Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samotny Europejczyk

Prezent dla LUDZI Z FORUM! Eksponat Polki 2008

Polecane posty

Ten kraj jakies czas temu byl NORMALNY, a ludzi mieli poukladany w glowie... jak kobieta byla sama i miala 25-27 juz miala \"czerwona lampka\" ze za chwile bedzie za pozno... Ostatnio na czat poznalem pewna 27letnia kobieta chodzaca O KULACH (dla mnie to nie problem, ale rozumiem ze dla niej moze byc bardzo trudno znalesc faceta, wiec dodatkowy powodu zeby \"nie tracic czasu\").. mielismy sie spotkac a potem zmienila idea i napisala SMS: \"Przemyslalam wszystko i nie nadaje sie na staly zwiazek jeszcze szkoda Twojego czasu dla mnie! Powodzenia zycie w poszukiwaniu zony!\" Ona ma 27 lat i \"jeszcze sie nie nadaje\".. A kiedy \"sie nadaje\"? Kiedy ona bedzie miala 37 lat? A ciekawe czy ona za 10 lat bede miala \"wymagania z niebo wziete\", jak ta DRUGA KOBIETA. Ta druga jest ten \"eksponat\" ktore daruje ludzi z forum. Przeczytacie ludzi, i zastanawiacie, na jaki kierunek idziecie... ----------------------------------------------------- hej szukasz faceta? tak do 40l jestem mlodszy, ale.. dlaczego \"do 40 lat\"??? takiego szukam nie starszego a dlaczego NIE STARSZEGO??? chyba zle rozumialem, ale.. ile masz lat??? bo nie lubie chyba zle rozumialem, ale.. ile masz lat??? ja 36l ????? kobieto, masz 36 lat.. a facet MLODSZY niz 40 lat to raczej NIE CHCE CIEBIE ewentualnie dla faceta PO 40, mozesz byc ok tylko do 40l ale dla 35-40letniego faceta jestes ZA STARA! rozumiesz? inny mnie nie interesuja ALE MLODSZY NIZ 40 NIE SA ZAINTERESOWANY TOBIE!!!! jestes ZA STARA dla mlodszego faceta!!!! KUMASZ? ja jestem mlodziutka i tak sie czuje HAHAHAHAH palnie jak \"ty sie czujesz\" to JEDNO palancie spadaj a rzeczywistosc to DRUGIE masz MNIEMANIE Z KOSMOSU, pozostaniesz SAMA!

Gość o maj Boże
palancie spadaj to może byc podsumowaniem tego topidła też :D

Gość anty-nikotynowy
nie wchodz na czaty🖐️ tam same idiotki🖐️wiem co mowie :classic_cool:

PRZEPRASZAM, ale forum kasowal nickow czatownikow poniewaz byli miedzy nawiazami trojkatnimi, wiec zalacze rozmowa jeszcze raz: ------------------------------------------------------- - hej - szukasz faceta? - tak - do 40l - jestem mlodszy, ale.. dlaczego "do 40 lat"??? - takiego szukam - nie starszego - a dlaczego NIE STARSZEGO??? - chyba zle rozumialem, ale.. ile masz lat??? - bo nie lubie - chyba zle rozumialem, ale.. ile masz lat??? - ja 36l - ????? - kobieto, masz 36 lat.. a facet MLODSZY niz 40 lat to raczej NIE CHCE CIEBIE - ewentualnie dla faceta PO 40, mozesz byc ok - tylko do 40l - ale dla 35-40letniego faceta jestes ZA STARA! - rozumiesz? - inny mnie nie interesuja - ALE MLODSZY NIZ 40 NIE SA ZAINTERESOWANY TOBIE!!!! - jestes ZA STARA dla mlodszego faceta!!!! KUMASZ? - ja jestem mlodziutka i tak sie czuje - HAHAHAHAH - palnie - jak "ty sie czujesz" to JEDNO - palancie - spadaj - a rzeczywistosc to DRUGIE - masz MNIEMANIE Z KOSMOSU, pozostaniesz SAMA!

