Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna00

21 lat i dziewica

Polecane posty

Gość samotna00

nie jestem brzydka a nigdy jeszcze nie miałam chłopaka,z nikim nie spałam i w ogóle czuję że życie mi ucieka,nie chce mi się żyć,co robić?

Gość ona00000000
daj spokój, to nic strasznego!!!masz jeszcze czas. nie patrz na te dupodajki które pierwszy raz miały w wieku 13 lat, a teraz co noc innego chłopaka jeśli chcesz znaleźć faceta-idź na jakąś imprezę, do klubu, na dyskotekę. rozejrzyj się

Gość ssssssso
Ten temat mialas zalozyc na zycie uczcucuowe a nie zdrowie i uroda!!!! Do szkoly z powrotem! nauczyc sie czytac!

Gość drobny problem
Przez permanentny brak seksu możesz otępić odczuwanie przyjemności a w przypadku wyjścia zamąż w późniejszym wieku, być oziębłą seksualnie, gdyż drogi nerwowe prowadzące do ośrodka rozkoszy w mózgu nie będą przetarte. Rozwiązanie: kup sobie sztucznego penisa i uprawiając masturbację pozbędziesz się cnoty i nabędziesz trochę przyjemności. Wpisz w google fizjologia i filozofia seksu a dowiesz się więcej. Wpisz na górny pasek lub google www.ilove.pl tam możesz znaleźć chłopaka i do łóżka i do życia. Skoro jesteś ładna to wklej tam swoje zdjęcie, powodzenia.

Gość ewelina90
ja pierdole no faktycznie masz problem kurwa nie ruchalas sie do 2-wudziestki to stracilas zycie ja pitole a jadlas pizze z podwojnym serem i z sezamem? tez nie? to juz jestes stracona.... wiesz co to łechtaczka? pobaw sie łechtaczką moze ci przejdzie chcica

Gość ewelina90
albo idz na disco i pokaz ze masz ochote na dymanko

Gość elina90
na dyskotece ściągnij majtki i zacznij się masturbować!!! ZAraz ustawi się kolejka kopulantów. ZApamiętaj twarze, bo jeden z nich może Cię zapłodnić, czyli zrobić dzidziusia. Potrzebne to będzie w przypadku ustalania ojcostwa.