Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szokująca wypowiedź

Matura 2009

Polecane posty

Ja mam książke z biologii(oba poziomy) z zadaniami maturalnymi,od miesiąca usiłuje sprzedać na allegro i nikt nie jest chętny :P Też praktycznie nie ruszone.Kupiłam,żeby mieć spokój sumienia. Swoją drogą dziwne,że już teraz tworzycie tematy o maturze :P Ja na serio zaczełam się tym przejmować miesiąc przed,a dwa tygodnie później zaczełam się uczyć.

I ja jestem ;] I nadal nie wiem, z czego dokładnie zdawać :P Może ktoś mi doradzi? Tzn. na pewno chemia i biologia, ale nie wiem, który z nich na rozszerzeniu, a przecież któryś musi być... niestety :O

medycyna, ale wiem, że szanse są nikłe... hm, może kosmetologia na Uniwersytecie Medycznym w Poznaniu albo analityka medyczna na tej samej uczelni

no i oczywiście na medycynę musiałabym zdawać biologię i chemię (lub fizykę) na poz. rozszerzonym. więc z medycyny muszę niestety zrezygnować :(

Gość nie bede na czarno
Nie chciało by mi sie... Sama sie wziełam po jednym dniu przed każdym egzaminem. zadałam i ide do poznania na wsb , czego chcieć wiecej.

a orientuje sie moze ktos czy na filologie ang wystarczy tylko rozszerzony angielski? czy biora tez pod uwage np. wos?

ja wybieram się na filologie germańską, i muszę zdawać niemiecki rozszerzony i pod uwagę brany jest tez polski rozszerzony inne przedmioty właśnie nie są ważne. Myślę że z anglistyką jest to samo

Gość anka88zg
Czesc w zeszlym roku mialam mature i postanowilam zrobic uzytek ze swojej pracy maturalnej na polski ustny ;] moj temat to: " Scharakteryzuj różne sposoby prezentacji śmierci w literaturze i sztuce. Przeanalizuj wybrane dzieła." Bez problemu moge go przerobic na inny temat zwiazany ze smiecrcia!! Moja praca sklada sie z opracowanego tematu + bibliografia + konspekt + obrazy + film Ja dostalam za nia 18/20pkt. Koszt to 100 zl ;] Wszystkich zaintersowanych prosze o kontakt gg: 9810424 pzdr

Witam :) Ja wybieram się na psychologię na UAM, ale wiem, że nie będzie łatwo :( Zwłaszcza, że zdaję historię, a ten przedmiot zawsze wychodzi najsłabiej :O

Gość Adiu18
Hej Wam:)Ja tez zdaje mature 2009:P zdaje biole i chemie rozszerzoną ,polski i angielski podstawowy ale dzis jakos stracilam motywacje..i nic mi sie nie chce ,mam chyba dosc

Gość metanal
już za miesiąc, a ja nadal jestem w czarnej dupie. nawet prezentacji nie mam :o