przepraszam, ale DLACZEGO kobieta 36 letnia jest ZA STARA dla faceta 35-40 lat? jest za stara dla równolatka? ona nie ma prawa nie chcieć starszego faceta? nie ma prawa nie lubić starszych? facet ma prawo chcieć młodszą, kobieta nie ma prawa chcieć równolatka? nie bardzo rozumiem :-o ja też nie lubię facetów dużo starszych od siebie, różnica 3-4 lata to max.. no, 5 jeszcze, ale nie więcej. nie lubię i już. mam prawo. a tobie nic do upodobań tej kobiety.

dla "Nie-ja" > przepraszam, ale DLACZEGO kobieta 36 letnia jest ZA STARA dla > faceta 35-40 lat? jest za stara dla równolatka? ona nie ma prawa nie > chcieć starszego faceta? nie ma prawa nie lubić starszych? facet ma > prawo chcieć młodszą, kobieta nie ma prawa chcieć równolatka? nie > bardzo rozumiem > ja też nie lubię facetów dużo starszych od siebie, różnica 3-4 lata to > max.. no, 5 jeszcze, ale nie więcej. nie lubię i już. mam prawo. > a tobie nic do upodobań tej kobiety. ta kobieta ma prawo do swoje upodoban.. moze tez chciec meza chinczyka ktory doskonale wymawia L i R :) ale.. NIE MA :) mam kolezanka ktora teraz ma 40 lat. Polka. Znam ja od kiedy ma 32 lat. CALY CZAS CHCIALA ROWIEZNIKA. Nie tylko jest SAMA teraz, ale byla CALY CZAS SAMA. Prosze, mozna tez wejdz do klasztoru, i tam w ogole nie wolno miec faceta. Niech 36letnia chce nawet 20latka. Prosze. Moze chciec tez nowa Ferrari za 10 PLN :) Chciec, mozna wszystko.. a dostac? hhehehehehehe

hmmm nie tobie uświadamiać ludzi na temat ich możliwości, a nic bardziej nie irytuje niż twój mentorski ton. może pomyśl o tym, jak następnym razem będziesz rozmawiał z kobietą. w życiu nie spotkałabym się z facetem, który wypowiada się jakby pozjadał wszystkie rozumy. taki jesteś mądry? chyba sam szukasz bez powodzenia :P więc na jakiej podstawie uważasz się za wyrocznie?

Gość coookie monster
nie zmienia to faktu,ze Ty rownież jestes sam,wiec jestes nie mniej załosny od tej kobiety...

dla "Nie-ja" > hmmm nie tobie uświadamiać ludzi na temat ich możliwości, TAK? przykro mi, ale kazdy ma odpowiedzialnosc dla drugiego czlowieka. Kain powiedzial "Czyż jestem stróżem brata mego?". Widac ogromne przepasc ktory dzieli MNIE od wiekszosc osob. Ja czuje odpowiedzialnosc dla ludzi ktore spotykam. > a nic bardziej nie irytuje niż twój mentorski ton. TOBIE irytuje. Widoczne nie lubisz przyjac prawde. Prawda jest prawda, niezaleznie czy jest podawana "z cukrem" czy prosto z mostu... > może pomyśl o tym, jak następnym razem będziesz > rozmawiał z kobietą. w życiu nie spotkałabym się z facetem, > który wypowiada się jakby pozjadał wszystkie rozumy. a ja UNIKAM istote tak jak ty, wiec moj "ton" jest FANTASTYCZNE. Pozwala mi szybko ELIMINOWAC CIEBIE :) Ludzi albo pasuja, albo nie pasuja. Kiedy ludzi "sie staraja", to tylko przedluzaja faza wstepna, a potem i tak odkrywaja ze nie pasuja. Wiec po co? Lepiej byc soba. Kto ma uciekac, UCIEKA ZARAZ. A kto ma NIE UCIEKAC, nie ucieknie :) > taki jesteś mądry? chyba sam szukasz bez powodzenia > więc na jakiej podstawie uważasz się za wyrocznie? ja jestem sam, m.in. dlatego ze robilem ten sam blad tej kobiety: szukalem ROWIEZNICZKI, zamiast sie skupic na kobiety o 7-10 lat mlodsze odemnie... Natura jest natura. Mezczyzna i kobieta NIE SA ROWNY. Maja rozne role, potrzeby, psychyka. Ich ODMIENNOSC, i ich KOMPLEMENTARNOSC, jest to co trzyma ten zwiazek dwojga ludzi, i to co daje uroda i smak. Kobieta ktora szuka rowieznika, naprawde NIE SZUKA MEZCZYZNA, szuka "klone samego siebie, tylko z kutasem zamiast cipa". Na zachodnia Europa roznica miedzy mezczyzny i kobiety juz od 20-30 lat jest TYLKO ANATOMICZNA. Niestety widze ze ta patologia umyslu juz w Polsce jest dobrze rozproszona...

