Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samotny Europejczyk

Prezent dla LUDZI Z FORUM! Eksponat Polki 2008

Polecane posty

Gość co za palant
europejczyk udaje nie wiem kogo a jest zwykłym burakiem i zastanawia sie dlaczego nikt go nie chce buahahaha co za miernota.pojawia się wszędzie ,topiki zakłada i dupa zimna.pierdziel i nudziarz niech idzie na miasto laski poszukać to szybko załapie sie na liścia,leszcz jeden.skąd takie cioty się biorą?jeszcze udaje ,że słabo zna polski,co za grzbiet.

Gość europejczyk to dupa stolowa
to jakis psychol,pedofil ,albo pedał.siedzi zakompleksiony i pykając w klawiature czuje się dowartościowany.jak bym go tak w dupe zerżnoł to by mu oczy wyszły .pewnie przebiera się czubek za kobiete

Gość bez sensu po co starszy facet
jesli wiazac sie na stałe, to to juz w ogole bezsensowne... kobiety i tak statystycznie zyja dluzej, a spotykac sie z facetem 10 lat starszym to fundować sobie 20 lat wdowieństwa. :O Dziekuje, nie skorzystam Moj mezczyzna jest ode mnie starszy o rok, mama jest starsza od taty o 4 lata (a jak sie poznali miała 28), w ogole ludzie ktorych znam, zwykle dobieraja sie w pary mniej wiecej rowieśnicze wydaje mi sie ze zwiazki o wiekszej roznicy wieku powstaja glownie wtedy kiedy starszemu facetowi cos nie wychodzi w zyciu, a ma kase i bajer, i chce sobie wyrwać jakąś naiwną młódkę :O

Gość mi sie wydaje ze wieksza
jest szansa ze kobieta zostanie rzucona z powodu jej wieku przez faceta starszego od niej, a nie równolatka bo facet wybiera sobie taka 20 latke sam bedac 30letnim prykiem, glownie z powodu jej ciała (w wiekszosci przypadkow), i kiedy ona dobiegnie trzydziestki, on moze chciec sobie znowu wyrwac jakas mloda cizie - bo takie ma podejscie do kobiet natomiast jak 30 latek związe sie z rownolatka, jest wieksza szansa, ze zalezy mu na normalnym związku, a nie chce sobie znalezc mlodej, uwielbiajacej go utrzymanki