Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szokująca wypowiedź

Matura 2009

Polecane posty

a z Mediciva zgodzę sie w 100 % biologia ciekawa, chemia łatwa i przyjemna, a na fizyce na maturze się chyba wzory dostaje no nie ?

tak tak jade tą linia :) w czwartek w nocy dokładnie ;) dziewczyny uciekam ale jeszcze tu jutro zaglądnę na pewno ;)

Gość Mediciva
a nie wiem jak to z tymi wzorami nawet :D no ale jesli naprawde sa to swietnie, tylko nie wiem czy na poziomie rozszerzonym tez

Hmm... temat trochę zjechał, ale już naprowadzam go na dobre tory :D A jak tam, jest ktoś taki co to już zaczyna się uczyć do maturrrry czy też nadrabia zaległości w lekturach?

Gość M A R I T A
ja zdawałam w tym roku z matmy, biologii, angielskiego no i polskiego. i zaczełam sie uczyc hmmm...2 tygodnie przed matura z polaka czyli 5 maja, a potem na bierzaco na kazdy kolejny egzamin i to mi wystarczylo, zdalam 64-88% i jestem zadowolona z wyniku:) a w roku szkolnym szczerze mowiac zbytnio sie do nauki nie przykładałam.Wiec sami widzicie nie ma sie czego bac:)

no ja mam takie podejscie jak M A R T I A 2 tygodnie przed wystarczą nie ma co się zadręczać nauką są przyjemniejsze rzeczy ;P

Hej:) ja od samego poczatku mam zamiar podszkolic swoj angielski czyt. korki:) no i biore sie za WOS bo mam zamiar go zdawac. Takie sa moje plany, ale jak bedzie z wcielaniem ich w moje zycie tego nie wiem:P

No a ja założyłam sobie że jak najszybciej pouczę się gegry na poziomie rozszerzonym, bo w programie nauczania mam tylko podstawę, a na maturze będę zdawać rozszerzenie, więc wiecie jak jest... I już na początku wakacji miałam plany wielkie, kupiłam podręczniki do gegry, i tak sobie założyłam że będę czytać i robić notatki, ale jak narazie stanęłam w miejscu i nie mogę się ruszyć... Ale nie przejmuję się, panikować zacznę w maju:D Pocieszyła mnie nieco wypowiedź M A R I T Y:-)

Gość przodem do tyłu..
geografia rozszerzona jest banalna, poważnie:) polski tez (tylko problem z kluczem - trzeba okazac sie jasnowidzem i zgadnąc czego by od ciebie oczekiwali - i nawet jak napiszesz jaks super eseik, to i tak odwala ci połowe ptk bo nie o to im chodziło...k***a skąd mam niby wiedziec o co?)

Też sobie obiecywałam - że cała trzecią kalse bede sie uczyć. Nakupiłam książek. Mam do sprzedania testy z wosu dwie duże ksiązki.Z operona idealny stan - nawet nie ruszone. Ktoś chętny?