Gość coookie monster
ale frustrat z ciebie

Gość coookie monster
a moze Cie boli ,ze zadna dwudziestka Cie nie chce? i wyjeżdząsz z tymi teoriami o patologii umysłu?

Europejczyku, smucisz straszliwie. Wydaje ci się, że jesteś taki mądry... piszesz o PRAWDZIE... widzisz, PRAWDA ma to do siebie, że nie jest obiektywna :) Nigdy nie byłam z facetem starszym niż 5 lat :) Za to miałam kilku młodszych. Więc twoja prawda w moim przypadku nie ma zastosowania :P A przypadków jak mój jest całe mnóstwo. Powiedz, jaki jest sens być z kimś, kto nam się nie podoba? Tylko po to, żeby nie być samemu? Byle kto, byleby był? Moim zdaniem nie ma bardziej idiotycznego podejścia. A ty się skupiaj na małolatach, którym zaimponuje twój mentorski ton oświeconego guru. Unikasz kobiet takich jak ja? Czyli myślących i mających własne zdanie oraz potrafiących wyrazić je wprost i nie uznających twojego pseudo-autorytetu :) I słusznie, bo takie będą omijać cię szerokim łukiem :P

dla "coookie monster" > a moze Cie boli ,ze zadna dwudziestka Cie nie chce? >i wyjeżdząsz z tymi teoriami o patologii umysłu? ja NIE SZUKAM 20LATEK :) Powiedzialem ze rozsadna roznica wieku jest 7-10 lat. Zeby mi atakowac musisz mi przepisiwac tego czego nie powiedzialem? Oj, slaby argumenty masz :)

Gość wnuk smirnofa
nie-ja lubie cie :) czlowieku -ty zmien nicka. bo okreslenie europejczyk w twoim przypadku to uzurpacja. pochodzisz z europy ale nie legitymujesz sie ani mentalnoscia ani kultura europejska. dziewczyna chciala cie grzecznie splawic. nie mnie sie temu dziwic.

Gość coookie monster
ależ to wcale nie miał być argument. To ma byc jedynie wyjasnienie Twojego idiotycznego podejscia do stosunkow damsko-męskich. A moze jakas kobieta cie bardzo zranila,zostawila,upokorzyła? zastanawia mnie po prostu sens tych wywodow...

dla "Nie-ja > Nigdy nie byłam z facetem starszym niż 5 lat Za to miałam kilku > młodszych. Więc twoja prawda w moim przypadku nie ma zastosowania > A przypadków jak mój jest całe mnóstwo. zaleze czego sie szuka. i zalezy od twoj wiek. jesli masz 30 lat: a - mozesz miec 20 latek ktory chce SEKS b- mozesz miec 25 latek ktory sie zakocha nawet w tobie, ale za 10-15 lat bedzie PORASZKA, bedziesz stara baba dla niego, i pik! ROZWOD! c- mozesz miec 30 latek ktory sie zakocha nawet w tobie, ale za 5-10 lat bedzie PORASZKA, bedziesz stara baba dla niego, i pik! ROZWOD! d) mozesz miec 40 latek ktory sie zakocha w tobie, a dla niego bedziesz zawsze wypragniona i to bedzie wam trzymal razem do grobowej deski :) Owszem, mozesz wybierac A B C lub D :) "A przypadków b) i c) jest całe mnóstwo"

