Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska....

kupie

Polecane posty

Gość mamuska....

kupie wielofunkcyjny wozek .... niedrogi

a ja stojak pod wanienkę. też uzywany i niedrogi bo nowe 130 zl... kupa kasy. mamuska a patrzylas na wózki na allegro?

Gość mamuska....
Tak Mamani ogladalam ,ale moze ktos ma jakos dobra oferte to porownam sobie co sie lepiej oplaca ,chce niedrogi poniewaz moj synek ma 4 miesiace wiec na spacerowke za wczesnie musi pojezdzic jeszcze w gondoli a nasz dotychczasowy wozek niestety sie popsol.

Jak potrzebujesz tylko gondoli to ja mam do sprzedania Mikado Ox-Ford 4-kołowy. Spacerówka od niego jest do kitu, ale gondolę to on ma fajną.

Gość mamuska....
Te Mikado sa strasznie drogie

mamuśka ja bym juz kupila dobra spacerówkę taka z kolami dobrymi na zime rozkładaną na plasko. 4 miesiace to juz na plasko w spacerówce moze jezdzic. kocyk mu wlozysz zeby bylo wygodnie. niektore wózki tak mają ze sie w nich z podnóżka zabezpieczenie dla noworodka robi.

Gość malwa 84
MaMami jaka bys polecila?

Gość malwa 84
Zeby byla na zime dobra

szcezrze powiedziawszy to nie mam rozeznania w wózkach z duzymi kolami bo ja mam parasolkę i wozilam w niej corcie jak miala 4 miesiace ale to bylo lato :) a autorka to potrzebuje wozeczek typowo na jesien i zime. trzeba by popytać jakie wozki na "zimowa pore" mamusie polecaja :) no i zeby sie rozklądal calkiem na plasko.

UWAGA!!! JESTEM TERAZ W ANGLII. MOJA SZWAGIERKA MA MNOSTWO SLICZNYCH CIUSZKOW DLA DZIEWCZYNKI OD 2-3 LATKA. WSZYSTKIE W STANIE IDEALNYM!!!! MOGE PRZYWIEZC I SPRZEDAC ZA SYMBOLICZNA CENE, W UK CIUCHY SA B. TANIE.

najbardziej mnie interesują te ciuszki na 2 latka i to ubraka na zime :) jakies spodenki sweterki bluzeczki kurteczki itd. letnich ciuszkó nie szukam :) jakbys miala jakies takie zimowe ciuszki dla mniej wiecej 2 latki to poprosze fotki :D

Gość malwa 84
Wlasnie ja tez kopletnie nieznam sie na wozkach jaki na zime a jaki na lato te z malutkimi kolami podwojnymi to sie chyba nienadaja

malwa no ja taki wląsnie mam z malutkimi i powiem ci tak na lato wiosne to ideal ale po sniegu moj nie ujedzie... tyle ze ja w domu mieszkam i raczej na dlugie zimowe spacery zasniezonymi uliczkami nie chodze tylko tyle co po podwórku wiec dla mnie wozeczek sie sprawdził.. taki mi sie podoba ale nic o nim nie wiem. tyle ze wizualnie mi sie podoba :) http://www.allegro.pl/item405534601__trekko_completo_graco_folia_spiworek_w_0zl.html kólka ma duze ale nie dmuchane...

milena ale to letnie ciuszki :) nie masz zadnych sweterków dlugich spodni itd? lato sie juz konczy i nie potrzebuje juz koszulek i sukieneczek :)

Ma Mani jesli chcesz to moge pozniej wyslac wiecej tylko musze przegrzebac ta szafe:):):) ciuchow jest naprawde duuuuzo!!

milena to jesli znajdziesz cos zimowego to ja poprosze :) jak mi wyslesz wieczorkiem to Ci odpisze na maila :) te ciuszki co mi pokazalas są sliczne tylko ze letnie :)

Gość malwa 84
no ten jest swietny mi tez sie podoba ....Jak wyglada ten chico Trio

amba dlaczego sprzedajesz chicco? nie ejstes z niego zadowolona? ja wląsnie taki kupilam i dlaytego pytam :D:D:D

Gość babeczka 30
MaMani a o jaki stojak Ci dokładnie chodzi ??

Gondola super zaczął mnie wkurzać jako spacerówka, zamieniłam na XLR bo można po schodach wjeżdzać :)