Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szokująca wypowiedź

Matura 2009

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaaaaa

Gość Twini_mini
ja

Gość ramburak
ja na szczescie w tym roku miałem :)

Gość jaa...
macie za rok mature i juz sie boicie?Boze matura to bzdura,sami zobaczycie.Macie wakacje wiec nie brudzccie sobie umyslu matura

Gość yjjjjjj
o kurwa ja tez za rok matura;/

Gość Twini_mini
no matura jest tak prosta ze nie ma sie wogole co bac

z chemii biologi fizyki angielskiego polskiego i matematyki??? Jest prosta matura???

ja sie najbardziej boje z polskiego, bo w liceum nie przeczytalam zadnej lektury, nie umiem pisac wypracowan, wszystko bym mogla napisac w jednym zdaniu ;DD

Gość superego
niby nie ma sie czym na zapas przejmowac, ale 1/5 rocznika 89 nie zaliczyla tegorocznej matury. czaicie, 1/5 ?! to jakas maaaaaaaasakra .

Gość oł jeahh
pisze maturke w przyszłym roku i wypierniczam z tej nędznej szkoły i hoppa na studia,to mnie pociesza.pozdrooooos dla maturzystów 2009

Gość Twini_mini
ale biologii, chemii, fizyki i histy nie trzeba zdawac, a polski i angielski to banał, mate tez powinni uwzglednic jakas latwiejsza bo przeciez wszyscy beda zdawac, a te pokolenie jest wyjatkowo tępe skoro teraz 20% nie zdalo

Gość kyg
matma jeszcze nie obowiązkowa ;] wiec lajt. w 2010 niech sie martwia pseudo-matematycy

Gość Twini_mini
z tego co mi wiadomo to mata jest obowiazkowa od 2009

Gość vienividivici
naprawde ludzi ematura nie przejmujcie sie ja w liceum nie przeczytalam ani jednej lektury ani jednej! na maturze trzeba byc poprostu inteligentnym i zaradnym do niczego sie nie uczylam poszlam z marszu matura swietnie zdana dostalam sie na studia o jakich marzylam i bylo super.na polaku macie fragmenty z ktorych da sie naprawde duzo wyciagnac noi czytanie ze zrozumieniem banal:) angielski tez banalik ja pamietam ze stracilam tylko punkcik i mialam 98% no ale to podstawa byla.nie lamcie sie ta matura serio to nic takeigo.ona jest poprostu za bardzo naglosniona powodzenia :)

Gość Twini_mini
aha no to sie wam udalo

Gość Twini_mini
tez tak uwazam, bo mata to akurat zadna czarna magia, kazdy ze srednim wyksztalceniem powinien znac jej podstawy

Gość uuuuuula
ja tez cykorze

Gość Twini_mini
nie ma sie co bac, w sumie to ten rok niczym nie rozni sie od poprzednich, pozatym ze sie szybciej konczy i trzeba kilka razy przyjsc sie sprawdzic, a ten test sprawdzajacy jest duzo latwiejszy od wiekszosci sprawdzianow

matura to naprawde bzdura :D:D zdawałam rok temu, ale w przyszlym tez bede pisac dodatkowy przedmiot, bo mysle o drugim kierunku

Gość Twini_mini
latawiec ja tez, ale zdawalam w tym roku i w natepnym tez zdaje, wiec jestem maturzystka 2008 i 2009 :) i mozliwe ze 2010