Gość coookie monster
ale bełkot,czytać sie tego nie da :O

Gość coookie monster
najwazniejsze ze ty wszystko rozumiesz,omnibusie

Gość czysta wyborowa
A Samotny Europejczyk dalej desperacko szuka

Haha co za farmazony, od kiedy to kobieta w wieku 36 lat jest za stara dla faceta w wieku 35-40, bo faceta czas konserwuje czy jak?, co za średniowiecze :P Facet, nic dziwnego, że nadal szukasz, z Twoim podejściem i poglądami to będziesz jeszcze długo szukał... Może zmień ten protekcjonalny ton, bo Twoje wypowiedzi są żałosne.

Gość taka jedna ona
Ty chyba jesteś jakiś psychiczny. Mam 30 lat mój mąż 32 i jak najbardziej mi to odpowiada. Nie wyobrażam sobie mieć faceta 10 lat starszego. Zresztą po co . Jakie znaczenie ma wiek dla ludzi którzy się kochają co? Moja koleżanka ma męża 2 lata młodszego i są fantastycznym małżeństwem więc o czym ty gadasz? A dla babki w wieku 36 lat facet w tym samym wieku lub 2 -3 lata starszy jest jak najbardziej o.k. Nie rozumiem po co jej stary dziadek . Niech każdy sam zadecyduje z kim chce się spotykać a tobie nic do tego. Tyle w tym temacie .

a nie znasz przypadków, kiedy facet starszy od żony o 10 lat (czasem więcej) rozwodził się z nią, bo znalazł młodszą i lepszą? znam naprawdę sporo związków równolatków, którzy są bardzo szczęśliwi od 10-15 lat. znam wiele związków, gdzie facet jest młodszy 2-3 lata i wszystko jest super. znam związki, gdzie mężczyzna jest starszy 1-3 lata i jest rewelacja. i znam związki gdzie ona jest młodsza ok 10 lat właśnie i się rozłazi. kryterium wieku jest najbardziej idiotycznym, jakie można sobie wyobrazić. a to, że 40-latek będzie się mnie trzymał do grobowej deski serdecznie mnie wali, skoro on dla mnie nie będzie atrakcyjny :P wnuk smirnofa, też cię lubię :)

Gość taka jedna ona
zastanawiam się kiedy ty dorośniesz...ale pewnie i wtedy pewnych rzeczy nie zrozumiesz...

Gość czysta wyborowa
Mnie najbardziej smieszy to, ze Samotny Europejczyk z jednej strony taki zawziety w pisaniu obrazliwych tekstow a z drugiej strony wciaz z uporem maniaka i desperata wypisuje rozne posty, opisuje relacje z czatow pokazujace jasno, ze nie jest w stanie sobie zadnej laski znalesc. Nie chce go doslownie zadna mimo, ze obcokrajowiec wiec teoretycznie powinno mu byc latwiej, mimo, ze obniza wymagania i chyba niedlugo zgodzi sie na pierwszego lepszego kaszalota byle tylko jakas mial.

dla \"czysta wyborowa\" > ...wciaz z uporem maniaka i desperata wypisuje rozne posty, slyszalasz o CTRL-C + CTRL-V? myslysz ze ja \"wypisuje\" recznie? HAHAHHA > opisuje relacje z czatow pokazujace jasno, ze nie jest w stanie > sobie zadnej laski znalesc. czlowieku, ja nie chce sie chwalic, ale napewno NIE JEST MI TRUDNO ZNALEZC KOBIETE :) Tylko ze nie chce tu podawac \"dane\" na temat, bo moherom wlosi staja deba :) > Nie chce go doslownie zadna mimo, ze obcokrajowiec wiec > teoretycznie powinno mu byc latwiej, ktora ta teoria? :) > mimo, ze obniza wymagania nie, nie obnizam :) > i chyba niedlugo zgodzi sie na pierwszego > lepszego kaszalota byle tylko jakas mial. pudlo :) dlaczego nie mowisz ze jestem sam dlatego ze jestem wybredny? trafilbys, bo tak jest :)

a ja mam pytanie do Europejczyka, czy ty pisałeś kiedyś na forum gazety wyborczej?