Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość postać drugoplanowa

przez was rozpada mi sie zwiazek!!!!!

Polecane posty

Gość postać drugoplanowa

moja dziewczyna naczytała sie jakichs głupot na tym forum, dostała jakiejs mani przesladowczej ze ja zdradzam i oszukuje i chce ode mnie odejsc :o wykrzyczała ze to wy jej doradzilyscie zeby tak zrobila, pytam sie jakim prawem???

no właśnie my jej doradzałyśmy a nie rozkazywałyśmy a to różnica.

Gość mąż żony
i dobrze, niech Cie zostawi, pedofilu jeden!!!dobrze jej doradziliśmy!!!

Gość prawdaz
to czego dawales jej oznaki ze ja zdradzasz? wez sie stuknij.

Gość postać drugoplanowa
nie jestem zadnym pedofilem, po co sie wtracacie w zycie innych ja sie pytam? narobicie ludziom wody z mozgu i potem takie sa skutki

Gość ejbisi
Skoro tak jej doradziłyśmy to musiałeś nieźle narozrabiać :D A ktory to jej topik?

e nie :) dzisiaj mam wyjatkowo dobry dzien, tylko szkoda ze w pracy siedze bo maz poejchal nad wode i taaak mu zazdroszcze :D :D :D a Ty czemu nie korzystasz z pogody tylko w necie siedzisz? :)

heheh tez kiedyś miałam niezłe wiksy po czytaniu różnego rodzaju topików:) że mnie zdradza, że ma mnie gdzieś, że to i tamto... Już na szczęście mi przeszło :)

wkurzona bardzo zona - ale ja tu horror przezywałam po przeczytaniu niektórych komentarzy... potem nic innego nie robiłam tylko wszędzie szukałam dowodów zdrady:D

zloo, to co sie tu pisze trzeba przyjmowac z przymrozeniem oka i zyc swoim zyciem , bo tylko Ty znasz dobrze swojego partnera i ewentualnie osoby z waszego otoczenia ,a nie osoby z sieci ktore moga psiac co im sie zywnie podoba :)

Ale wiesz, czasem przeczytam że czyiś facet zachował się tak jak mój a potem się okazało, że zdradził... No i już 10000000 myśli na sekundę:) Teraz już mi ten stan minął, przestałam się przejmować, bo w końcu nie każdy facet jest taki sam...:)

dokladnie, co jest charakterystyczne w tym forum to wieczne uogolnienia ze tak robi kazdy i koniec i kropka :) a przeciez kazdy jest inny mimo ze jakies tam ogolne cechy sie powtarzaja i kazdy tworzy swoj wlasny indywidualny zwiazek :)

fakt:D czytam tylko to co nie dotyczy wkurwienia się kobiet na facetów:) Zrezygnowałam nawet z rozmów o facetach z moją kumpela, bo ona jest nawiedzona (wszędzie widzi zdradę swojego faceta już od 2 lat) :) po kilku rozmowach z nią tez zaczęłam mojego o coś podejrzewać:)

Dokładnie :) tez to w końcu zrozumiałam... Takie sprawdzanie telefonów, kontrola gg, wydzwanianie gdzie jest, co robi, z kim jest żałosna. Jak będzie chciał to i tak pójdzie do innej a ja prędzej czy później się o tym dowiem. A tak przynajmniej zaoszczędzę sobie nerwów :)

Gość czegoś tu niełąpię
szukasz kozła ofiarnego, to normalne u ludzi. Ale co jest. skoro ona jest taka podatna na sugestie innych ludzi których w dodatku nie zna to tylko ci pozazdrościć że cię rzuciła. Poza tym gdzie ty byłeś jak ona na kafeterii siedziała