Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wścieknięęęęęęęęęęta

nienawidzę ludzi

Polecane posty

:P

Gość wyschnięte
poka tzytzki🖐️

nie mam tzytzków tylko piersi prostaku jeden chamowaty niech ci krowa pokaże tzytzki

podszywy pierdolone za koraliki to mogę cię w tyłek kopnąc

dobra koniec tematu :P dowiedziałam się tylko że mam tzytzki pokazać. jak ty mi pokażesz fiutaaaaaa 33 cm :p swjeeego NARA idę stąd

to poszyw jebany z tym lodem loda ci nie zrobię ŻADNEGO same zboki na tej kafeterii bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehh

chyba mam coś trafiającego w Twój nastrój :P Brudne Dzieci Sida - Noł Fjuczer Nienawidzę świata wszyscy mnie wkurwiają Kiedy chcę coś zrobić to mi zabraniają Chciałbym żyć jak człowiek ale mi nie dają Nienawidzę świata wszyscy mnie wkurwiają Noł fjuczer Noooł! Nienawidzę świata ludzie są chujami Wszyscy jednakowi wszyscy tacy sami Pełni nienawiści źli i pojebani Nienawidzę świata ludzie są chujami Noł fjuczer Noooł! Nienawidzę świata ludzie to skurwiele Chcą mi wszystko zabrać choć mam tak niewiele Chyb się pochlastam będzie mi weselej Nienawidzę świata ludzie to skurwiele Noł fjuczer Noooł! Nie mam już nadziei jestem już przegrany Czekam aż nadejdzie dzień oczekiwany Zapierdolę mamę zapierdolę brata Nienawidzę ludzi nienawidzę świata Noł fjuczer Noooł!

ja też. wiekszosc tej masy ludzi ktora mijam na ulicach,po prostu nienawidze. nie moge patrzec na bezksztaltne nudne postacie,obleśne. bleeeeeeee

i wyobraż sobie , że prawie każden jeden kto Cie mija na ulicy mysli o Tobie podobnie...

z rejestru strasznych snów dzięki bardzo :) A pamiętacie taką piosenkę coś tam: kupię nóż i zostawię nas dwoje :P

a najbardziej nienawidze lizodoopów. jak mnie to wkurwia albo takich co udają przyjaźń a póxniej dupe obrabiająa

Gość kasiecka
o i tu trafilas w sedno sprawy!!!!

no ale jak ktoś miast poklepywac po plecach w sobie tylko znanym celu ,mówi rzeczy nie takie jakby się chciało usłyszeć acz prawdziwe , wkurza ale zmusza do krytycznego myslenia [ czyli pomaga] to tez się go nie lubi. to kogo lubicie?

Gość kasiecka
mowa tu o obrabianiu d**y a nie o krytycznym i uczciwym spojrzeniu,bo uczciwa krytyke mozna zniesc,ale pierniczenie od zeczy nie nalezy do dobrego tonu

to wszystko to cholerna zawiść i zazdrośc na tym pojebanym świecie. uczciwej krytyki na tym świecie jest naprawdę mało. nawet przyjaciel ci będzie wolał doopsko podlizać niż powiedzieć ci bolesną prawdę

idę na piwo i cygara :P paaa zdołowałam się :(

niw są. Ci ktorzy cierpia to są czesto bogate duchowo i mądre Osoby. bo cierpienie uszlachetnia. niestety czesto te śliczne i zagraniczne nuworysze są faktycznie przykre. ale tez trzeba zrozumiec prawdopodobnie ich tez nim osiagneli cos pogardzano. wiec odreagowuja bo nad wszystkimi relacjami panuje opotrzeba akceptacji. i strach o bycie niezaakceptowanym.

a ja mam w cipie akceptację. ludzie są chujamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Nienawidzę świata ludzie są ch*jami Wszyscy jednakowi wszyscy tacy sami Pełni nienawiści źli i poj**ani Nienawidzę świata ludzie są ch*jam racja :P a jaaaaaaaaaaaakkkk

Gość jakbys chciała
mam w cipce wszystko oprócz chuja ale to da się zmienić :D heh nienawidzę WAAs brzydkich,pięknych,głupich brzydkich

no a ja jednak sie troche róznię od was. nienawidze ludzi ale nie dlatego co robią. ja poprostu nie moge na nich patrzeć. a jak patrze to mi sie rzygać chce. a jak widzę ze ktos cos robi na czym mi zalezy i tgo nie potrafi to od razu mi sie źle robi, głowa mnie boli i mam ochote go zabić. kocham byc wredna, niemiła i patrzeć na wszystkich jakbym była od nich 100 razy lepsza. już nie raz mi mówiono ze jestem wredna itp. ale ja poprostu ich nie lubię. Jezeli mozna mówic u mnie o przyjażni to prawdziwą przyjaciółkę mam jedną. a grono znajomych sie nie zmienia bo nie lubie innych.

no a ja jednak sie troche róznię od was. nienawidze ludzi ale nie dlatego co robią. ja poprostu nie moge na nich patrzeć. a jak patrze to mi sie rzygać chce. a jak widzę ze ktos cos robi na czym mi zalezy i tgo nie potrafi to od razu mi sie źle robi, głowa mnie boli i mam ochote go zabić. kocham byc wredna, niemiła i patrzeć na wszystkich jakbym była od nich 100 razy lepsza. już nie raz mi mówiono ze jestem wredna itp. ale ja poprostu ich nie lubię. Jezeli mozna mówic u mnie o przyjażni to prawdziwą przyjaciółkę mam jedną. a grono znajomych sie nie zmienia bo nie lubie innych.

Gość malyynaMA1
moge sie wykazac moja opinia o nienawisci do ludzi...bedzie fajnie