznych sposobów i niestety mysle ze jedyny skutrczny to operacja... Mimo wszystko zycze powodzenia. Daj znac jak uzuskasz jakiekolwiek efekty.

Gość rosska
ja już też myśle tylko o operacji.. niby nie wiszą az tak bardzo.. ale są za wielkie :(

Gość lena1985
moje niestety i wisza i sa za wielkie i mimo ze jestem z moim facetem juz ładne kilka lat to nigdy ich mu bez stanika w swietle nie pokaze. Mowie wam załamka...podobno operacje taka mozna robic dopiero po urodzeniu dzieci ale nie jestem pewna a dziciaków na razie nie planuje, Pozostaje czekac i kase zbierac... pozdrawiam

Gość rosska
Można zrobić przed urodzeniem dziecka.. tylko, że nie będziesz mogła karmić piersią.

Gość już sie przyzwyczaiłam
musze was pocieszyć!!!!! ja mam rozmiar 70 F!!!!!!!!!! i co wy na to? ale spoko juz sie przyzwyczaiłam do tego,,,mam 24 lata i piersi gigantyczne........poprostu stosuje duzo kremów, ubieram sie lu źnie i dziękuje Bogu za to że mam powodzenie heh!! dziewczyny głowa do góry, piersi są tylko dodatkiem do waszego pięknego uśmiechu :):):)):) musicie sie z tym pogodzić i nauczyc żyć! :)

Gość fghjkl
Gigantyczne? 70 F ? To co ja mam powiedzieć z moimi 75 H !!! H !!! Staników w Polsce nie uświadczysz, dobrze,że znajomi kupują mi w Anglii na e-bayu. Tez kiedyś nosiłam niewłaściwie dobrane (85 E).

a ja to mam różnie...z tymi stanikami to różnie jest.... 75B a teraz jak kupytwałam 2 komplety bielizny i to takiej doś drogiej to miałam 75C juz sama niewiem

Gość pokijuhygt
teraz już się kupi ;) jest sporo polskich firm co robią pełną rozmiarówkę ;) więc szukam info odgrzewając czasem tematy

Gość njbhvgcfdx nawraca
nie dobiera się tak jak w tabelce bo staniki z płotna nie są 75obwód zmieści się na 85-90 spokojnie w obwodzie ,czy wiecie ,że 95% Polek ma źle dobrane rozmiary biustonoszy?ja dzięki mahedzie należę do 5% dziwię się ,że kobiety tak się torturują zamiast zadać sobie odrobinę trudu mnie już bierze obrzydzenie jak patrze na rodaczki u których stanik jest zaraz nad pępkiem albo spod koszulki przebija na karku zapięcie buły i czterocycki oraz zanawieski pod pachowe a fuuuj albo rozsmarowany biust na klacie uciekający pod pachy nawet 0 obwiśnie jeśli bedziecie tak torturować wasze biusty NIE RÓBCIE OBORY NA ULICACH

Gość kajetanka22
Mysle ze niejedna z kobiet mogłaby Tobie pozazdrościc. Mysle ze powinnas umówic sie na konsultacje do dobrego lekarza.Zawsze jest jakies wyjście.

Gość 45frrgrgr
po co ktos wyciaga dzis pelno starych tematow na kafe:/:/

Żeby kobiety spojrzały na swój stanik, naprawdę ponad 90% Polek nosi źle dobrane staniki.

Gość zmiana niccka
głaszczka dobrze ,że ty wiesz ;) widać ,że reszta ma to w dupie :) ale takie paszteciary nie zrobią ci albo nam żadnej konkurencji ;) bo brzydko wyglądający biust zepsuje wszystko

Gość najczęściej trrolllują faceci
najbardziej śmieszą mnie okazy ze stanikiem wiszącym do pępka z zapięciem na karku :P a jak przyjdzie taka do bieliźniaka to powie ,że 15zł to za dużo na biustonosz

Gość oj to macie dobrze
No to zazdroszcze.Moje mysli juz sie wija wokół zabiegu macrolane,a ktos ma problem z duzymi piersiami...chyba trzeba w takiej sytuacji tylko pozazdroscic.