Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lord_Cas

Problem

Polecane posty

Witam wszystkie panie mam wielką prośbę jestem tu z powodu mojej nie wiedzy chcem z mojom dziewczynom zaczać żyć seksualnie jesteśmy obojga zdania że już pora i mam taki problem nie wiemy jakie pigułki są najlepsze i po ilu one działają i ile czy po wzieciu czeba czekac kilka godzin czy mozna odrazu uprawiac seks i nie bedzie zadnych konsekwencji czy czeba brac je systematycznie prosze pomużcię bede bardzo wdzieczny za odpowiedz pozdrawiam wszystkich

Gość LOLLLLLLLLLLLLLLLOLO
:-D

tylko jest taki problem że jej i moji rodzice nie mogą sie dowiedzieć a niedlugo szkoła się zaczyna chcieli byśmy zrobić to w wakacje bardzo nam zależy a nie chcemy mieć bachora a raczej ona ma 16 lat a ja 15 jesteśmy ze soba już 6 miesiecy a pigułki mozna już w tym wieku przyjmować? i czy nie jest zawczesnie na nie

a do ginekologa musi z mamą iść? Niech idzie do ginekologa to jej przepisze a jak nie to gumka. Tylko nie wiem , bo jak nie wiecie jak sie nią posługiwać to moze lepiej nie:) żebyscie nie przedziurawili jej jakos:)

bo sa dni płodne i nie płodne, mozna sobie wyliczyc te dni ale wy chyba jestescie jeszcze za mało doswiadczeni.

no właśnie to nasz pierwszy raz bardzo się kochamy i chcemy sprubować robilismy już wszystko oprucz tego a wystarczy jeden mały bład i bedziemy mieli przerypane życie a tego nikt z nas nie chce

Gość jewkantka
co za grafoman :D

ale mi pomagacie jeśli bym chciał głupich nie przemyślanych odzywek to bym poszedł z tym do brata naprawdę jesteście bardzo odpowiedzialni

Gość Paulka88
Po pierwsze uważam ,ze jestescie za młodzi;/ , no ale już trudno, sex jest dla odpowiedzialnych ludzi, lekarz tabletki moze przepisac ,ale niemusi, moze powiedziec ,że jest za młoda to już zalerzy od lekarza, ale niepolecam tabletek w tak młodym wieku, prezerwatywa jest najlepszym rozwiązaniem ale przeczytaj dobrze instrukcje obsługi i rob wszystko tak jak tam jest napisane, do tego morzecie urzyc globułek oval pentax do zakupienia w aptece, są to takie globułki które wsadza sie pół godziny przed do pochwy ona sie rozpuszcza i zabija plemniki do tego prezerwatywa (własciwie użyta) i 99% pewnosci macie :))

Gość gość
JcgKMZSNndCT8lF1a0x3il61