Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

roberto9003

Chyba się ośmieszyłem

Polecane posty

Jestem facetem, więc pewnie nie rozumiem kobiet. Ostatnio przytrafiła mi się interesująca sytuacja. Otóż. Podczas z jednej z imprez zakładowych, mnóstwo czasu spędziłem ze swoją szefową, rozmowy, odważne tańce, takie tam. Gdy impreza dobiegała końca udaliśmy się do mieszkanka jednego ze znajomych, dwóch facetów ja i szefowa. Tamci momentalnie odpłynęli i zostaliśmy we dwoje. Był jeden wolny pokój z jednoosobowym łóżkiem. Zaproponowałem więc żeby się położyła a ja zdrzemnę się na podłodze na podusi pod kocykiem. I o dziwo zaproponowała mi wspólne spanie. Trochę się zmieszałem bo to w końcu moja przełożona (atrakcyjna kobieta). Skorzystałem więc i co? .... I nic nie zrobiłem chociaż miałem niesamowity apetyt na nią, byłem jakoś dziwnie sparaliżowany, porozmawialiśmy trochę i zasnęliśmy. Obudziliśmy się dość wcześnie i nie budząc reszty towarzystwa czmychnęliśmy z chałupki, aby uniknąć siania plot w pracy. Pomimo że widzimy się w pracy codziennie pisujemy jeszcze mnóstwo sms-ów, ale beż żadnych podtekstów erotycznych, takie tam ble ble. Jednym słowem stanowimy bardzo dobry team koleżeński i tyle. Drogie panie czy to był wyraźny sygnał na akceptacje mojej osoby i przeżycia czegoś więcej. Czy po prostu traktuje mnie jako bardzo dobrego kolegę i wspólne spanie to nie propozycja tylko po prostu spanie. Proszę o opinię. Pozdrawiam

Gość był to sygnal ale
bardzo dobrze sie zachowałes. Bedzie sie starala cie uwiesc, dla samej zasady, bo ja zaintrygowales. Ale nie musisz korzystac, masz otwarte drzwi i w pracy bedzie ok.

Gość mówię ze swojego punktu...
...widzenia... jeżeli tak bym zrobiła nie byłby to żaden znak gdybym nie miała ochoty na seks...szkoda by ktoś na podłodze spał a obok marnowało sie miejsce na miękkim łóżku...być może jestem dziwna ale piszę szczerze:)

Dopiero po pięciu, czy tam sześciu latach??? Gdyby tylko coś powiedziała więcej..... Myślę teraz ciągle o tym i nie wiem czy ja mam zrobić teraz jakiś ruch. Zaprosić ją gdzieś, pogadać. Kurde.... ale to jest moja szefowa i to mnie cholernie onieśmiela, a raczej jestem śmiały to kobiet.

Gość jak chcesz mozesz zrobic ruch
jak najbardziej, o ile nie jest mezatka, bo wtedy nie radzę.

Gość Leśny
Oj wiem co czujesz...... Ale każda inna kobieta tylko nie szefowa...... Co z tego będzie to jedno. Ale i tak najgorsze zawsze jest jedno: głupie gadanie innych..... może wykończyć i ciebie i ją.... Kobiet nie zrozumiesz, tym bardziej szefowych...... Ale skoro zaprosiła cię do łóżka...... jak dają to brać...... ;)

Gość o jeden wiecej niz w życiu
dobrze zrobiłes ja tez bym zaprosiła znajomef=go zeby spal ze mna w łozku a nei na podłodze, gdyby chciaał czegos wiecej to uwierz dałaby CVi bardziej widoczny znak, dzisiejsze kobiety za wyzwolone, zreszta Wy faceci to ciaglee tylko oseksie myslecie i wszystko Wam sie z tym kojarzy

jeśli oboje jesteście wolni; ona ci się podoba; to jaki problem w propozycji randki? jednak jest twoją szefową; jakikolwiek zgrzyt w waszej wspólnej prywatnej sferze może mieć oddźwięk w pracy; i w kontaktach między wami i w kontaktach z współpracującymi; ja osobiście nigdy nie próbowałabym związku z własnym szefem; uważam też, że jej uwaga dotycząca nocowania w jednym łóżku była jednoznaczna;

Co innego spać na podwójnym łóżku a co innego na pojedynczym. Siłą rzeczy trzeba być blisko siebie. Toć to była męczarnia.

Gość Leśny
Jak ja byłe w takiej sytuacji to zanim wszedłem pod kołdrę ostrzegłem że lepiej może nie bo jestem tylko słabym facetem, w dodatku podpitym..... Usłyszałem że wie o tym..... no i poszło ;)

No i jest tak jak myślałem co opinia kobiety to inna interpretacja sytuacji. Myślę że mógłbym zaryzykować bliższą znajomość. Co w przypadku ewentualnego niepowodzenia. Czy odbiło by się to w pracy? Hmm? Jest przełożoną, ale moja pozycja w firmie też nie jest najgorsza.

chyba dobrze zrobiłeś, kobieta gdy ma ochotę na seks stwarza sytuację seksualna i napewno gdy wszedłeś do łóżka odwróciła by się do ciebie ,objęła czy położyła rękę na twoim ramieniu ,jeżeli tego nie zrobiła to nie miała żadnych erotycznych do ciebie ciągotek a tylko kierowała się dobrym sercem żebyś nie męczył się niewygodnie na podłodze jak było miejsce w łóżu