Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_28

nie chcę dzieci...

Polecane posty

Gość gość
Ale zagorzała dyskusja, co pół roku głos ...

Gość Dzikus Harry
Czytam te wypociny z 2008 roku i zastanawiam sie jak dziś te same 40 letnie juz damy zapatrują się na dzieci :-)

Gość Michał Zwoliński
Witam, mam już 34 lata i nie odczuwam potrzeby bycia ojcem, znam siebie jestem nie odpowiedzialny takie duże dziecko ale mam to gdzies bo czuję sie z tym dobrze może to też bierze się stąd że nie miałem ojca tzn. miałem ale nigdy go nie było przy nas też jest nie odpowiedzialnym typem brakowało mi ojca generalnie a teraz boję się mieć dziecko żeby nie powielić jego błędów bo nie chcę aby moje dziecko miało takie życie jakie ja miałem, fajny temat mogę o tym rozmawiać godzinami w ramach mojej terapii psychologicznej, mam też problemy z psychiką czuję się samotny choć wokół mnie jest tyle ludzi , rodzina mnie nie rozumie , czuję się zupełnie niepotrzebny, dlatego też nie chcę mieć dzieci i w******j.ą mnie ludzie którzy na siłę mi gadają że już mam tyle lat to muszę zrobić dziecko i się ożenić a w szczególności rodzice mojej dziewczyny oni tym gadaniem to już mnie tak w******j.ą ona też nie chce mieć dzieci i co w tym k****a dziwnego czy każdy musi byc typowym Polaczkiem, dziecko ślub dom praca dla mnie to nuda i nie uważam tego za coś złego............

Gość Andziaaaaaaaa888
przylaczam sie do tematu, tylko jak przekonac meza, ktory chce miec dzieci....??? kocham go, razem jestesmy 12 lat, po slubie 5. ja nie chce miec dzieci, bo mnie brzydza, nie potrafie sie imi zajac, uwazam je za zbedne, marudne, drace geby bachory! dostaje szalu jak maz "bawi" sie z siostrzencem. Moj maz chce dzieci, ja nie, grozi rozwodem...

Gość gość
Nie jestes normalna autorko ale jest to w granicach normalnosci